Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (30)
Raspunsuri - Pagina 6
Diana30 spune:
"La multi ani!" Codruta
"La multi ani!" Sofia
Cu intarziere mai ales pt Sofia,dar asta nu inseamna ca nu va doresc ca tot binele din lume sa fie cu voi.
Al meu copil a incurvat ziua cu noaptea de vreo 2 zile.Doarme la amiaza cand il scot afara si dupa ce intram in casa cam 4 ore(asta pt ca il trezesc eu,ca altfel ar dormi mai mult) si sta nemancat vreo 5,iar noaptea se maraie dupa tzitzi din 3 in 3 ore.Azi incerc sa nu-l mai las sa doarma asa mult ziua in speranta sa-si mute somnul lung noaptea(intr-o vreme asa era)
LiaMia spune:
Jadi - la olari am fost eu azi dimineata. am depus anexa 1 si nimic altceva. functionara nu s-a uitat decat pe anexa 1, mi-a corectat cate ceva, i-a dat numar de intrare (si mi l-a dat si mie pe un biletel...), mi-a facut instructajul cu privire la declaratiile lunare pe care va trebui sa le depunem lunile urmatoare si gata!
atentie: te intreaba inainte de a se uita pe hartii daca ti-a depus firma dosarul la amzei. daca zici nu, nu iti inregistreaza anexa 1 si te cheama alta data!
lia
nicole74 spune:
Buna fetelor!
Am gasit chirurg care sa vina sa-mi vada fata acasa! Vine maine!
Am slabit 1,8 kg cu noul regim, in 2 zile!
Ioana nici fata mea nu prea mai ia in greutate...
In plus tipa in somn, cred ca-i ies dintii, ca se vad un pic sub gingie si face si febra 37.6-37.8. Si se mai si scoala noaptea sa manance, ea care nu se mai scula de la mai putin de 1 luna...
Cred ca totusi ii bag cereale!
Pupici
Nicole&Ioana Alexandra
poze
simodina spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Cristina, merci!Intre timp am sunat si eu la unul din sedii si m-am lamurit. Cica dosarul pentru CIC se depune la unul din cele x sedii din link-ul dat de tine, in functie de adresa de pe buletin. Eu am adresa pe Stefan cel MAre, deci tre' sa ma duc pe Olari sau Parintele Galeriu.
Dosarul pentru cei intrati in CIC in 2006 tre' sa contina:
- copie certificat nastere cupil+buletin mama
- formular cerere mama si sot
- adeverinta tipizata de la angajator.
Apoi lunar tre' depusa adeverinta de la angajator. Cand ne intoarcem la serviciu tre' depusa adev de la angajator ca am revenit in campul muncii.Si am mai aflat si o veste proasta: daca nu ridici alocatia de la posta 3 luni se suspenda. Cred ca io sunt in situatia asta ca n-am ridicat nika si azi imi iau picioarele la spinare sa vad ce si cum.
Tonianu 7 kg la 4 luni ( de fapt 4 si 3 sapt ) e mult. Noi am fost prematuri, ne-am nascut la 35 sapt 2 kg si 47 cm. Am luat deja 5 kg in 5 luni, in ultima luna luand tot 1 kg, avem 7,1 kg la 63 cm si mancam intre 950-1000 ml lapte praf pe zi.Daca il hraneam la san putea sa manance cat voia el dar laptele praf e mult mai greu de digerat si risc sa-i tampesc ficatul. In plus i-am largit stomacul si se invata sa manance mult. Eu am inteles logica ei si sunt si de acord cu ea, asa ca i-am redus deja portia de lapte la 150 ml apa de la 180 ml. Chiar nu vreau sa-l invat sa manance ca porcul Restul il completez cu ceai.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
codruta_grg spune:
Cum ati montat suportul pentru picioare la scaunul polly? La mine nu intra in nimic.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Ioana75 spune:
nicole, te rog mult, daca faci un studiu despre cereale, zi-mi si mie care sint cele mai bune. Si eu i-as baga o cereala in suplimentul de seara.
codruta, e un pliant cu scheme, la mine sotul a montat tot.
