La scoala (cum se simt, ce invata...) (3)
Raspunsuri - Pagina 5
crini spune:
Buna,
Ne-a dat si noua calificativele (primele, ca la noi sunt doar 2 quadrimestre) saptamana trecuta.
Mi s-au parut destul de exigente.
Theodora are doar un optim (maxim), la matematica.
Are 3 bine (asta ar fi al treilea calificativ ca valoare) la informatica, engleza, desen.
In rest distins (intre optim si bine) la italiana, stiinte, geografie, istorie, religie, sport, convietuire civila, muzica.
Ceea ce ma nedumereste e faptul ca in toate lucrarile, verificarile pe care le-a adus acasa nu a avut nici o greseala, la nimic. In afara de italiana, unde i-a scris o data la lectura binisor.
Mi se pare ca n-am instrumente sa-mi valutez copilul, sa-mi dau seama daca sunt corecte sau nu.
Nu am avut inca intalnirea individuala cu profesoarele, credeti ca e cazul sa le cer o explicatie, sau sa o las asa?
mamaruta spune:
Buna,
Crini stai linistita ca iti vor spune tot la discutiile individuale.
Acum am si eu o maaare nedumerire.Voi ce duceti invatatoarei(invatataorelor cum e cazul meu) de 1 si 8martie.Ca ma tot framant. Ea ne-a trimis deja martisoru'. Au facut poze cu fiecare copil in parte si de poza e agatat un snurulet. Deci buzduganu a fost aruncat
Va pup si astept idei de la voi
http://community.webshots.com/user/mamaruta105
georgiana.david spune:
quote:
Originally posted by mamaruta
Buna,
Crini stai linistita ca iti vor spune tot la discutiile individuale.
Acum am si eu o maaare nedumerire.Voi ce duceti invatatoarei(invatataorelor cum e cazul meu) de 1 si 8martie.Ca ma tot framant. Ea ne-a trimis deja martisoru'. Au facut poze cu fiecare copil in parte si de poza e agatat un snurulet. Deci buzduganu a fost aruncat
Va pup si astept idei de la voi
Crini si eu cred ca iti vor spune doamnele despre ce este vorba
De 1 martie eu sunt pro martisoare ca doar martisoarele sunt simbolul primaverii, nu? de 8 martie inca nu stiu.
mamaruta spune:
Eu ma gandeam la cate un buchet de flori de 1 martie si de 8.... habar nu am.
mamaruta spune:
Buna mamici de scolari,
de ce a ajuns subiectu asta asa in spate? nu mai povestiti nika de scolarei?
Scolarita mea nu mai face mare lucru, acum sedimenteaza materia invatata in semestrul 1. Dau apraope in fiecare zi dicatari fac traduceri, socoteli.
Ne-am apucat de inot si e tare incantata. Mergem luni si miercuri.
Va pupam si sper sa nu mai ajunga subiectu la coada
isabela spune:
Noi, mai avem putin si terminam abecedarul. Mare are doar f,F,x,y,z,w si grupuurile ghe,ghi.
In fiecare zi au dictare sau mai nou autodictare.
La matematica lucram,dupa manual, culegere, caietul de evaluare. Au invatat adunarile si scaderile cu zeci si unitati. Inca de la sfarsitul semestrului au invatat notiunea de descazut, scazator, rest.
Uneori au multe teme pentru acasa, alteori au ceva mai putine.
Scrie frumos la abecedar, dar mai avem probleme la matematica pt. ca are de scris si enuntul exercitiului iar dimensiunea literei trebuie sa fie mai mica decat patratelul si atunci ea nu reuseste sa scrie toate literele la aceeasi dimensiune.
angy11 spune:
Ce mai fac scolareii?
Pe unde ati ajuns la abecedar,dar la matematica?
Uu avut teme de vacanta?
Noi nu,iar la romana am ajuns la "z" mic si la mate la numeratia 50-100.
grati.ela spune:
Pe Ozana mea a lovit-o setea de lectura. La inceputul vacantei am intrat mai tare in ea, disperata ca nu are nici un gand sa recapituleze materia (teme nu le-a dat la mate iar la romana sa faca o compunere cu tema: primavara - Ozi a inteles oricum vara). Fata se gandea la desene, parc, papusi...si i-am spus ca macar sa citeasca si i-am plasat Regele Leu. Si fata mea a terminat si Mica Sirena, Pisicile Aristocrate, Aladin, Frumoasa si Bestia, AliBaba. Ma bucur numai ca azi mi-a trantit-o ca-i place mai mult sa citeasca decat sa lucreze la mate. La scoala lucreaza la nivel mediu. Se descurca bine numai ca eu ridic un pic stacheta si nu percuteaza deloc. Scrie frumos, isi autodicteaza, compune tare dragut dar atat: ma nemultumeste ca nu are idei la mate. Si-mi vine cu niste texte de ma omoara: o papusa costa 15 lei, trei cat costa? Raspuns: depinde, daca e Barbie adevarata, sau Barbie de guma sau Steffie.
mamaruta spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
Pe Ozana mea a lovit-o setea de lectura. La inceputul vacantei am intrat mai tare in ea, disperata ca nu are nici un gand sa recapituleze materia (teme nu le-a dat la mate iar la romana sa faca o compunere cu tema: primavara - Ozi a inteles oricum vara). Fata se gandea la desene, parc, papusi...si i-am spus ca macar sa citeasca si i-am plasat Regele Leu. Si fata mea a terminat si Mica Sirena, Pisicile Aristocrate, Aladin, Frumoasa si Bestia, AliBaba. Ma bucur numai ca azi mi-a trantit-o ca-i place mai mult sa citeasca decat sa lucreze la mate. La scoala lucreaza la nivel mediu. Se descurca bine numai ca eu ridic un pic stacheta si nu percuteaza deloc. Scrie frumos, isi autodicteaza, compune tare dragut dar atat: ma nemultumeste ca nu are idei la mate. Si-mi vine cu niste texte de ma omoara: o papusa costa 15 lei, trei cat costa? Raspuns: depinde, daca e Barbie adevarata, sau Barbie de guma sau Steffie.
pentru Ozi