bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 2

Ubi spune:
Kita - ce figura e cu castronul in cap. Seamana perfect cu tine
Crinuta - eu scot cu o ora iaurtul. Nu stiu daca v-am zis, dar alergia pe care o avea Alex era de la iaurtul Campina. Cum i-am schimbat iaurtul, au disparut toate bubitele!
Shobo - iti tin pumnii la intarcare! Dar tu simti ca a mai scazut productia?
Ixxi - frumos spiridusul! Ce frumosi sunt copii cand dorm....
Paranteza: Alex doarme si eu ma uit la pozelele voastre. Sper sa ma uit la cat mai multe. Noi am fost cam lenesi si nu am mai pus deloc, dar va prindem din urma.
Oana - si la voi in Cannes....ce cald si bine e, in tricouri....Ce mai faceti voi cu casa? Si la poze, nu mai scrie poze, poze, poze sau poze noi, poze noi ca eu....cu cine votez? Frumos Monaco, frumos la Cannes....
MihaT - foarte darnic Mos Nicolae.
Alta paranteza: va scriu pe bucati ca de multe ori imi da eroare cand ma uit pe paginile cu poze. Si ca sa nu pierd Doamne fereste "epistola", am fragmentat-o.
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

danielai spune:
Buna fetelor,
Revin si eu dupa o perioada de pauza, ce sa-i faci, printre atatea cate sunt de facut, mereu raman in urma.
Patricia, cand am citit descrierea somnului parca o vedeam pe Maria. Si tocmai eram deprimata rau, asa ca citind ca nu e singura m-am mai linistit. In sensul asta, multumim Megg pentru traducere, a fost super. Poti sa ne dai mai multe detalii despre carte/autor. Eu una n-am auzit si mi s-a parut extrem de pertinent/modern.
Ubi, m-ai pus pe ganduri cu Campina, si eu ii dau Mariei. Oare ce-o avea?
MihaT ma bucur sa te gasesc printre noi. Si fetita mea este nascuta tot pe 25 ian.

crinuta spune:
Ixxi, cum mama sa te nominalizez cand tu mai scrii din cand in cand?
Daca insa vei absenta mai mult sigur apari si tu pe lista.
Si eu tot cu o ora scot iaurtul, rar mai mult dar din greseala, insa vreau sa i-l scot mai aproape de ora mesei, deoarece vreau sa se obisnuiasca sa manance rece.
Stiu de la mama ca eu nu faceam rosu in gat deoarece bona mea imi dadea mai ales iarna apa rece inainte sa iesim din casa, asa ca m-am calit.
Asa vreau sa procedez si eu cu Rayan.
Crinuta si Rayan

crinuta spune:
Shobo, sa inteleg ca esti multumita de bona, nu? Ma bucur ca mai ai timp si pentru tine.
Important e sa o placa si Codrin.
Crinuta si Rayan

bbdeian-feb2005 spune:
Va reamintesc ca maine avem doi sarbatoriti si cred ca le-ar prinde tare bine cat mai multe urari, asa ca sunteti invitate cu drag la evenimentele comunitatii!!!

bubu05 spune:
Fetele, am facut salata de care va vorbeam...este dementiala, super buna, sunt lesinata dupa ea! merita sa incercati!
Si eu am examen sambata si duminica..........inca nu m-am apucat de invatat, pai pe forum cine mai scrie?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

lbelciug spune:
Adita, stii cumva se primesc si dosarele pt stimulentul de 3 mil pt mamicile care au inceput serviciul inainte ca piticii sa implineasca 3 ani? La ce primarie de sector ai fost? Eu apartin de sectorul 5...
Da, Kita sa intrebi si sa-mi spui si mie. La fel o sa fac si eu cand o sa merg la dr (nu prea curand insa).
Shobo, merci. Iti dau PM cu detalii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

Shobo spune:
wow, tare ideea, crinuta! as incerca si eu - de fapt azi am uitat amindoua, si eu si bona sa i-l scoatem la timp si a fost scos cu doar 1 ora inainte. pe mine ma intereseaza orice pt calirea organismului, deci dc e si la iaurt, GATA, il scot cu doar o ora. dar voi face trecerea asa mai treptat
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

adita spune:
Liviana, nu m-am gandit sa intreb de asta, dar pe cererea pe care am completat-o puteam sa bifez indemnizatie, alocatie sau stimulent, deci ar trebui sa se poata. eu am depus la directia pt protectia copilului s 3
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)