Arta...de a te imbraca :-))
Raspunsuri - Pagina 10
yank spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Ei pai nu ma mir Yank, daca nu prind la evrei si italieni atunci la cine:)) Aia zgirciti perefera blondele nush de ce dom'le. Noo lasind gluma la o parte, alea-s poze vechi ce-ai vazut tu acolo, acum m-a facut italianu' nevasta nu mai am eu aerul ala nebunatic de singurica, acum in ochi se citeste numa si numa "amore amore":)
Pai ai succes si tu la aia care stiu sa aprecieze o femeie (m-am scos definitiv acum!).Scrie-n okii tai Amore,Amore? Hmm,mi-ai dat o idee.Ia sa ma duc sa vad ce scrie in okii neveste-mi,sa vad in ce limba
liris spune:
quote:
Originally posted by iren
Un lucru bun pe care l-am retzinut io din emisiunile Suzannei &co, fu ca daca ai tzītze mici sa portzi kestii pe git, fara mineci, ca sa sublinieze bustu, da io n-am gasit pin-acu o bluza kiar atit de buna ca sa-mi avantajeze pilulele
ziceau cu git? Turtlenecks? chestia asta cu gitul, din ce am inteles de la ele se potriveste tipelor cu gitul lung. cea slaba zicea ca ptr ea sunt bune ca are git lung, cealalta zicea ca ptr ea nu, ca da senzatia de lipsa totala a gitului.
si eu am aceiasi problema...eu stiam ca decolteurile in V sunt mai favorizatoare. desi dc acceptam ca trebuie chestii pe git cum le mai facem decoltate-n V??? oki, dc afli TIP-ul zi-mi-l si mie.
iren spune:
Io shtiu ca faza cu decolteu-n V este bun pentru cele cu tzītze mai acatarii , am vazut ca-n reclama emisiunii cea care e mai plinutza shi are tzītze mari zice ca-i bun pentru genu ei. La mine merge bluza pe git, ca am git de girafa, macar asta e mai mare
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
liris spune:
pe www.tvr.ro/webcast/inregistrari.php#" target="_blank"> TVR , la "Profesionistii" Eugeniei Voda de duminica (19.02.2006), DOINA LEVINTA!
roxana1974 spune:
as vrea sa stiu tendintele din 2006 pentru barbati...am dat un google si nu am gasit nimic, cine stie?
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
lilanda spune:
Io trasei cu ochiu pe la berbanti, in catalogul unei firme de fashion forecast( no... cum sa traduc asta pe romaneste ???)cu care lucreaza mai toate firmele daneze de design. Si acolo era asa: pantalonii au linie tubbie, foarte pe linga crac si fara pense asta in ciuda faptului ca pantalonii la femei incep sa se poarte, inca de anul asta, largi, cu pense in talie, care revine la locul ei...adica in talie. Sacourile se scurteaza..insa se poarta atit la un rind de nasturi si foarte deschis la poale, dar si la doua rinduri, cu slituri pe margine, asemanator anilor '40. Revine gulerul tunica si curios, e foarte trendy la barbati sa poarta curele peste sacou
Tinutele de gala folosesc revere matlasate pentru a suplini lipsa cravatei...si totul este negru. Asta la tinutele de gala vorbesc, pentru ca in vara asta se poarta tonuri de gri-verde si ivoriu..dar si rosu pal. Ies incet-incet din moda, tinutele layer (alea cu camasa tinuta peste pantaloni)!!! Pentru toamna, vazui foarte multe tweed-uri, materiale de alea in carouri!!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
roxana1974 spune:
uaaau, suna interesant...as mai vrea sa stiu ce culori se poata la barbati...la femei am mai vazut...sau citit...
cat despre pantaloni, mie imi plac cei cu talie joasa...iar pantalonii largi, cu pense in talie, greu m-am obisnuit sa nu-mi mai placa si acum revin iar...hmm...ce ti-e si cu moda asta...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
claudia_a spune:
Am sie u o rugaminte la voi: aveti cumva niste site-uri cu modele pentru "plinutze"???? As mai vrea niste modele pentru bluzitze, pantaloni! De obicei mi le fac la comanda, am o croitoreasa care imi stie toate formele... aproape ca imi lucreaza fara proba!
Daca stiti in Bucuresti magazine pentru grasutzi, spuneti-mi si mie niste magazine... poate ajungem in primavara asta o fuga pe acolo!
La moda nu ma prea pricep sa-mi dau si eu cu parerea... da-mi place sa va citesc !
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
liris spune:
Claudia eu cred ca, chiar dc esti mai plinuta nu trebuie sa te orientezi catre haine largi (care te vor arata mai mare decit esti). In magazinele "de grasi" cum spui tu, cam haine largi sunt. nu cred ca asta ar trebui sa cumperi.
trebuie sa stii care-ti sunt punctele forte (refrenul obisnuit) si sa le pui in evidenta: ai o talie frumoasa, un decolteu apetisant, un git lung? ... sunt multe lucruri de care trebuie sa tii seama atunci cind cumperi haine. e o mare "arta" sa te pui in valoare.
pina una alta iti recomand in primul rind sa investesti in niste lenjerie de calitate. un body care te stringe frumos in talie si care te arata cu citeva kg mai supla, un sutien bun si favorizator.
nu conteaza ce moda se poarta pe bulevarde, tu cumpara panatloni drepti intotdeauna, uni binenteles. fuste care se evazeaza la poale.
in rest, mai descrie un pic corpul tau si poate ne mai dam cu parerea pe aici.
Yasmin spune:
quote:
Initial creeata de lilanda
insa sincer, io-l prefer pe Michael Jackson
nu stiu cum l-ati gasit pe MJ, dar ce aveti de spus de 'arriere-ul' politaiului?