Viata in Japonia (33)
Raspunsuri - Pagina 13
devylla spune:
Pentru cei care se intreaba inca de ce a fost inchis(probabil periodic)subiectul cu Fazan,explicatia o gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69393&whichpage=35" target="_blank">aici.
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
Akuma spune:
buna, fetele, ce mai stiti de knicoleta, cum ii merge e sarcina, totul e ok???
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac.
dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc.
Akuma spune:
knicoleta, ma bucur ca esti bine, deja s-au facut 4 luni, ce repede, sarcina usoara...
daca ma privesti sint greata care-ti trece prin stomac.
dezbraca-te vreau sa-ti vorbesc.
devylla spune:
Cu ocazia 1 Martie pentru toate femeile,un mic cadou facut in graba(da' gestul conteaza nu?) pentru voi
Va pup
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
hanako2004 spune:
-Devylla multumim pt floricica
si de la mine pt tine
si pt restul lumi
"cine se trezeste dimineata devreme departe ajunge"
EMYLI alinarea noastra poze
Eliana spune:
La multi ani pentru toate fetele si am o veste buna care vreau sa o impart cu voi .Am primit cetatenia japoneza numai dupa 6 luni de la depunerea actelor .
angel_jp spune:
Salut
Eliana vreau sa te intreb ce acte ai depus,ce-mi trebuie caci doresc sa le depun si eu...dar deocamdata sunt in Ro acum,cand ma intorc acolo vreau sa rezolv si eu problema aceasta.Felicitari!
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by Eliana
Am primit cetatenia japoneza numai dupa 6 luni de la depunerea actelor .
haha...ar fi frumos ce spui tu , ia uita-te mai bine ce ai primit
Eliana spune:
Multumesc anjeljp si iti dau ei niste formulare care trebuie completate de parintii tai si dai un test usor la ei si pe urma iti mai trebuiesc niste acte ale sotului pe care ti le dau ei . dupa ce ti-au primit actele te duci la interviu si pe urma astepti raspuns de la ei care dureaza 6luni -1an . si imi pare rau ca te dezamagesc dan dar eu voi primi cetatenia si stiu ca mai dureaza ca trebuie sa renunt la cea romana . Ei acum imi vor da o dovada ca voi obtine cetatenia japoneza ca sa pot renunta la cea romana . si ca sa renunt la cea romana dureaza 10 luni de la data cind ai depus actele la ambasada sau in tara .