Viata in Germania (30)
Raspunsuri - Pagina 15
Himmelsduft spune:
Cristina, vezi ca ai reusit!! Felicitari!!! Se vede ca ti-am tinut ieri pumnii si a iesit bine. Salutari si pupicuri,
Himmelsduft
calut
ana_st spune:
Buna seara fetelor, eu va citesc de foarte mult tim, am inceput si sa citesc din urma dar merge tare incet si nu cred ca o sa recuperez, v-am mai si scris de cateva ori dar de cele mai multe ori am cerut doar sfaturi, de dat nu am prea dat Ma bucur mult ca sunteti aici si ca pot afla asa multe de la voi.
Noi suntem de aprox. 2 ani in germanica si suntem GreenCardisti (de fapt doar sotul meu) eu sunt Hausfrau si ma lupt cu limba asta si bebica inca nu avem
Vreau sa va pup pe toate si sa va imbratisez si sa va multumesc inca o data ca existati si sa se faca sanatosi bebii bolnaviori si numai bine
tinatache felicitari si la cati mai multi banuti si la cat mai sus in functie
vikinga spune:
FELICITARI CRISTINAAAAAAA!!!!Bravo! Tre sa te cinstim!Asta da cadou de ziua femeii, adica ziua mamicii revenita in lume! Pt asta tre sa bemVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
osna spune:
ana,bine ai revenit printre noi
fetelor va scriu eu inaintea danielei cum a fost la seara romaneasca,caci tocmai am ajuns acasa.
super,mi-a placut foarte mult.mi-ar fi parut rau daca as fi ratat,la final mancarica,niste sarmale micute in frunza de vita dar buneeeee si cozonacul excelent.
poze nu am apucat sa fac ,poate a facut daniela cateva si va pune ea.
o seara placuta si cand are timp dani ne povesteste si ea.
vikinga spune:
Mamica dulce am chiar la doua minute de mine o mutterkindkur, hai iti tin pumnii sa va dea si pediatrul verde!De fapt pe insula sunt mai multe clinici pt copii cu diferite probleme respiratorii. Cica ar fi aerul bun si pt mamici berea si mai siVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
aschiutza spune:
Osna, esti o dulce, ma bucur ca te-am cunoscut! Scuze ca nu am apucat sa stam mai mult de vorba, ne luam noi duminica revansa,nu?
Felelor, sunt rupta, va povestesc miine, eu nu am mai ajuns la sarmale,ca deh!cu organizarea...Cu pozele sa vad ce a reusit sotul!
Cristina, felicitari pt job! Asteptam impresiile si bautura, bineinteles!
------------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
babirusa spune:
buna fetelor, n-a mai ajuns nimeni in Paderborn, sau imprejurimi? E o plictiseala pe aici...
numai bine la toata lumea
helbi spune:
quote:
Originally posted by babirusa
buna fetelor, n-a mai ajuns nimeni in Paderborn, sau imprejurimi? E o plictiseala pe aici...
numai bine la toata lumea
babirusa, Alexandra(14 oct.2004) si Patrick(1 ian.2007)
babirusa, vezi ca de cind nu ai mai intrat tu, am ajuns deja la capitolul 46
Uite, aici ne gasesti cu ultimele discutii!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106596