bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (69)
Raspunsuri - Pagina 14

lavinia345 spune:
Bubu dar masline normale ce are daca ii dai baiatului?Alea dietetice ce au in minus fata de alea normale?Daca alea normale sunt prea sarate,tine-le in apa cateva ore si apoi scurgele bine si pune-le intr-un cointainer cu capac cu putin ulei de masline.Asa se pastreaza cel mai bine.Pofta mare piticului!
Lavinia si Natalia(17.01.05)

Crinia spune:
Buna la toti
Crinuta incearca sa-l tii sub dus atunci el trage apa in nasuc involuntar si in asa fel se curata nasul cind el incearca sa sufle apa din nasuc. Eu asa l-am tratat pe Lucian. Deoarece imi facea fieste si nu imi dadea voie sa-i curat nasul cu pompa dar nici sa-i picur ceva in nasuc. Sanatate multa lui Rayan.
Felicitari celor care au sarbatorit 1 anisor. Multa sanatate Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?

crinuta spune:
Monu, cum sa ma supar?
Olynth e mai eficient, dar Pivalone e mai indicat la varsta lor.
Eu ii pun Olynth doar in situatii de criza, altfel evit cat pot, deci, daca poti evita Olynth nu ar fi rau.
Oricum de la 2 ani e ok, asa scrie pe prospect, insa fara a se abuza, deoarece da dependenta.
Oana, l-ai tuns tu sau l-ai dus la salon?
Crinuta si Rayan

kita spune:
Patricia, era vorba de mingea de www.varuna.ro/produse.php?v1=0&v2=1&cat=4&sub=0" target="_blank">aici?
Astazi Andrei abia a catadicsit sa mearga tinut de manute, adica eu l-am tinut de una si taica-su de alta, caci altfel nu vrea deloc sa paseasca; Si asa de fapt l-am momit indreptandu-ne spre televizor... si cred ca ar fi buna mingea aia de care ziceati voi;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

crinuta spune:
Crinia, buna idee. Voi incerca maine.
Kita, incearca cu hamul. Mie mi-a dat ideea asta Ingerasa, si in 2 zile a mers flacaul meu nesustinut.
Crinuta si Rayan

kita spune:
Tu nu stii Oana-bubu, dar eu am avut o frumoasa intoxicatie pe vremea cand alaptam (prin aprilie-mai era), si la spital cand m-au intrebat ce am mancat, au concluzionat ei ca de la masline (cica au un conservant), nu prea i-am crezut dar acuma de sarbatori cu postul m-am infipt iarasi in ele si sunt pe cale sa scap e alergia asta; daca tot vrei sa ii dai baiatului mananca si tu (preventiv)din ele vreo doua zile inainte ca sa nu pateasca ceva (sa nu te superi pe mine, da?)
Amaya parca tu ziceai ca stii un alergolog sau dermatolog bun, nu? poate imi dai pe PM mai multe detalii, please?
O intrebare: celor care inca mai iubesc suzeta (mamicile Patricia, Amaya si nu mai imi amintesc acum cine), la un an , le cumparati alta sau cum procedati? eu i-am dat una de la Nuk si nu stiu daca sa ii cumpar urmatoarea masura sau nu;
album

kita spune:
Crinuta parca aveai unul de la Primii pasi? esti multumita de el?,ca daca zici ca da maine ma infiintez la cumparaturi
album

bubu05 spune:
Alina, f. frumoase pozele si tortul arata super!
Lavinia, ma gandeam ca maslinele alea normale sunt prea sarate, dar am vazut la Selgros masline light fara samburi si o sa iau din alea. Deci nu sunt "interzise", ca sa zic asa?
Crinuta, eu l-am tuns, la baie, el se juca in cadita si eu, pac, mai taiam o suvita si i l-am egalat in lungime si la spate.
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

bubu05 spune:
Kita, bine ca mi-ai spus! Eu nu am patit nimic de la masline...nu stiu ce mi-a venit cu ele. Ma tot gandeam ce sa-i mai dau lui Vlad de papa. Cum sa ma supar....
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz