La cite sapt. ati nascut si cit a cintarit BB? (2)
Raspunsuri - Pagina 15
Simo27 spune:
Pe DAVID l-am nascut la 40 de saptamani ,normal,fara epidurala,a avut la nastere 4100kg,53 de cm si nota 9!Sa vedem cum o sa fie acum...
Simo,mamica lui David,22+ cu
loub_erika spune:
Nu am somn,abia am hranit-o pe Angelina,asa ca imi gasesc ocupatie !!
Eu am nascut la 37 de sapt si o zi,o fetita perfect sanatoasa si care era deja dezvoltata de 40 de sapt..,cu o greutate de 4.180kg si 51 de cm,cu cezariana ! Nu stiu ce se inatmpla daca duceam sarcina inca 3 sapt..,nu cred ca mai rezistam,ca se vedea dupa marimea burtii ca voi face un bebe mare,asa ca ma consider norocoasa ca am scapt cu 3 spt. ,mai repede!!
Angelina
23 Octombrie(cezariana)
4.180kg si 51 cm
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
bb_yasmi spune:
nastere naturala cu peridurala, provocata la 39 de sapt, asa a venit pe lume Iasmina Alissa, de 3700 g si 52 cm.
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Lorikay spune:
Erica Maria s-a nascut la 38 saptamani, 3,800 kg si 50 cm. Am nascut normal dar a fost destul de greu deoarece aveam deja contractii din 5 in 5 minute dar bebe nici nu se angajase catre iesire asa ca a trebuit sa ma chinui ceva timp dar a meritat.
stefimic spune:
stefan s-a nascut la 40 de saptamani si a avut greutatea de 4120, 52 de cm, apgar 9, prin operatie cezariana.
aileene spune:
Eu am nascut prin cezariana la 37 sapt. din cauza ca bb se prezenta cu fundul ! Alexandre cantarea 3,500 kg , 49 cm si totul a fost OK ! Sarcina era un F.I.V DECI O SARCINA FFFFF PRETIOASA
ariel_7000 spune:
pe alexutza am nascut-o la aproape 43 sapt., nastere indusa, pe cale naturala, fara anestezie, 13 ore de travaliu ,distocie de col, bebe intors. 3.300 kg, 51 cm.
alexutza 4 ani si 19 sapt.si ceva
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf_.png
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
karligutza spune:
Am nascut in saptamana 41 (40 incheiate si 3 zile); incepusera contractiile joi seara pe la 23.30 si am nascut vineri la 19.00 prin cezariana de urgenta datorita unui col f.rigid (1 cm dilatatie si contractii din minut in minut cu o durata de cca.45-50 secunde bucata ); deci contractii de nascut, dar col beton!!!
oricum a fost bine ca s-a gasit solutia: cezariana!
a iesit la iveala un bebe fetita, de 3270 gr. si 51 cm; la cat de tare si ascutit a tipat a luat si nota 10 (apgar)
cu toate astea, as mai vrea o data sa traiesc experienta primei nasterii, dar nu e posibil ca si cu primul sarut, prima noapte de dragoste
pupici!
karligutza
sunt mamica Adelutei
Amethyst spune:
la 41 si 3.100
"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."