Regimul disociat (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ralnied, poti sa treci la mine ca si target 55kg!!!

multzam frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Fetelor eu din pacate am renuntat ca nu am slabit cat am vrut si nu mi se pare corect nici sa nu pot manca din toate ,mananc tot mult si degeaba.asa i-mi fac eu un regim sau urmez unul facut de aprox 1000-1300cal,unde dupa felul meu de a manca e destul de putin dar macar slabesti sigur si ai si toate grupele alimentare.eu de ex dim, am mancat lapte la pranz voi manca bors si diseara numai fructe.Nu vreau sa va descurajez dar la alte diete eu am slabit f mult si la acesta doar 1kg in 9 zile cu tot cu sport.i-mi pare rau ca va parasesc de fapt eu tot urmez un regim dar vreau sa slabesc f mult si cu acesta la mine nu a mers.problema e ca asa cu voi ma motivam sa rezist si asa singura .....dar va citesc si ma incurajez singura.

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

draga ralnied trece te rog si masurile mele in lista;1.70 si 75 kg DAAAR duminica o sa fac o maaaare pauza caci implinesc 30 de ani si tre sa sarbatoresc...dar tin in continuare regim ,ca-l tin de lunea trecuta si nu s-a miscat acul la cintar deloc....ptr ca -s pofticioasa....de,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by alipiticot

Fetelor eu din pacate am renuntat ca nu am slabit cat am vrut si nu mi se pare corect nici sa nu pot manca din toate ,mananc tot mult si degeaba.asa i-mi fac eu un regim sau urmez unul facut de aprox 1000-1300cal,unde dupa felul meu de a manca e destul de putin dar macar slabesti sigur si ai si toate grupele alimentare.eu de ex dim, am mancat lapte la pranz voi manca bors si diseara numai fructe.Nu vreau sa va descurajez dar la alte diete eu am slabit f mult si la acesta doar 1kg in 9 zile cu tot cu sport.i-mi pare rau ca va parasesc de fapt eu tot urmez un regim dar vreau sa slabesc f mult si cu acesta la mine nu a mers.problema e ca asa cu voi ma motivam sa rezist si asa singura .....dar va citesc si ma incurajez singura.

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

1kg in 9 zile mi se pare bine mai ales ca nu e indicat sa slabesti mai mult de 4-5kg intr-o luna.
Succes in continuare!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu azi dimineata nu m-am cantarit ,dar maine am s-o fac sa vedem cate kg au disparut.
Azi sunt la zi de lactate si am mancat putin cascaval si am baut 2 cani de iaurt.
Ralnied cred ca trebuie deschis un alt capitol.

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mama lia

ralnied, poti sa treci la mine ca si target 55kg!!!

multzam frumos!!!

mama domnisoarei Cristina (28.09.1993)

mama Lia, am trecut! Mai ai un pic!! Spor in continuare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

gusta, modific si la tine imediat!

ioana2004: La multi de pe acum din partea mea! Dar ai grija sa nu exagerezi, da?

alipiticot: te sterg de tot din listuta??? Oricum te mai asteptam, nu ne parasesti, bine?

danap: da, stiu, dar momentan sunt la munca si aici nu pot copia lista de la inceput la un nou capitol... Promit sa rezolv in curand! Nu ma bateti prea tare, da???

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Eu nu te bat.Iti ofer ca te ocupi de actualizare listutei foarte rapid.
Dar de ce spui ca nu poti de la servici, ca e simplu ii dai un copy si dupa aia paste la nou capitol .

Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

stati linistite ca ma gindesc la voi si abia imi fac antrenamentul pentru a fi drastica dupa aia
nu mai vreau sa gust din mincarea fetii din sucuri etc....nu ma stergeti de pe listaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana p.

Eu nu te bat.Iti ofer ca te ocupi de actualizare listutei foarte rapid.
Dar de ce spui ca nu poti de la servici, ca e simplu ii dai un copy si dupa aia paste la nou capitol .

Dana
Poze

Multumesc pt floricele! Fac si eu ce pot! Daca m-am bagat in treaba asta, incerc sa fiu serioasa pana la capat, ca asa e frumos, nu???
Nu merge mouse-ul meu cu Copy si Paste. Nu stiu de ce...
Iar acasa, trebuie sa ma lupt pentru a prinde loc la calculator. E bataie mare acolo (cumnatul si socrul!)...

ioana2004: am zis eu ca te sterg??? Nici gand! Doar sa nu renunti tu! Cu stersul ma refeream la alipiticot!

E si maine o zi!

Mergi la inceput