mi se zbate ochiul stang

mi se zbate ochiul stang | Autor: lyvya

Link direct la acest mesaj

nu stiu ce sa mai fac cu ochiul stang..mi se tot zbate de ceva timp..mama mi-a zis ca nu-i bine sa spun pt ca asa trece el singur..totusi a trecut ceva timp..si ma cam deranjeaza....cateva secunde pe zi..de mai multe ori mi se intampla...deja nu mai rezist.Care ar putea fi cauza? Exista si superstitii pe tema asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Initial creeata de lyvya

nu stiu ce sa mai fac cu ochiul stang..mi se tot zbate de ceva timp..mama mi-a zis ca nu-i bine sa spun pt ca asa trece el singur..totusi a trecut ceva timp..si ma cam deranjeaza....cateva secunde pe zi..de mai multe ori mi se intampla...deja nu mai rezist.Care ar putea fi cauza? Exista si superstitii pe tema asta?

Se spune ca te vorbeste cineva de rau... dar chiar atat de des ?
Fa-ti cruce peste el de 3 ori atunci cand se zbate !... sau mergi la medic...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargaritza spune:

Aaaaa...superstitii exista o gramada.....cred ca nu exista aspect al vietii asupra caruia sa nu planeze amenintator cateva superstitii.
Din cate am observat eu...ochiul se zbate in momente de stres sau oboseala. Cred ca este o contractie a muschiului.
O sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Eu patesc frecvent...esti f. nervoasa, "iti sta ceva pe creier".
Eu patesc frecvent...superstitii: o gramada.
Uzuala: vezi pe cineva.
Cand sinti ca "se zbate", inchide ochiul si tine degetele, usor apasate pe pleoapa.
Altceva...nu prea ai ce sa faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Mey nu mai credeti in superstitii,ca-s niste prostii..Nu de aia ti se zbate ochiul.
Ia niste Ca+Mg+Vit.D si o sa-ti treaca.
Pupici.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelina spune:

Draga Lyvya, daca ar fi sa ne luam dupa superstitii, toata ziua ne-ar pomeni sau vorbi de rau cate cineva prostii...

Mie personal incepe sa mi se zbata ochiul atunci cand sunt pe scaun la dentist si intru in panica. Pt ca sunt deosebit de fricoasa, atunci cand am simtit un pic de durere si nu mai am curaj sa o las pe d-na sa-mi lucreze mai departe si stiu ca nu mai am scapare. Nu ma pot linisti si devin din ce in ce mai agitata si atunci mi se contracta si muschiul ochiului.

In concluzie, acest lucru se intampla, cum au precizat fetele mai sus, in situatii de stress.
Ia Magneziu si Calciu. Eu nu iau nimic.....ca nu merg des la stomatolog

Te pup si sper sa-ti treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Si mie mi-a zis dr ca e lipsa de magneziu. Am avut si eu problema asta. Cu Mg mi-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Mey nu mai credeti in superstitii,ca-s niste prostii..Nu de aia ti se zbate ochiul.

Subscriu.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

..sau incearca sa manaci mai multe lactate si fructe, pt Mg sunt foarte bune bananele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Pupici.

POZE

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!

Daaaaa..nici io nu cred in superstitii.......

In afara ochilor care se zbat ca nebunii ,mi se mai zbate muschiul de la mana, si mai des se zbate obrazul drep ( mai aproape decoltul guri)
Si ma gandeam de ce trbuie sa ti-se intample ceva numai cand se zbate ochiul???Ca pana la urma se mai razvratesc si alti muschiuletzi
Pana la urma tot lipsa vit. enumerate de Leditia este cauza.
Aseeeee ...ca lyvya cel mai bine sa nu crezi in superstitii.Linisteste-te ! Stiu ca e stresant ...
Pupicei !

Un drum luuung incepe cu ...un pas !!!

copilutz'

Mergi la inceput