la gradi-cresa?ce varsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Foarte bun subiectul. Eu ma intorc la munca peste trei luni si chiar ma gandeam la variantele pe care le am. Aveti idee, se primesc copii si in cursul anului sau se fac inscrieri numai in toamna? Pentru cresa este o conditie ca bebe sa-si faca nevoile la olita si sa se hraneasca singur sau au grija ingrijitoarele de ei?

Roxana Si Stefan (24.04.2004)

http://community.webshots.com/album/267997357UUZEdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mihaela73, eu vreau sa-l duc la cresa pentru el.acolo e cu copii, are un program de masa si somn.eu zic ca nu e chiar asa rau daca nimeresti o cresa potrivita copilului tau.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Roxicucu...si eu tot ca tine..din aprilie la lucru..as ca am inceput sa ma orientez spre cresa..am intrebat, m-am interesat ...si am reusit....cu pile e adevarat(dar poate merge si pe bune..ca nu am incercat)...Mi-l primeste din martie pe Dejan la cresa...si nu e nici o conditie sa faca la olita si sa pape ingur...sunt ingrijitoare..si mai mult o asistenta medicala cu ei...Eu sunt multumita de alegerea facuta..mai ales ca toti colegii de parculet ai lui Dejan deja merg acolo...si au facut progrese..vb mai bine sunt mai sociabili.....etc...Iar ce mi se pare mai important au reusit majoritatea sa scape de pampers..in cele cateva luni din sept pana acum....Deci suntem increzatori..dar ne asteptam si la inevitabilelel raceli...Asta e!

Bafta mamicilor si piticilor la cresa sau gradi!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput