Arta...de a te imbraca :-))
Cum de vreo citeva zile scormonesc netul dupa informatii de "style", ajung sa dau astazi de vestea deloc surpinzatoare, ca Britney Spears a fost declarata VIP-ul cel mai prost imbracat anul trecut. Cu ceva eforturi, ea a reusit astfel sa o detroneze pe "cistigatoarea" din 2004, Paris Hilton, care a suferit o imbunatatire a imaginii, cu doua locuri.
Dra Hilton nu s-a lasat insa cu una cu doua si a reusit, alaturi de prietenul ei Paris (), sa smulga exigentului juriu (Mr. Blackwell's worst dressed) premiul de cel mai prost imbracat cuplu al anului.
Locul secund al competitiei feminine a fost adjudecat de una dintre gemenele Olsen, Mary Kate, cu acest induiosator look bag-lady. Urmeaza apoi, Jessica Simpson, Eva Langoria si altele... familiare deja cu topul.
Fara a avea pretentii la trofeu, JLo s-a facut totusi remarcata cu aceasta splendida coafura (numita "mountain sheep")
La categoria barbati, "rasfatatul" juriului a fost iarasi Jhonny Deep, insa sincer, io-l prefer pe Michael Jackson
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Raspunsuri
lena spune:
lilanda subiect...chiar ca este o arta, dar de exemplu mie stilul "gipsy" sau sa-i zicem "boem" al lui Johnny Deep nu mi se pare atat de kitsch precum al lui MJ cum bine zici tu sau multi altii de la Hollywood...si daca imi scormonesc creierul bine trebuie sa fie ceva "bucati" kitschoase si p-acolo.
arboria spune:
desi imi place, ca actor, cameleonicul Johnny Depp, stilul lui lasa de dorit. si nu ma refer la combinatiile fistichii, ci la aspectul "de butic" al costumelor. iaca exemplu
lena spune:
arborel acolo zici ca este cel putin charlie chaplin...dar nu actorul ci personajul charlot, mai bine zis...aici merita un premiu de kitsch cu coronitza.
mi-am adus aminte ca imi place ca style jude law cu salul aruncat asa pe gat, mai "european" sa-i zic.
gandacelu spune:
vleau si io pantaloni ca a lu maicaaaaaaaaaaaaaaaal
bre, deep e adanc, nu-l percepeti voi, ia, gura! cred ca se simte edward the scissorman si in realitate, trebuie sa-l intelegem, va rog eu
www.treklens.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe lentile si www.trekearth.com/members/dada/photos/" target="_blank">poze pe pamant
mami de ileana si ioachim
yank spune:
Mai bine era imbracat in ultimul film al lui,asta cu fabrica de ciucalata.Eu l-am intalnit deseori in urma cu citiva ani,cind parca se imbraca mai bine,acum parca s-a tzacanit de tot,si la Jay Leno a aparut intr-o tinuta de mare exceptie.In final,important e ca el se simte bine...
Din pacate,mama prostilor e mereu gravida...
arboria spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
bre, deep e adanc, nu-l percepeti voi, ia, gura! cred ca se simte edward the scissorman si in realitate, trebuie sa-l intelegem, va rog eu
gandacico, dar mie CHIAR imi place cum joaca, numa' ca simt ca parca l-as mangaia oleaca pe crestet si i-as spune (asa cum ii zic si fiica-mii): "lasa, mami, imbraca-te cum crezi tu, ce daca ai ciorapii de culori diferite"
lilanda spune:
quote:
Originally posted by lena
ca style la femei imi plac deopotriva si: Nicole Kidman si Gwyneth Paltrow.
Mie-mi place si de Gwen Stefani, mai cu seama ca-si creeaza singura hainele
Cit despre Jhonny Deep, asta-i cica, numa' un accident si vaz ca are boala la pantofii aia charleston
gindaco, nu crez sa ai prea mari probleme la procurarea nadragilor lui maical...succes
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
sofia_misicu spune:
quote:
Originally posted by arboriaquote:
Originally posted by gandacelu
gandacico, dar mie CHIAR imi place cum joaca, numa' ca simt ca parca l-as mangaia oleaca pe crestet si i-as spune (asa cum ii zic si fiica-mii): "lasa, mami, imbraca-te cum crezi tu, ce daca ai ciorapii de culori diferite"
Asa imi zicea mie mama cand eram mica:"mama daca vrei poti sa iesi cu ruju ala pe buze, chiar daca arati ca o paparuda, tu stii mai bine"
Din asta se va intelege ca in materie de stil nu sunt experta!
La noi e odioasa Andreea Marin si mirabolantele sale aparitii la Surprize Surprize. Si Raduleasca cateodata o da rau in bara. La nu stiu ce premiera, de curand a aparut intr-o rochie foarte frumoasa, numai ca era cam transparenta iar chiloteii nu erau de ajuns, iar de sutien nu mai vorbesc. Misto e ca s-a intors la un moment dat cu fundu la camera si acesta s-a proiectat mirific in plin plan. Noroc ca arata bine.
Sofia si Nuka
Mona_B spune:
Da, imi place subiectul!
Si eu le admir pentru tinuta vestimentara pe:
Nicole Kidman
Halle Berry
Gwyneth Paltrow
Charlize Theron
Dintre raposate, printesa Diana mi se parea de neegalat.
Dintre romancute...imi plac: Maria Marinescu (sotia sau prietena lui Cristi Chivu)
Andreea Berecleanu
Angela Similea
Revin, daca-mi mai amintesc de cineva.