Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 7
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
Originally posted by Akuma
dedicatie pentru tine, dane..
salariul bun si o casa superba,
sotia e gingasa, fericirea-i suprema.
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac
...esti foarte draguta , am vrut sa-ti multumesc personal pe PM dar nu-ti merge si nici emailul ala vechi nu mai e valabil .
Sa te ajut cumva cu greata aia vad nu reusesti sa scapi de ea ....
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
haha...pai, ce vrei sa vomiti??
sint aratarea sublima ce n-ai intilnit in viata,
ziua te sperii si noaptea fugi daca-ti apar in fata.
ciudat, eu am activat adresele de mail, sa mai verific odata..
knicoleta e suparata pe noi, pacat...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac
knicoleta spune:
Akuma nu sint suparata pe voii,,,,bine mersi burtica imi creste dar masimt destul de rau dimineata
Akuma spune:
neata', cite saptamani ai?
daca vrei mai pune-ne si noua niste poze, ah, si mai povesteste-ne de micut, s-a facut mare???
fetelor, pe 31 ma mut, abia astept sa scap din pesterea asta...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac.
dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc.
knicoleta spune:
AAA baiatul are 1 si 10 luni iar eu sint in 9 saptamini, momentan nu pot pune poze asi dori daca se poate sa pui si tu poze pe forum. ,,,, tu ai SKYPE
Akuma spune:
quote:
Originally posted by knicoleta
AAA baiatul are 1 si 10 luni iar eu sint in 9 saptamini, momentan nu pot pune poze asi dori daca se poate sa pui si tu poze pe forum. ,,,, tu ai SKYPE
sa-ti traiasca si cel mare si cel din burtica, sarcina usoara.
nu pot pune poze pe forum ca i se face greata lui dan, nu am skype, ce-i ala si la ce se foloseste ????
Akuma spune:
nicoleta, multumesc pentru link
quote:
Tu vb de decentie?ia de aici ,ce zici de asta -Dezbracate vreau sa-ti vorbesc-,da am sa m-a dezbrac dar putin mai tarziu,asteapta-ma ca sunt pe vine
madi, iti raspund aici, apropos, de semnatura mea, eram sigura ca toata lumea interpreteaza asa, e cea mai usoara dezvoltare. daca nu-i poti convinge, incurca-i...
devylla spune:
Akuma nu te mai chinui ca oricum nu ai cu cine
Mey dar Riara oare ce mai face?
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
kawaichan spune:
Fratilor sunt muta de uimire , pe Cinefil Imagica ruleaza un film romanesc !!! ``Trafic`` se numeste, a inceput adineauri . E filmat in Bucuresti , oh oh ce dor mi-era sa-l vad.. vizionare placuta