[olala]Fericire!!!!!

[olala]Fericire!!!!! | Autor: cristinuca

Link direct la acest mesaj

Desi necazurile de acasa nu se mai termina a mea bebita m-a facut sa plang aseara de fericire.
Sa va spun cand am ajuns acasa de la munca a intins manutele spre mine si chinuindu-se cateva minute a spus MAM...........
Am plans nici acum nu imi vine sa cred, Mihai e un pic gelos ca nu a zis TAT

Pupici cu lipici

Madalina siAna Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE fericire mere.
Felicitari iubita mea prietena. Sa stii ca acest lucru vine sa-ti aline sufletelul intunecat de "scorpie". Dar tie sa nu-ti pese de nimic. BB Ana este cel mai minunat dar, si tu trebuie sa realizezi asta in FIECARE SECUNDA.
MULTE FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
MULTI PUPICIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Asa e...iti rade inima de fericire, iar lacrimile nu se mai opresc sa curga cand auzi "mama" rostit atat de dulce si gingas de guritza pruncului

Cat are?

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza

Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Bravooo! Cristinuca te inteleg perfect!

quote:
MAMA...sau TATA?
Dragele mele,
nu va speriati, nu este vorba despre vreo alegere. Este o simpla intrebare: puiul vostru ce a spus prima oara MAMA sau TATA? Si cum ati reactionat? Puiul meu avea cam 7 luni. M-am dus la bucatarie si, la un moment dat, il aud pe puiul meu plangand. Fuga in camera. Puiul, cu ochii in lacrimi:"mmmmaaaaammmmaaaa!". Fericita, si eu cu lacrimi in ochi "a spus mama!". Dragul meu sotior imi taie avantul: "nu se pune ca a spus-o la plans. Trebuie s-o spuna constient!"...Cateva zile mai tarziu il pun
pe bebe in carucior, ii zambesc frumos sotiorului si-i spun "Pa,pa, azi va plimbati singurei ca sa-mi termin si eu treburile, s-apuc sa ma culc si eu inainte de miezul noptii! Vin si eu in parc peste vreo ora jumate". Barbatu-meu, disperat:"Ce fac daca plange?". "Te descurci tu!". Termin treba si, fuga in parc sa vad ce face puiul. Cum apar, sotiorul: "Daca n-ai fost aici! Nici nu stii ce-ai pierdut: a spus MAMA!" Eu: "nu mai face misto de mine". Si ma uit la pui. II sclipeau ochisorii ca in sfarsit m-a vazut. Intinde manutele si incepe sa se chinuie ...MM...MM...MMMAAMMMAAAAAA! M-a podidit plansul!
La voi cum a fost?
Claudia

, Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilib72 spune:

CE BUCURIE IMENSA ESTE IN INIMA TA...

NE BUCURAM SI NOI ALATURI DE TINE PT. MINUNEA TA.
SA AVETI PARTE NUMAI DE FERICIRE SI BUCURII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Cristinuca,

Intr-adevar FERICIREA este mare. Si crede-ma ca in momentul cand ti-am citit randurile am retrait pentru o clipa bucuria din momentul in care fetita mea mi-a spus pentru prima oara mama. Sunt atat de bucuroasa pentru tine!!! Este un sentiment unic!!! [flo

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinuca spune:

ma imbat de fericire pe bune, aseara am auzit si al doilea cuvant chinuit de altfel insa dupa cum am dedus noi a spus taaaaat.....Mihai numai poate de fericire.

pupici si va iubesc pe toate

Madalina si Ana Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

Mada sa va traiasca fetita, care este de o harnicie nemaiintalnita.
Nu am mai auzit nicaieri un BB mic sa spuna asa de RPD si mama si tata.
Eu cred ca aveti un BB minune.

SA FITI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE FAMILIA VOASTRA.

Mergi la inceput