Licee in bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
ruxij spune:
quote:
Originally posted by mama lia
dar pentru copiii cu inclinatii spre literatura, istorie, limbi straine ce liceu recomandati???? Cred ca uman, filologie ar merge....dar habar nu am care mai sunt liceele bune din Bucuresti.....
mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)
"Pe vremea mea" liceul cel mai bun pentru umanisti se numea Zoia Kosmodemianskaia. Acum cred ca se numeste Scoala Centrala sau asa ceva, daca nu cumva ma insel. Parca e prin zona Gradina Icoanei, dar nu sunt sigura.
casandra spune:
Zoia Kosmodemianskaia nu mai are un renume asa bun.
Tocmai ce am citit de o eleva injunghiata in biroul directoarei.
ruxij spune:
quote:
Originally posted by casandra
Zoia Kosmodemianskaia nu mai are un renume asa bun.
Tocmai ce am citit de o eleva injunghiata in biroul directoarei.
Aoleu! Ma intreb unde mai sunt copiii in siguranta in ziua de azi. Atunci nu mai stiu alt liceu pentru umanisti, daca asta a decazut.
White Pisana spune:
quote:
Originally posted by ruxijquote:
Originally posted by mama lia
dar pentru copiii cu inclinatii spre literatura, istorie, limbi straine ce liceu recomandati???? Cred ca uman, filologie ar merge....dar habar nu am care mai sunt liceele bune din Bucuresti.....
mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)
"Pe vremea mea" liceul cel mai bun pentru umanisti se numea Zoia Kosmodemianskaia. Acum cred ca se numeste Scoala Centrala sau asa ceva, daca nu cumva ma insel. Parca e prin zona Gradina Icoanei, dar nu sunt sigura.
Eu am facut liceul la Scoala Centrala si il recomand din toata inima: profesori foarte buni, mai ales de limbi straine. Iar recentul incident este regretabil dar nu este reprezentativ pentru atmosfera din liceu. Si cand am fost eu eleva acolo (adica in a doua jumatate a anilor 90) au mai existat diverse conflicte (nu la fel de grave ca acesta recunosc) dar oricum, in comparatie cu ce auzeam de la prieteni care invatau in alte parti, atmosfera era mult mai pasnica. Bineinteles depinde in ce fel de cercuri intri...
Sper sa nu starnesc polemici, nu asta a fost intentia.