Viaredine

Viaredine | Autor: diana904

Link direct la acest mesaj

A folosit cineva? A avut vreun efect?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

nu stiu ce sa zic eu am inceput sa-l folosesc de ieri seara, azi este a doua cana pe care o beau, are gust placut si iti taie pofta de mancare. Se zice ca e foarte bun, insa nu iti pot spune cu exactitate pentru ca de abia am inceput cura cu viaredine.

Succes

Madalina si Ana Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Imi spui si mie cit costa te rog? Nu am la mine decit citeva sute de mii, m-as duce pina la farmacie daca mi-ar ajunge banii (nu mai am rabdare pina miine) merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Trinity spune:

Fetelor, eu am luat vara trecuta, cand inca nu se gasea pudra - doar medicamente.
Sincer, nu a avut nici un efect, desi tineam si regim in paralel.

Tot cu regim am reusit. Si am cu 9 kg mai putin...

Cu drag,
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Pastilele costa in jur de 260.000 lei, iar coctailul vreo 450.000 lei. Nu am incercat caci nu mai am incredere decat in regimul alimentar. Singura pastila pe care as mai lua-o e Xenical, dar e f. scump si de lunga durata si nu-mi permit acum, am alte prioritati!

Laura si bebitele: Bianca (3 ani si 11 luni) si Ramona (10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

Coktailul costa 459000 lei si l-am laut de la Sensi Blue, azi dupa o zi de cura iti pot spune ca ma simt super ok, de mancat am rontait ceva dar nu ca de obicei, sper sa dea rezultate, eu cred ca depinde foarte mult si de organism, cred ca va da rezultate

madalina siAna Cristina
daca nu voi incerca si asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari spune:

Eu am luat pastile ( 2 tuburi ) dar din pacate la mine nu a avut nici un efect .... . Poate depinde de organismul fiecareia ...

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Si eu am luat tot pastile, 3 tuburi si n-au avut nici un efect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Si eu am luat acu fo doi ani.....erea scump de m-a usturat ....punga
Macar de ar fi avut efect!! A fost frectie la picior de lemn.
Si eu tot de xenical am auzit ca ar fi bun ( e exorbitant de scump un tratament complet), a luat prietena mea si a fost tare multumita dar mie mi se pare ca slabirea ei e urata (nu a combinat cu exercitii si parca are pielea cazuta si burta e tot acolo)si parca prea repede a inceput sa puna la loc dupa intreruperea lui.
Gimnastica aerobica si sauna vreau sa spun ca e mama tuturor slabirilor....ca sa nu mai zic de piscina!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

am inteles ca Viaredeine contine si vitamine si minerale pt reglarea organismului feminin,deci in afara de slabit face bine si la sindromul premenstrual care la mine e cumplit.Iar dupa ovulatie ma simt de parca as fi insarcinata,greturi,dureri de burta...Eu vreau sa iau.Sper sa fie bun.Am de dat jos 15 kg.

Va pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput