Regimul disociat (1)
Raspunsuri - Pagina 7
asi spune:
Dana se poate bea suc de rosii ca nu e nici o problema.Eu stiu ca ajuta la slabit sucul de rosii.
Familia mea
Razvan
alona spune:
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine la voi? Vreau si io sa incerc regimul asta, dar pina acum n-am avut curajul, poate daca sint cu voi ma mai incurajati si pe mine, ca stau cam prost la capitolul vointa
.
O sa incep de luni, sper sa ma pot tine de el.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
asi spune:
quote:
Originally posted by eve44
Si eu am terminat cele 3 zile de lactate ,si azi e a 2 a zi de carne,si am si program de fitnes de 1 ora dimineata.Rezultatul este 0 ,nu se misca acul cintarului,desi am tinut totul strict ca la carte.Vroiam sa va intreb voi din a cita zi ati inceput sa dati jos?
Succese!
Eu ma cantaresc odata pe saptamana.Dimineta dupa WC.Altfel o iau razna.
Familia mea
Razvan
ralnied1 spune:
gusta: varza murata, eventual tinuta in apa, pt desarat, eu o bag la megume-fructe.
Tanti Nuti: pai, cu asa o dadaca langa noi, vom reusi, zic eu, pana la urma...
baicualina: da-i cu usturoi, da' sa stii ca ficateii aia de pui prajiti... cred ca intelegi unde bat. Duminica eu incerc, pentru prima data, sa-i fac la punga magica... Nu stiu cum vor iesi...
asi: important e sa nu le combini.
danap: eu am vazut emisiunea respectiva si sa stii ca multe din cele spuse acolo se bat cap in cap cu cele spuse de altii... Si eu abia astept sa pap maine varzuca...
eve44: nu te lasa! E doar inceputul! Doar nu vrei minune dupa 3-5 zile! Ca daca ar fi asa, iti dai seama ce repede am rezolva toate plusurile, nu?
alona: Bun venit! Te astept cu datele pentru listuta, in cazul in care te decizi sa fii cu noi!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
dana p. spune:
Asi, mersi de raspuns, ca eu chiar eram in dilema daca sa beau sau nu, acum ca am voie sa vezi ce o sa-i mai trag cu sucul de rosii
.
Eu am zis ca o sa ma cataresc dupa de termin prima tura de regim si dupa aia cred ca o sa ma cantaresc saptamanal.
Ralnied si eu am vazut ca se cam contrazicea singura cel putin la faza cu branza si cu cartoful.Si chestia cu painea ca nu ingrasa si ca are 80 calorii o felie de painetot la fel cat o felie de cascaval, pai eu prefer sa mananc cascaval si sa las painea.Eu nici inainte nu mancam multa paine iar acum nu simt nevoia deloc sa ma ating de ea.
Bun venit fetelor noi!! Eu zic ca e greu inceputul ca dupa aia intri in ritm
.
Dana
Poze
dana p. spune:
Adica dupa ce am mancat odata 3 zile lactate, 3 legume-fructe,3 carne, in a 10 a zi ma cantaresc.
Dana
Poze
gusta spune:
Buna.
Azi am descoperit aici ca asa sunt eu toanta
cand merg la cumparaturi iau numai ce imi trebuie si la restul nu ma uit.Pungi speciale cu legume si le bagi la cuptorul cu microunde si le papi.Va spun diseara daca sunt bune.
Eva nici la mine nu s-a miscat acul la cantar dupa aproape 5 zile.Dar cum am zis chiar nu ma dau batuta.
Tanti Nuti cand vad cat de hotarata sunteti,ma faceti sa merg mai departe.
As ruga fetele care mai calca gres sa numai spuna ce dulce au mancat ca mie imi curg balele pe tastatura.
Bun venit la noile fete.
Eu de cand am inceput cura numai merg regulat la wc (adica in fiecare dimineata) m-am cam constipat.Dati-mi idee ce sa fac.Va rog frumos.Cafeaua nu are efect.
Marinica mamica de Marutica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
diana2004 spune:
Buna fetelor ,ma bucur sa vad ca actiunea slabit e in toi ;ma pregateam de niste raspunsuri dar ralnied ,mi-a luat-o inainte ,avem un moderator f .activ si asta e bine pt noi !
In legatura cu usturoiul sint pentru ,e voie ,la fel si sucul de rosii ; nu inteleg cum poate sa sustina ca ai voie cartof in regim din moment ce contine amidon .
Eve ,eu ma cintaresc in fiecare dimineata nu ca sa vad cit am slabit ,ci de teama sa nu ma ingras la loc
(am traume mari legate de subiectul asta ) .
eve44 spune:
Va multumesc mult de tot pentru incurajari,deci cintarul la sf de saptamina.Mergem inainte.
Eve