Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 6
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
Originally posted by Akuma
Neata', fetelor, am si o intrebare, daca se poate, va rog frumos sa-mi spuneti si mie cam cita chiria platit voi pe luna la apartament/casa, eu luna viitoare trebuie sa ma mut si acolo e chiria cam scumpa spune sotul meu, 120.000 yeni/luna.....Voi ce parere aveti ???Multumesc..
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac
380k /luna inclus locul de parcare in zona cea mai buna din yokohama...apartament de 120mp intr-o vila,vedere la ocean (mai am 2 libere langa mine ...) , stiu ca e mult peste nivelul lor ...dar nu-l platesc eu ..haha. acum , vorbind serios
120k cat platesti tu , gasesti ceva la 50mp , asa la 20minute de o statie principala de tren ...probabil intr-un mansion nu prea vechi deci nu e un buget rau dar totul depinde unde vrei sa te muti
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
dane, apartamentul este cea mai buna zona a orasului si cladirea a fost construita anul trecut, locuintele s-au pus in vinzare si inchiriere in luna octombrie , eu il inchiriez doar, are66,24m patrati....
sotul meu zice ca-i scump, dar mie imi place pentru ca nu are tatami si e western style..
120.000 yeni cu tot cu parcare..a fost mai scump dar au mai lasat din pret...
soma spune:
Akuma, de care oras vorbesti cu 120k?
Dane, ai ramas dator cu un raspuns, daca se poate of corse...
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by kawaichan
Ai mai Dane da ce te mai iubesc aia de la kaisha... As vrea si io sa am un salariu asa de micut cum e chiria ta
A, bai za uei, cam cat ai salariu, daca nu te deranjeaza intrebarea
Da ,'te iubesc' ...atata timp cat considera ei ca au nevoie de tine...si tot asa , te platesc cat sa te tina cat de cat multumit ...
http://www.ecentral.jp/index.php?l=e asta ca sa-ti faci o idee de salarii ...
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
Akuma spune:
dedicatie pentru tine, dane..
salariul bun si o casa superba,
sotia e gingasa, fericirea-i suprema.
Dan_jp spune:
quote:
locuiesc in Yamanashi.
Cam ce business e in Yamanashi : IT , telecom , finance , oil , agricultura ... ? incerc sa-mi imaginez ce job ai putea gasi intr-un orasel (frumos ce-i drept ) de provincie .
Akuma spune:
quote:
Originally posted by Dan_jpquote:
locuiesc in Yamanashi.
Cam ce business e in Yamanashi : IT , telecom , finance , oil , agricultura ... ? incerc sa-mi imaginez ce job ai putea gasi intr-un orasel (frumos ce-i drept ) de provincie .
dane, nu cred ca-ti voi putea da un raspuns satisfactor pentru am cunostinte si nu am locuit niciodata in orasele mari ca sa fac diferenta, la mine in oras sint doar anexele companiilor in general, bazele sint tokyo, yokohama, nagoya etc...da, aici fiind un oras de tara se pune foarte mare baza pe agricultura, pomicultura etc..
banuiesc ca facilitatile sint mai mari in orase, decit la tara, ma refer la modul de viata si financiar, dar cel mai mare dezavantaj intr-un oras mare este stresul urban, la tara, ca oriunde e liniste, fara trafic foarte mare, parca si oamenii sint mai relaxati...
nu am fost nicodata in yokohama, nu stiu cum e...
Akuma spune:
knicoleta, ce-ti mai face burtica, te simti bine? mai zi-ne ceva...
Dan_jp spune:
knicoleta , te ruuugam ....spune ceva nu ne lasa asa agatati ....
Dan_jp spune:
quote:
dedicatie pentru tine, dane..
salariul bun si o casa superba,
sotia e gingasa, fericirea-i suprema.
...esti foarte draguta , am vrut sa-ti multumesc personal pe PM dar nu-ti merge si nici emailul ala vechi nu mai e valabil .
Sa te ajut cumva cu greata aia vad nu reusesti sa scapi de ea ....