Arta...de a te imbraca :-))

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Vazand eu titlul subiectului, dau navala si....

Trebuie sa recunosc ca ma asteptam la cu totul altceva. Deh, nu vazusem in titlu: :-)). Asa-mi trebuie, daca nu ma uit cu atentie .
Arboria, .
Daca se voteaza, la categoria masculina, votul meu il dau cu toata inima lui MJ!!!! La categoria feminina...inca nu m-am hotarat...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Valeu, am gresit si eu, se discuta despre prostul gust de fapt?! Ca eu credeam altceva...asa sunt eu, obisnuita sa vad jumatatea plina a paharului

Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by arboria

quote:
Originally posted by gandacelu
bre, deep e adanc, nu-l percepeti voi, ia, gura! cred ca se simte edward the scissorman si in realitate, trebuie sa-l intelegem, va rog eu

gandacico, dar mie CHIAR imi place cum joaca, numa' ca simt ca parca l-as mangaia oleaca pe crestet si i-as spune (asa cum ii zic si fiica-mii): "lasa, mami, imbraca-te cum crezi tu, ce daca ai ciorapii de culori diferite"

uite ce voiam sa zic: noi, amaratii, sa zicem, dam lovitura si ne luam un costum de 1000 de parale, clasic, negru, ce mai... mama ce tari suntem! da' nenea depp daca are numa d-astea, deja zic io ca s-a plictisit de ele, si simte nevoia sa parodieze tendinta asta burgheza... de asta cred ca el chiar "joaca", nu e chiar asa tampit, cred ca e doar un postmodern cu constiinta acestui fapt, atata tot...

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by lilanda
Mie-mi place si de Gwen Stefani, mai cu seama ca-si creeaza singura hainele

mama, tanti asta a copilarit in cartierul militari, sunt sigura

www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

www.viva.ro/index.php?c=2&a=2795&p=2" target="_blank">stil de vedeta servit pe 3 pagini de revista "viva".

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Teodora D.

www.viva.ro/index.php?c=2&a=2795&p=2" target="_blank">stil de vedeta servit pe 3 pagini de revista "viva".

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Venera Arapu, . Le "bate" pe toate, de departe!!!!!
La polul diametral opus: tinuta Mihaelei Radulescu. Imi place! Nu conteaza daca-mi place si MR sau nu .

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Mie imi place geanta Mariei Marinescu, dar unde e?
Cine o fi furat geanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by cl

Venera Arapu, . Le "bate" pe toate, de departe!!!!!

Imi aminteste de stilul (personal) al Viviennei Westwood :-))

Cica pe 17 ianuarie se acorda Worst-ever dressed Golden Globes si, evident, exista mai multe propuneri. Dintre toate, pe mine m-a impresionat cel mai tare si mai tare Cameron Diaz, cu aceasta tinuta din 1999. Pentru locul 2, mi-e greu sa ma hotarasc intre Lara Flynn Boyle si Dadaca
Le-am remarcat, insa si pe Hellen Mirror si Sharon Stone...careia, vorba criticului, numai biciu-i mai lipsea

Voi pe cine pariati???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lilanda
...

Imi aminteste de stilul (personal) al Viviennei Westwood :-))

...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Daaaaaaaa, si eu tot la ea m-am gandit!!! Ii "ador" stilul!!!!

Zana, si eu m-am intrebat unde-i este geanta . Si parca am "zarit" un mic cubulet in mana ei...nu sunt f sigura ca am vazut bine . Ma intreb ce o pune in gentuta aia, cred ca este cam mare pentru...un prezervativ?
Scuze, dar nu m-am putut abtine...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Lil m-ai omoraaat!cameron locul 1 cu coronitza zic si eu!pe 2 eu oscilez intre lara flyn si sharon.dadacei cu maaaaare indulgenta ii trecem cu vederea rochia,da floraria din cap,no way!

"Mare e gradina Domnului si gardul se muta mereu"

poze

Mergi la inceput