Sint fericita; mi-au trecut nervii cu dosarele lor; e pacat de copil, ca ar trebui sa ma duc sa muncesc si nu sa umblu ca disperata dupa ajutorul lor, sa-mi pierd laptele si sa-mi albesc parul la cozi. Dar sa va zic de ce sint fericita: Acorns are grupa de cresa particulara acreditata, si primesc cupii de la un an. Va rog sa nu mi-o luati inainte, sa ma lasati sa-mi inscriu eu cupilul intii pe listele de asteptare. Sper sa ajung saptamina viitoare sa vizitez locatia, mai ales ca e la 10-15 minute de mers pe jos de mine. Ptiu ptiu sa nu deochi situatia, ca e foarte convenabila. Bine, costa, dar ce nu facem pentru odor.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
dani_flor spune:
Buna mamicutze si bebelusi!
La Multi Ani sarbatoritilor zilei : Matei, Bianca-Isabelle, Alexandra Anna si Briana Maria !! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
simodina m-ai speriat cu cifrele si cu ce zice dr. ta !!!!
E din cauza ca ati fost prematuri? Ca si noi papam lapte praf din prima zi de viata, si chiar mult de la inceput! Acuma la 3 luni fara 4 zile papam 840 (2x5 masuri + 3x6 masuri, 5 mese, apa ii pun la fiecare masa 10-20 in plus, noi nu bem nika intre mese, nu prea ne place si il cam dam si afara). Si constat cu stupoaaaaare ca miriiala de ieri s-a datorat foamei. azi am crescut una din mesele de 150 la 210 ca nu se potolea, nu putea adormi si incepuse chiar sa urle. Mentzionez ca la noi de foame se UUUUURLAAAA.
Eu m-am uitat pe pachetul de lapte, noi cam papam cum scrie acolo, ce e drept e numai orientativ.
Trebuie sa intreb si eu la dr. mea, dar abia pe 24 .
Noi nu luam asa dramatic in greutate cu toata haleala mincata. am luat in jur de 600 de grame pe luna, si luna asta cred ca maxim 600. Dar se poate sa fie chiar mai putin.
Codruta, tu intrebai de scaun, daca e util? Mie mi s-a parut extrem de util.
Ioana mea a stat in scaun cu placere (papa, se uita la tv -- pe la 2 ani jumate, se juca) pina pe la 3 ani. Nu toata ziua, evident, dara avea si 2 ore legate cind statea. E f util mai ales dupa 1 an pentru ca exact atunci e virsta critica, stai dupa el sa nu faca traznai, iti ia tp mult. Dar daca ii place e super fain!
Nicole . de azi trebuie sa incep si io mai serios ca nu se mai poate.
karmenutza petrecere frumoasa!
Fetelor eu stiu de o criza intre 2 si 3 ani, chiar la fiica-mea a tzinut mai mult. Sunt mereu pusi pe contre, nu prea le convine nika si fac niste criiiiiize. Evident nu totzi, dar a mea a a facut. Cica din cauza ca gindesc mai mult decit pot exprima. Si daca vor multe si nu stiu sa zica ce vor ...
De aia de la 4 luni nu stiu... cum este? Poate de fapt a fost si la noi si nu am observat-o eu.
Va
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
Ioana75 spune:
Lia, multumesc, mi-am notat tot.
Daniela, imi place ca acum faci tu de "garda" si selectezi numele sarbatoritilor in fiecare zi. Eu mi-am facut garda luna trecuta.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nicole74 spune:
Daniela vezi ca am pus regimul pe spetoct2005.
Ioana noi luand milumil am luat acelasi tip de cereale.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
kid2003 spune:
Nadina!!! Bravo pentru Serbanica! Baiat mare are mami! S-ar putea sa aiba dreptate dna doctor, acu' nici nu mai stii cum e bine. Paienjenica mea are 5.500 si 62 de cm, nu mi-a luat decat 500 de grame in luna a 3a si se matzaie la masa, mama-mama. Am facut proba suptului si ea la 4 din cele 6 mese ia cate 80 de ml, iar noaptea ia cate 130, deci se apropie de 600 de ml pe zi. E putzin, dar completare nu vrea...o las in plata domnului.
Medicul zice ca de la 4 luni adaugam cereale in lapticul de seara, chiar daca e alaptata, ca sa mai puna si ea ceva pe ea...nu sunt inca hotarata, asa ca astept si eu cercetarile voastre in materie de cereale.
Nadina, tu de la Nan H.A. treci la Nan 2? Ca eu stiam ca H.A. merge pana la un an...dar una dintre fetele din strainatate spunea ceva de H.A. 2, la noi nu cred ca se gaseste.