Nunta in Iasi (12)
Raspunsuri - Pagina 15
racine spune:
Buna fetelor
Abia am ajuns si eu de la servici si bine ca merge internetul .Azi a fost prima mea zi de lucru la noua firma si a fost super. Multe informatii, dar m-am descurcat (cred eu).Cu toate ca sunt in perioada de proba, am incredere ca o sa fie bine si o sa raman. Cel mai bun lucru este ca ma simt mai linistita.
Va urez sa aveti o seara placuta.
Va pup
SunSmile spune:
Seara buna,
Ce faceti fetili?
Ashaaa....
Nusha succes maine! Sa fii o nashica frumoasa si sa ai o finuto-nepotica sanatoasa tun, bucuroasa si fericita! Alex nu mai plange noaptea..deja a crescut asa tare..avea doar 600 gr pe 21 dec..si acum are 1,9 kg. E un dulce, luminita asta al nostru!
Ralu..dap! La ora aia. Avem o mega delegatie pe cap si incepem muncile la ora aia...se va intampla ceva major..o sa auziti voi. Pe mine ma avantajeaza, pt ca la pranz pot fugi si la "second job".
Racine succes la noul loc de munca! Sa iasa cum iti doresti tu!
Lulla iubitaaaaa...unde esti? Parca ziceai ca stabiliti daca ramane restaurantul acela..cum e? Hai te pup
Asa Ralu...da-le strigarea miresicilor!
Pupici si revin
Darria spune:
fetelor
SunSmile, nu stiu pe unde o sa scoata camasa strumful ca tati i-a promis o discutie serioasa, ca nu se astepta la asa ceva din partea lui dar oricum suntem super fericiti ca e sanatos.
Ralu, o ideee ft. buna ai, sa faci prezenta zilnic, poate se mobilizeaza miresicile
Nusha, nu ma uitat Ralu, ca nu are cum, nu are incotro nici daca ar vrea ea s-a referit la miresici(ele sunt generatia tanara), noi suntem foste miresici, nu mai avem pregatiri de facut pt. nunta.
Dumnezeu sa iti ajute la botez, sa fie sanatoasa finuta si sa ai cat mai multe finute si finuti sanatosi
Oana, drum bun pt. Bucuresti si sa gasesti ce doresti
Racine, bafta la noul servici
racine spune:
Multumesc fetelor pentru urari.
Darria, sa nu-l certi prea tare ca nu a vrut sa va arate ce este . Am avut o colega care a lenisat pe masa la ecografie si tot nu a vrut sa se intoarca copilul. Vrea sa va faca o surpriza.
Darria spune:
quote:
Originally posted by racine
Darria, sa nu-l certi prea tare ca nu a vrut sa va arate ce este . Am avut o colega care a lenisat pe masa la ecografie si tot nu a vrut sa se intoarca copilul. Vrea sa va faca o surpriza.
Da, nu-l "cearta" mama ca-l iubeste milimetru cu milimetru, chiar imi place ca are personalitate. Ce? O fi el mic dar nu facem noi ce vrem cu el Mda, eu ma astept la o asemenea surpriza, sa nu ne arate decat la nastere, o fi mai timid, eu stiu
Data viitoare beau ceva energizant, ca asa nu se mai poate sa vad cat e in stare sa stea cumintel
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
Originally posted by ralnied1
Am uitat pe cineva din generatia tanara???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
pe darriutzachiar daca ea zice ca-i mai ...old
Ea s-a autodeclarat "baba", deci nu ma bag.... Si, oricum, cand am scris intrebarea de mai sus, ma refeream strict la miresele de anul asta, sa le mai dau trezirea din amorteala unora...
Si cu Darria, oricum am vorbit azi pe Mess, deci sunt si este la curent cu toate...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by racine
Buna fetelor
Abia am ajuns si eu de la servici si bine ca merge internetul .Azi a fost prima mea zi de lucru la noua firma si a fost super. Multe informatii, dar m-am descurcat (cred eu).Cu toate ca sunt in perioada de proba, am incredere ca o sa fie bine si o sa raman. Cel mai bun lucru este ca ma simt mai linistita.
Va urez sa aveti o seara placuta.
Va pup
racine, multa bafta! Eu zic ca te descurci tu, chiar daca e mult de invatat! Dar ce anume ai de facut acolo???
Oricum, important e sa te simti tu bine, sa fii linistita si increzatoare ca va fi bine!
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Da, nu-l "cearta" mama ca-l iubeste milimetru cu milimetru, chiar imi place ca are personalitate. Ce? O fi el mic dar nu facem noi ce vrem cu el Mda, eu ma astept la o asemenea surpriza, sa nu ne arate decat la nastere, o fi mai timid, eu stiu
Data viitoare beau ceva energizant, ca asa nu se mai poate sa vad cat e in stare sa stea cumintel
hahaha! Poate e fetita... cum vreau eu!!! Iti dai seama? As fi cea mai bucuroasa de pe aici!!!
Si, pana la urma, cand e urmatoarea data???
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Darria, tu chiar crezi ca am eu atata liber la calculator incat sa pot face prezenta in fiecare zi??? Si, oricum, vezi ca nu prea am avut mare succes de data asta...
In curand trecem la Nunta in Iasi (13). Dar nu in seara asta, fara suparare, va rog... Sunt terminata... Multumesc cu anticipatie pentru intelegere!
Noapte buna!
E si maine o zi!
nushulica spune:
fetelor multumesc frumos pentru urari chiar am emotii un pic pe maine ca nu stiu daca ingrid va fi cuminte si nu-mi va plange la biserica oricum o asteapta numai surprize frumoase de la nasii ei(adik noi)nici nu stie ce vedeta este deja scumpa....mai nou am aflat ca tre sa duc la biserica vin prajituri de astea nu stiam dar nu-i problema le cumpar maine ...oare ce mai trebuie sa duc la biserica??tot mi-e frica sa nu uit ceva...sor-mea tot ma suna(stiind cat sunt eu de ocupata si agitata si chiar aiurita)sa nu uit sa trec pe acasa sa iau si fataea saraca cred ca-i mai stresata ca mine...cand imi fac listutza in cap cu ce tre sa duc la biserica primul lucru este ingridsi urmeaza lumanarea si toate celelalte
hai va pup si mai vorbim poate maine..noapte buna