Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 2
mamaluidavid spune:
Da,si noi am vazut aseara,al meu a ramas perplex
Sunt atat de nervoasa,bineinteles vechea mea si VESNICA mea problema,actele pentru permis
Nu mai putem merge saptamana viitoare asa cum ne-am planuit pentru ca astazi a sunat sotul sa-i intrebe(la insistentele mele bineinteles) daca primesc documentul in romaneste.
Bineinteles ca nu.Daca era in engleza,da,dar asa nu.
Asa ca acum trebuie sa imi fac traducerea si saptamana viitoare sa mergem la ambasada sa legalizam si uite asa drumuri aiurea.
Offfffffffffffffffff
Stefania 11+ si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
nshiro spune:
Salut fetele!
Nu am mai intrat pe la voi in ultima vreme, abia ieri am "descoperit" ce s-a mai scris si am ramas cu un gust amar. Am vazut ca au intrebat unele fete de mine, va multumesc, fac bine in general, burticesc, muncesc... am cam intrat in panica si criza de timp, mai sunt cam doua luni si am senzatia ca nu o sa fiu gata cu toate pregatirile si cumparaturile pana in martie cand trebuie sa nasc. Se pare ca bebe e fetita, o va chema Maria.
Felicitari fetelor care au ramas insarcinate (Shian, mamaluidavid, hannen, knicoleta... sper ca nu am uitat pe nimeni). Sarcina usoara si bebelusi sanatosi si frumosi!
Eu nu am vazut emisiunea de aseara (si ma bucur), in schimb am vazut inainte de sarbatori o emisiune (nu am prins de la inceput din pacate) in care cred ca a aparut Hiroral !!!!!!! Hiroral, zi-mi ca nu ma insel!
Devylla am vazut Sayuri. Cam subtirel (se vede ca e facut de americani), dar merge... incanta ochiul, decorurile si frumoasele asiatice in preafrumoasele kimonouri....aaa si Watanabe Ken, nu mai zic...
Numai bine si sper sa am timp si dispozitie sa intru mai des.
rocsana si bebe chan
RIARA spune:
Multumesc frumos pt urari.
Hannan,gindul asta ma tortureaza si pe mine...Stefi ajunge in jur de noua dimineata iar vaporul de intors acasa este la sapte seara.Avind timp berechet si in Osaka nu stiu cind vom mai avea ocazia sa ajungem ,am zis sa profitam de ocazie sa vedem si Universal.Acum o sa vad la fata locului cum se prezita fata,daca-i prea obosita si nu-i arde binenteles ca renuntam.In cazul in care renuntam la Universal aveti vreo alta idee de a ne petrece timpul in Osaka?Fara resaturante ,va roooog,ca si asa sint cit o vaca...
Nshiro,ma bucur tare mult sa vad ca-ti merge bine,si felicitari pt fetita .Maria este un nume foarte frumos.la tele,nu te-ai inselat,Hiroral a fost dar o las pe ea cu amanunte...
Hai Ralu,povesteste-ne si noua cum si ce a fost ...
Dolph,mersi pt sfat.Mai mi-a spus cineva ca ar fi bine sa o duc la gradinita pina incepe scoala.Ideea cu gradinita mi-a dat-o si Saory si mi se pare excelenta.Dupa ce vine o sa vb la gradinita sa vad daca o primesc vreo doua luni.
Fetelor,voi urmariti emisiunea aceea "AICHITERU" a lui Ame Agari?Am vazut acolo si o romanca.Eu mor de emisiunea aia,daca apareti vreuna sa ne dati si noua de stire
hiroral spune:
Nu Rocsana nu te inseli,asa cum a spus si Riara.Ce sa va spun cele ce ati vazut...a fost obositor,dat totodata distractiv, altceva....am facut astfel si o mica excursie in Tokio..si cam atat!
Sa ai o nastere usoara,o bebelusha sanatoasa,papacioasa,ca frumoasa sigur va fi!
Sa ne dai de stire cand se va intampla minunea ok??
RIARA spune:
http://i33www.ira.uka.de/%7Ebgarz/nihongoshoho/
fetelor,am gasit un curs de japo usor ,da-i in engleza....pt cine are nevoie,dozo...eu ma documentez la ora asta,de unde stare pe mine?
devylla spune:
Nshiro ma bucur ca esti bine...iti duceam dorul...
poze noi
bubulinele
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
RIARA spune:
Fetelor,azi la ora sase ,ora Romaniei,a decolat avionul cu fata meaFace escala in Frankfurt,de sase ore.In timpul escalei va sta intr-o camera cu jocuri,internet,jucarii,televizor...asa ca m-am linistit.Ma duc sa ma pregatesc de plecare,am intrat doar sa va spun pt ca vroiam sa va spunPe duminica,si o sa pun poze si pe forum.Va pupacic...
AYUMI spune:
Devylla,si eu am vazut Sayuri si mi-a placut foarte mult.Mai ales ca sunt fan declarat Watanabe Ken!!!
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
hannen spune:
Riara,inca putin , timp in care o sa te perpelesti incetisor ,iar cind o sa ajunga o sa fii numai buna,asa in suc propriu
Las` ca imediat ajunge.Va doresc drum bun si daca mergeti in USJ ,distractie placuta.
Nshiro,multumim de urari.Te invidiez,mai ai olecutza si scapi de balon,pe mine ma apuca depresia cind ma gindesc ce ma asteapta
O nastere usoara si un bb sanatos si mincacios iti doresc.
Printesele mamii