Mamici de mai-iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 10
puiudana2004 spune:
Dupa ce am scris o polologhie,am vazut ca nu sunt logata si mi-a sters tot.am niste nervi

dupa ce ca eram eu suparata tare![]()
.
Diana si Vivighe felicitari pt fetite.
Ama greutatea noastra la 18 sapt si 5 zile era de 246 g dar nu stiu unde sa ma uit pt lungime.
Aseara am fost la control,totul e bine,bebe se agita si eu speram ca totusi ne zice dr ca efetita,cand colo,nu a vazut nimic intre picioare,ca eco lui e batran si nu mai vede bine.A zis ca poate luna viitoare o sa vada ca e mai mare,dar tinde sa creada ca e baiat(asta pana sa-i arat eco la CMU).sunt si racita rau,tusesc pana

si nu mi-a dat decat vit C efervescenta.Da' stiti ce am facut azi?M-am dus la dr de familie care e super desteapta si pediatra si mi-a dat Prenatal(pt ca nu mananc carne de loc),Nospa sa nu am contractii de la tuse si Eurespal 80 mg 2 tb/zi si nu gasesc pe net nici un prospect pt medicament si nu stiu ce sa fac,sa-l iau sau nu?Stau in dubii si pana atunci,tusesc si vars tot.Nici de la farmacie nu am cerut prospectul si acum imi vine sa ma bat.Voi ce ma sfatuiti sa fac.In dr am incredere,da'nu stiu ce m-a apucat acum.
pe toate.
Dana
20+ cu Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
florypop spune:
Dana, eu zic sa iei no-spa pentru ca si de la tuse cica am avut contractiile si acum fac no-spa injectabil.
Sanatate multa!
Flory
17+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
LYLY809 spune:
Dana, sirop contra tusei Stodal(Prospan) recomanda un doctor unei gravide pe un alt site, pe care cei de aici il considera "reclama penibila". E destul de nasol ca vomiti. Iei ceva pentru tuse??
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
LYLY809 spune:
Dana, probabil ca Eurespal e pentru tuse. Nu ti-a spus nici farmacista, nu?? Ciudat
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
LYLY809 spune:
Ama draga, acu' am vazut si lista cu masuratori. Chiar ca al meu e cel mai mic...
Lily 19+
Samburica
Poze echo
crisbar spune:
salutare,
eu iau maltofer fol: contine si fier si acid folic. mie mi l-a dat doctorita de familie, gratuit, primesc ele in fiecare luna in functie de nr de gravide pe care le au in evidenta. am intrebat-o pe dr. ginecolog si mi-a zis ca e ok. nu stiu daca trebuie luat pana la sf sarcinii. o sa mai intreb.
quote:
Originally posted by cypocs
fetelor , ia cineva fier ??Pe mine ma apuca paranoia , dar chiar nu ma baga nimeni si pe mine in seama ??
Cu patutul eu la Mihnea am incercat multe , si am ales tarcul caruia i-am pus o salteluta .Eu l-am invatat de la 6 -7 luni sa doarma singur si nu am cedat rugamintilor de mai tarziu de a dormi cu noi in pat .A inteles repede .
ALIA 22 saptamani
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
vivighe spune:
Uite ce am gasit eu de Eurespal in Agenda Medicala:
"indicatii:bronsita cronica cu sau fara insuficienta respiratorie;simptome respiratorii sau ORL ale reactiilor alergice;rinite alergice sezoniere si perene;tratament de intretinere in astmul bronsic necomplicat si complicat"
...apoi da dozele (vad ca se da si la copilasi mici -0-24 luni)...
apoi scrie "Nu se recomanda administrarea fenspiridei(asa se cheama substanta activa) in timpul sarcinii,desi instalarea sarcinii in timpul tratamentului nu justifica intreruperea acestuia.NU se recomanda alaptarea in timpul tratamentului."
Acum ...nu stiu ce trebuie sa intelegi de aici...nu se recomanda...dar totusi...Daca zice ca la instalarea sarcinii sa nu intrerupi tratamentul...si vorba ceea... primul trimestru e cel mai important...si daca ti l-a dat si doc...poate ca ai putea sa-l iei...numai ca vad ca nu e de tuse.
Si eu am fost racita si am tusit rau...sec initial,dar mi-am luat sirop cu muguri de pin si propolis si sa vezi tuse productiva...
intr-un final am scapat.Acum am racit din nou...dar din fericire nu-mi curge decat nasul.
21w6d
crisbar spune:
fetelor, voua vi se intampla sa se intareasca burta dupa amiaza? la mine, dupa ora 16.00...cu cat trece timpul cu atat simt ca mi se face burta mai mare si parca e si mai tare. cand ajung seara acasa parca nici nu mai pot sa ma aplec din cauza ei. si sunt de-abia in saptmana 17. oare cum o fi mai tarziu?

vad ca de vreo 2 zile ma si doare in partea dreapta, incepand de sub coasta, si coboara durerea. o colega la serviciu imi zice ca e posibil sa se aseze pe ficat si de-asta ma doare. dar parca prea-si face program in fiecare zi
, si numai dupa amiaza...
crisbar
17+
shoricutza spune:
puiudana2004 mai bine incearca produse naturiste ptr tuse decat alte medicamente ca nu se stie niciodata si in plus dupa ce le luam ne mai si stresam ca poate nu am facut bine etc. Ce a spus vivighe este f bun si mai sunt si altele. Iti urez multa sanatate si ai grija de tine.
Crisbar faza cu burtia intarita si mult mai umflatica seara si mie mi se intampla. De fapt cred ca se intampla la toata lumea. Eu uneori simt ca explodez (si asta fara sa mananc mult pana in momentul respectiv) si ma simt oarecum greoaie. Insa dimineata ma simt asa de usoara de parca nici nu as fi gravida ....
LYLY nu mai plange ca nu e cazul ... Strumful tau are o greutate ok ptr perioada respectiva. Iar noi avem un pic mai mult intr-adevar, dar suntem si cu 5 zile mai mari daca ne luam dupa UM. Asa ca stai linistita ca este totul ok.
20+
puiudana2004 spune:
Fetele multumesc din suflet pt ajutor.O sa ma duc sa intreb si la farmacie,ca tre sa stie ele ceva,ca, acum,chiar nu stiu ce sa fac.Cred ca mai iau si azi,ca m-a mai linistit putin.In agendele medicale,ca insuf. respiratorie se exprima ei in loc de tuse,dar cine mai stie.Multumesc inca o data si va
pe toate.
Dana
20+ cu Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D