Viata in Japonia (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

GATA...Am ajuns acasa...A ajuns sanatoasa,emotionata...Nu va spun ca pina a iesit pe poarta eram cu inima in git...Norocul meu a fost ca Rion se smiorcaia si am avut o ocupatie...Dar nu mai iesea...incepuse sa fie aeroportul prea mic si nu puteam respira,parca nu mai vedem nimik decit beculetul ala care licarea in dreptul cursei de Frankfurt...si in sfirsit a iesit...zimbind cu gura pina la urechi,dar cind m-a vazut a inceput sa plinga si se tinea agatata de mine,ca nu cumva sa o las acolo...eu pling si acum cind imi aimintesc...Jiro plingea si el de plinsul nostru,lumea pe linga noi la fel...Oricum a ajuns cu bine,a spus ca a avut curajul sa vina dar nu mai are si altadata.Singurele cuvinte pe care Jiro a putut sa i le spuna atunci,si alea gituite au fost "yoku gammbata ne,tayshita mon da"...pe care eu nu am mai stiut sa le traduc atunci,abia in masina mi-a adus Stefi aminte:Mami,ce mi-a spus tati in aeroport?...Acum ma duc pt ca avem niste saci de descarcat,trebuie prezentata ici colo...Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Ma bucur mult ca a ajuns .Gata a trecut emotia zborului,de acum o sa te auzim ca te plingi cum te capie de cap amindoi
Acomodare rapida micutei si tie putere sa faci fata la toate cite s-or mai ivi pe parscurs,scoala,etc...
Apropo,ati fost in USJ?

Pomeniti-MA pe Mine(Allah)si o sa-mi aduc aminte de voi!Si sa-Mi fiti multumitori,sa nu fiti fara credinta fata de Mine(Sfintul Coran 2:152)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Riara foarte emotionant pe bune,mi-au dat lacrimile cand am citit.Sa fiti fericiti si acomodare rapida tuturor.Va pup.
Shian eu am vazut Yamato si a fost destul de dureros si trist...iar piesa Close your eyes nu mai spun nimik....
sayuri l-am vazut si eu decat in reclame dar mi s-a parut interesant chiar daca e facut de americani...si vreau sa il vad ca tare mai bine arata din reclame.
Lory merci frumos.Si Alinutu e un scump.
Nshiro mo chotto gambatte ne!Deabia astept sa o vad pe printesa...sa nu iti mai spun cat imi place numele e pur romanesc.
Hannen o sarcina usoara si bb sanatos :D
Oare cand mi-o veni si mie randu?
O duminica placuta!

poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Riara in sfarsit esti o mamica fericita...ma bucur pt tine,multa rabdare si forte noi iti doresc de acum in colo.

Tin sa felicit toate viitoarele mamici,sa aveti o sarcina si nastere usoara,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella@ spune:

Riara felicitari,in sfarsit esti implinita avandu-i pe cei dragi langa tine.
Asteptam vesti de la voi si noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

quote:
Originally posted by ella@

Riara felicitari,in sfarsit esti implinita avandu-i pe cei dragi langa tine.
Asteptam vesti de la voi si noi .

-RIARA FELICITARI Si de la noieste foarte emotionantcred ca nici acum nu ti-ai revenit din emoti
asteptam pozici cu fetita ta Onegaishimasu

emilyPOZE NOI

pozeNOI emily printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA!

RIARA, ma bucur pentru voi ca in sfarsit sunteti impreuna! Ii urez fetitei tale bun venit si astept poze! VA PUP!
DEVYLLA, merci de compliment!TE PUP!
Fetelor si baietilor, cu ce va ocupati timpul azi? Pe mine vad ca m-a cam luat raceala, am o mare durere de cap, am luat un eferalgan si sper sa-mi treaca cat mai repede!
Va pup pe toti, o zi buna va doresc si sa auzim numai de bine!
Lory_kluiALIN CRISTIAN

http://community.webshots.com/user/alink119

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

la mine dupa cum se vede mai mult la calculator (cat timp doarme printesa)duminica deobicei o luam de dimineata pe drumuri si ne mai intoarcem seara insa azi nu am esit decat pana in parculet cu fata si papa si ne-am intors repejor ca nu era vreme de stat si mai ales papa nu si-a revenit dupa cheful de aseara

o zi duminica cat mai placuta tuturor

pozeNOI emily printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Riara felicitari micutei ca s-a descurcat! mamica fericita! Sa iti traiasca copilasii!
Noi ieri am avut parte de o vreme super asa ca am taiat-o la Disneyland,am avut noroc mergand un pic mai tarziu,pe la 12,autostrada libera,am ajuns exact in 1 ora(din fata casei noastre pana in parcarea de la Disney cronometrat )
David a fost in culmea fericirii,nu stia pe unde sa se mai uite.
Super a fost! Abia astept sa se mai incalzeasca sa mai mergem!
Voi cum v-ati petrecut week-end-ul?

Stefania 11+ si David(24 dec 2004)

www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madi-ren spune:

E liniste mare pe aici.Fetelor am si eu o intrebare l-a voi"exista pe acest forum fete din orasul OLTENITA,judetul CALARASI?",imi puteti spune si mie v-a rog din suflet,astept raspuns

"Cine rade la urma,rade mai bine"

Mergi la inceput