The best of sept-oct 2004 (100)
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Mina,Geo !Va multumesc de gandurile bune la toate!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Naty spune:
Am reusit, merci Elyanne!
Fetelor, hai sa continuam cu albumele comune, de ce ne-am oprit la prima aniversare?
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
herra spune:
ei, ati inceput capitolul 100! la mai multe!
din cate am citit din urma:
Mada - condoleante...
Danina - si eu m-am accidentat acum cativa ani, la un revelion la Vatra Dornei; ne dadeam cu ceva gen farashe, si am nimerit cu el intr-o piatra de m-a durut vreo luna locul (noada)...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
herra spune:
FELICITARI, IOANA, SI SARCINA USOARA!
PS: si cu plecarea cum ramane...ce curaj aveti, felicitari din nou!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
babirusa spune:
Buna fetelor, multumesc de urari.
din ce am reusit sa citesc...
danyce, sanatate Almei
Aniela, la multi, multi ani fericiti!
pufy, felicitari si o sarcina usoara . Si noi mai vrem un bb, sa vedem cum stam cu norocul.
Am primit si eu un cadou de la Alexandra....am gasit-o dimineata dezbracata de sosete, pantalonasi si ... pampers, si a facut pisu in pat si pe plapumica
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
timea spune:
Pufy:) felicitari, sarcina cat mai usoara:0 lucrurile in rest se aranjeaza ele singure:) Ca sa te incurajez... e mai greu ca prima data:( nu mai ai asa de mult timp de respirat...da se poate:)
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004
pufymic spune:
Herra, Babirusa, Timea va si multumesc de felicitari....si incurajari!
Pupici!
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
andora spune:
Mina multumim de urarile de sanatate adresate socrellei , luni abia o opereaza, pana atunci o sa vina acasa de dupa masa pana duminica.... mi-e o mila de ea... nici nu ma mai gandesc ce balamuc o sa fie pe aici daca asa se regenereaza chistul anula nu stiu ce-o sa fie, intr-un an s-au facut deja 5cm
Pufy abia astept sa ne zici luni ce-ai facut la dr... cum o sa-l/o cheme? ca sa stim cum ne adresam
hai ca va las aacum.. raman prin preajma.. pupici!!!!!!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
pufymic spune:
Andora iti dai seama ca inca nici nu ne gandim la nume.....e prea repede.....mai ales ca eu inca nu mi-am revenit din surpriza....!Deci bb mic va fi.....deocamdata!
Si nu stiu sigur dc voi merge luni la dr, oricum voi merge sapt care vine sigur!
Pupici!
Poze Yahoo
anielas spune:
Multumim din suflet fetelor de urari
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei