Nunta in Iasi (12)
MIRESE IASI 2005
5.03 Ralnied—Cununia civila
FELICITARI Kriss 79!!!—Restaurant Onyx
FELICITATI Lorym!!!
FELICITARI Oana 8188!!!
FELICITARI Darria!!!—Bar de noapte Orizont, Biserica Sf Lazar
27.08 Mexxa--Cununia Civila
FELICITARI Nushulica!!!—Vila Renel Ciric, Biserica Barboi
12.11 Mexxa—Logodna
3.12 Iulissa—Cununia civila
MIRESE IASI 2006
FEBRUARIE
25.02—lgireada—Restaurant Hotel Astoria
25.02—Anaomaria—Casa de Cultura a Studentilor—Sala Foaier
MAI
13.05—iulissa—Aroma Viilor Bucium
20.05--racine--Casa Boiereasca Bucium
IUNIE
17.06—Ralnied—Restaurant Orizont
iunie--lullabay--Restaurant Onyx (?)
IULIE
23.07--danangie--Restaurant Hotel Moldova
AUGUST
19.08—Mexxa—Lord Gust
27.08--CryssUK--Restaurant "Ciuperca" Ciric
27.08--liza303--Restaurant Bachus, loc Cotnari
SEPTEMBRIE
09.09--Enderbaby-- Restaurant Recital-Bucium
23.09—kemsy—Restaurant Onyx Bucium
NEHOTARATE
Puricoasa
Karisma
IN VIITOR
Ramonika
oanaiasi
Sunteti invitate sa continuati aici...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Raspunsuri
ralnied1 spune:
Dupa cum va spuneam, va astept sa ne continuam aici treaba...
Cand lucram la listuta, am observat ca in capitolul precedent lulla a fost trecuta lalla.... Mii de scuze... Nu a fost cu intentie, probabil in graba, nu am mai observat...
Danangie, tu ai comunicat cumva vreo data? Ca eu nu imi amintesc! Te rog sa ma ierti!
E si maine o zi!
karisma spune:
Va urez sa aveti un An Nou plin de bucurii, nunti reusite si multa activitate pe forum!!! La multi ani pe 2006!!!
Eu nu am mai dat nici un semn pentru ca nu am rezolvat inca cu sala.Si parca m-am mai calmat putin.Imediat dupa ce m-a cerut,am inceput sa ma agit, sa ma interesez prin toate partile, parca innebunisem. Acum ca am terminat cu documentatia, le iau pe toate la rand....mai asezat. Saptamana viitoare vom plati avansul pentru sala si evident ca vom stabili o data exacta a nuntii. M-am interesat si Pastele pica pe 8 aprilie in 2007.Mai ramane sa ma interez de Saptamana Luminata.Poate cineva sa ma ajute? cum se calculeaza in functie de data Pastelui?Eu as vrea pe 2 sau pe 9 iunie.
PUPICI
karisma
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by karisma
Va urez sa aveti un An Nou plin de bucurii, nunti reusite si multa activitate pe forum!!! La multi ani pe 2006!!!
Eu nu am mai dat nici un semn pentru ca nu am rezolvat inca cu sala.Si parca m-am mai calmat putin.Imediat dupa ce m-a cerut,am inceput sa ma agit, sa ma interesez prin toate partile, parca innebunisem. Acum ca am terminat cu documentatia, le iau pe toate la rand....mai asezat. Saptamana viitoare vom plati avansul pentru sala si evident ca vom stabili o data exacta a nuntii. M-am interesat si Pastele pica pe 8 aprilie in 2007.Mai ramane sa ma interez de Saptamana Luminata.Poate cineva sa ma ajute? cum se calculeaza in functie de data Pastelui?Eu as vrea pe 2 sau pe 9 iunie.
PUPICI
karisma
Bine ai revenit, Karisma! Tocmai ma gandeam ca nu ai mai fost de multa vreme pe la noi... Deci tu vrei, pana la urma, in 2007, sa inteleg? Da???
Daca Pastele e pe 8 aprilie... Saptamana Luminata e aia de dupa??? Oricum, din stiintele mele, cu o saptamana inainte de post si una dupa (probabil aia Luminata, nu???) nu se fac nunti...
Si daca Pastele e pe 8 aprilie, atunci e OK 2 sau 9 iunie... Zic eu...
E si maine o zi!
karisma spune:
Buana seara!
Ce sa spun....habar nu am ce reprezinta Saptamana Luminata Sa imi fie rusine!
Dar un lucru e sigur: ramane pe 2007 ca anul asta nu mai am loc nicaieri.Si nu vreau sa ma aglomerez sa le fac pe toate in graba.Asa ca... mai asteptam putin. Nu ne fugareste nimeni.
Abia astept sa va zic data exacta!!!
karisma
nushulica spune:
olla!!!am aterizat si eu azi noapte am ajuns acasa pe la 5 dimineata si azi am dormit aproape toata ziua ....am vazut-o pe ingrid aziii mi s-a parut imensa fata de cum am lasat-o ...cel mai mult de ea mi-a fost dor
in linii mari a fost un concediu de vis ceva cu care nu te intalnesti de multe ori din viata am intalnit o lume noua si total diferita de a noastra(5*de la ei face cat 3 la noi)...ei sunt inapoiati tare la fel si serviciile dar in general e bine...am mancat tot felul de chestii pe care nu le-am mancat in viata mea sunsmile aveai dreptate cu tacos e foarte bun am mancat cel mai bine dintre toate specialitatile lor....drumul cu avionul de 16 ore in total este super obositor si oricat de comode ar fi scaunele alea tot te doare fundul o zi dupa ce mergi atat
salut si eu fetele noi am vazut ca listuta creste pe zi ce trece si ma bucur ca suntem mai multe la "palavre"acum
poze va promit deci o sa vedeti cu siguranta doar ca nu stiu cand voi avea timp dar sigur or sa va placa sunt niste peisaje de vis
mai vorbim zilele astea
karisma spune:
Multumesc mult pt lamuriri Darria.Deci nu ar trebui sa imi fac griji pt 2 iunie sau 9 iunie 2007 daca pica Pastele pe 8 aprilie, nu? Mai este ceva dupa?
Va pup
PS: ce mai face BB?Eu am sa fiu nasa in februarie.E pentru prima data cand botez un copilas.O sa il cheme Ioan(s-a nascut pe 5 ianuarie si asa vor parintii) Alexandru (numele care l-am ales eu cu Iubi).
karisma
Darria spune:
Karisma, stai un pic, e gresit ce am scris eu, adica ce am copiat de pe net. Acum m-am uitat in calendar si nu prea se potriveste. Iar ce scria la acel link nu stiu daca e pt. 2007. Mai bine mergi si intreba un preot sau la miresici de 2007, cred ca stiu.
Sa fie sanatos finutul si cati mai multi finuti si finute
Nusha: bine ai revenit. Odihna placuta. Maine mergi din nou la nepotica ca azi a fost doar incalzirea
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by karisma
Eu am sa fiu nasa in februarie.E pentru prima data cand botez un copilas.O sa il cheme Ioan(s-a nascut pe 5 ianuarie si asa vor parintii) Alexandru (numele care l-am ales eu cu Iubi).
karisma
Sa-ti traiasca finutul!!! Si sa aveti mare grija de el!!!
E si maine o zi!
karisma spune:
Multumesc fetelor!
E mai sigur sa merg sa vorbesc cu un preot.Sa vad cand am o dimineata libera!
karisma