Licee in bucuresti

Licee in bucuresti | Autor: alinaxeni

Link direct la acest mesaj

Anul viitor fata mea va trebui sa dea examenul de capacitate si sa aleaga un liceu.E un copil bun,cu medii de peste 9.50 si as vrea sa mearga la un liceu peste medie,dar nu stiu care.
Diriginta ne-a recomandat Sf.Sava,crede ca asta ar fi liceul care s-ar potrivi nivelului ei.Dupa stiinta me e un liceu cu mari pretentii financiare si nu stiu daca am putea face fata.
Eu m-am gandit la Liceul de informatica,dar am inteles ca e un liceu mai mult pt. baieti.
Copilul e cu capul in nori si habar nu are unde ar vrea sa mearga,asa ca decizia a ramas in sarcina mea si nu as vrea sa iau o hotarare pe ultima suta de metri.
As vrea un liceu unde sa invete ceva,nu sa treaca ca rata prin apa.
Astept si parerile voastre.

alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Colegiul MIHAI VITEAZU .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Liceul de informatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

alina- cel mai bine ar fi sa alegi un liceu mai aproape de casa .

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sf. Sava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Eu am facut Info, in clasa eram cam jumate-jumate baieti-fete. Daca are inclinatii spre profilul real e un liceu f. bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Conteaza ce inclinatii are copilul, nu numai renumele liceului. Si, daca se poate, sa fie aproape de casa.
Eu sunt incantat de Cosbuc, liceu bilingv, cu engleza, insa Ioana este de curand aici (in cls. a 5-a) si nu sunt cel mai in masura sa dau sfaturi categorice. Imi place atmosfera si directoarea (nu va ganditi la prostii!).

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

M-am gandit si eu ca ar trebui sa mearga la un liceu aproape,dar in jur nu sunt licee prea bune.Noi stam in Drumul Taberei.
Ea se descurca f. bine la matematica,lb.straine,face vioara,merge la olimpiade,e un copil cu potential si n-as vrea sa se plafoneze.
Eu sunt ceva mai exigenta si traiam cu impresia ca e un copil de nivel mediu ,dar dupa mai multe discutii cu profesorii ei am constatat ca intradevar poate mult si reuseste atunci cand e intr-un mediu unde cerintele sunt mari.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Inca odata, pentru Drumul Taberei, ca distanta, Sf. Sava e potrivit. Si liceul de informatica. Eu am facut Sava desigur, si sora mea la fel. Nu stiu despre ce pretentii financiare este vorba, poate meditatii. Poate au copiii mai multi bani, dar noi nu am avut si ne-am descurcat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

dar pentru copiii cu inclinatii spre literatura, istorie, limbi straine ce liceu recomandati???? Cred ca uman, filologie ar merge....dar habar nu am care mai sunt liceele bune din Bucuresti.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adnana1979 spune:

Sunt multe licee bune in Bucuresti. Normal ca va trebui sa te gandesti in primul rand la inclinatiile ei, la distanta fata de casa. Cu cat distanta e mai mare cu atat se pierde mai usor pe drum. la liceu sunt alti copii si multe mentalitati. Acolo incep copiii sa se simta mai liberi si se pot schimba imediat datorita anturajului. Sf sava e un liceu bun si informatica este un liceu bun. dar parerea mea este ca nu neaparat daca este un liceu mare si cu renume este si foarte bun. Renumele a ramas de pe timpuri si s-a continuat cu chestia asta. Cauta pe net liceele din Bucuresti, stabileste-ti niste cerinte generale (distanta, renume, ce mai vrei tu), ia-le pe rand si da-le puncte in functie de cerinte, vezi ce iese. Succes.
PS te pot ajuta cu liceele din Sectorul 2.

Mergi la inceput