The best of sept-oct 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Scumpa de Dodo cum stie ea cum o cheama maimuta mea zice ca o cheama "Aiii" de la Maria... papusa Ana este "Nana" vorba Dodolinei... intr-o vreme zicea "coco" de la "gogo" dar i-a trecut... Raluca ai grija de tine, gastrita e pacatoasa rau oops ma cheama cica vrea nani, as vrea eu

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANDREEA,uffffffff,am prins CULOARE,nu se vede?!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, sunt convinsa ca toti barbatii sau macar majoritatea sunt asa.... Ce sa le facem.
Ca tot vorbiti de cereale....lui Ale nu i-au placut in mod special alea cu scortisoara dar nici altele nu ii mai plac din cele vechi, Hero. O sa incerc in bibe desi eu to sper sa trecem si noi la mese de oameni mari. Nu mai scriu iar, dar continui sa ma stresez cu mancatul, refuza diversificat, nu vrea omleta, nu vrea cascaval, nu vrea sunca, ieri nu a vrut ostropel, alataieri nu a vrut spanac, fructele le-am scos de tot ca le stric degeaba (numai suc de portocale bea zilnic). In rest papa lapte, iaurt la bibe, suc la bibe... Si mai mananca banana muscand din ea, deci nu e faza ca nu e pasat, pur si simplu refuza, scutura capul. Ce ma fac? Are 12 kg si vreo 77-78 de cm, arata bine, dar nu-mi place deloc cum mananca. Ne facem noi mari.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am deschis capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66705" target="_blank">AICI!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput