The best of sept-oct 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

fetelor, va multumesc din suflet pt sustinere... azi dimineata am crezut ca fac stop cardiac cu sotul asta al meu... pe scurt: a fost singur la parinti (parintii lui nu s-au inteles) si nu suporta ca eu sa arat afectiune fata de o alta persoana decat el, indiferent daca e alex, mama, sau oricine altcineva... ca om este aproape fara repros, insa ca sot si ca tata... nu cred c-ar lua nota de trecere. are multa nevoie de dragoste si eu am cam obosit sa-l slujesc, sa accept ca totul sa fie asa cum vrea el... si de la asta au aparut numeroase motive de cearta... cel mai rau ma doare faptul ca-l brusca pe alex si tipa la el, asta nu pot s-o inghit sub nici o forma... asta a fost motivul principal pt care l-am trimis pe alex la mama (alt subiect de scandal)sa nu fie nevoit sa traiasca, mititelul, intr-o asa atmosfera...si acum incercam sa clarificam lucrurile, sa vedem in ce directie o luam... sunt multe de spus, insa asta e esentialul... il iubesc si mi-e cumplit de mila de el, insa atat de mult mi-am dorit copilul ca n-as putea niciodata sa accept sa traiasca intr-un mediu nesanatos... Dumnezeu sa ma ajute sa iau hotararea cea mai buna pt toti!

pufymic, sunt alaturi de tine... am niste emotii cumplite... mai ales ca si eu imi doresc inca un copil (candva o sa-l si am)! sa ne tii la curent!

anamari, cred ca e asa dulce lia... de acum incepe perioada minunata in care ei incep sa stalceasca cuvintele, sunt asa de dragalasi... liam cum se mai simte?

aissa, eu am avut probleme de genul asta, inainte sa nasc, de am chemat salvarea... de la durere aveam stari de greata (chiar varsam) si aproape mi-am pierdut cunostinta de cateva ori... era mai rau daca eram racita, sau daca faceam baie cu apa mai rece... cat am luat anticonceptionale (mercilon) a fost ok. Acum, dupa nastere, parca n-a mai fost asa de rau...

Fetelor, chiar mi-au facut bine incurajarile voastre... multumesc! chiar n-am cu cine vorbi despre asta... ma simt extrem de vulnerabila acum insa trebuie sa pun o data si o data lucrurile la punct... de 13 ani de cand tot tac si inghit imi ajunge...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Aissa , Ionela va !Sunteti niste scumpe....nu va zic cum sunt eu cu emotiile.....offfff!

Am vrut sa va zic si am uitat: ne-am cantarit azi(la cantarul oficial ) si Alesio are la 15 luni , 12 kg(fara haine), iar eu am 51,8 kg(si cand am ramas insarcinata cu Alesio aveam 56)!

Si eu tot vroiam sa va intreb : ce mai stiti de fetele care nu mai dau semne de viata?Mie mi-e tare dor de ele!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ionela faci foarte bine ca te descarci, macar iti versi amarul. Parerea mea e ca numai un om imatur ar gandi ca sotul tau, cred ca e clar pentru majoritatea ca in momentul in care apare un copil dragostea dintre parinti se muta in alt plan si primordiala e dragostea aratata copilului. Asa cum spui, e gelos pe Alex, poate ca in lipsa ii va duce dorul (cum Dumnezeu poate sa il bruscheze ) si isi va da seama ce pierde. Oricum ar fi, nici sa te lipsesti tu de baiat si sa il tii departe nu mi se pare a fi solutia perfecta, stiu ca nu ai alta pe moment, dar practic astfel ii dai castig de cauza sotului...
Sper ca nu te supara remarcile mele...
Cat despre durerile alea....da si eu am o senzatie de greata groaznica, nu vars (nu prea vars decat ffffff rar), dar simt ca ma sui pe pereti. De aia ziceam ca ma gandesc cu groaza in momentele alea ce simt cele care nasc. Dar gata, hai sa nu ne mai gandim...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by aissa

Ionela faci foarte bine ca te descarci, macar iti versi amarul. Parerea mea e ca numai un om imatur ar gandi ca sotul tau, cred ca e clar pentru majoritatea ca in momentul in care apare un copil dragostea dintre parinti se muta in alt plan si primordiala e dragostea aratata copilului. Asa cum spui, e gelos pe Alex, poate ca in lipsa ii va duce dorul (cum Dumnezeu poate sa il bruscheze ) si isi va da seama ce pierde. Oricum ar fi, nici sa te lipsesti tu de baiat si sa il tii departe nu mi se pare a fi solutia perfecta, stiu ca nu ai alta pe moment, dar practic astfel ii dai castig de cauza sotului...
Sper ca nu te supara remarcile mele...
Cat despre durerile alea....da si eu am o senzatie de greata groaznica, nu vars (nu prea vars decat ffffff rar), dar simt ca ma sui pe pereti. De aia ziceam ca ma gandesc cu groaza in momentele alea ce simt cele care nasc. Dar gata, hai sa nu ne mai gandim...

n-o sa dureze la nesfarsit situatia asta... problema e ca eu anul asta dau licenta si nu-mi permit sa aman... si de asta ma doare sufletul asa de rau ca am sperat ca totul sa se schimbe o data cu venirea lui alex pe lume...

cat despre durere, la mine se mai linistea cu no-spa. sanatate maxima!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ionela ma alatur fetelor cu toate gandurile bune catre tine! Gandeste-te bine si sigur Dumnezeu iti va arata calea cea dreapta, Alex este un scump si dragostea de mama te va ajuta sa iei o decizie inteleapta. BAFTA!

Pufy, m-ai pus pe jar si pe mine pana maine cand , sper, sa vi cu vesti!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Ionela !Suntem langa tine!

Aissa chiar vroiam sa-ti zic de No-Spa dar vad ca Ionela a fost mai rapida! Deci incearca sa vezi cum te simti !

Geo te ! Eu ard de nerabdare pana maine.....sper sa pot dormi la noapte!

Deja , pe langa cele 2 teste de sarcina pozitive a intarziat si CM, deci se pare ca e bb(vad eu maine sper!), si mi-e cam greata.....si pofta pe.....porumb fiert!(dar din ala fiert in oala mea, nu de la cutie, si cu zahar pe el asa cald.....miammmm!

Si alta faza: m-a sunat directorul firmei din Irlanda in seara asta!Sa vada ce mai fac si cam cand preconizez ca-mi dau IELTS-ul......! I-am zis ca-i trimit un email.....
Oricum deocamdata pana nu stiu sigur ca e bb nu le zic nimic, dar dupa aceea le-oi zice... si-mi pare asa de rau ca nu mai pot pleca ca era firma foarte serioasa!Dar daca or mai avea nevoie de mine la iarna, poate o sa merg atunci.....sa vedem ce-o mai fi!Offfff!

Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Ioana draga, capul sus!Si noi suntem cu sufletul alaturi de tine si abia asteptam rezultatul de la dr. de maine. Sa fie cu ochisori!Cat despre Irlanda sau alte asemenea sanse, sunt sigura ca se vor mai ivi.Tu si Ovi sunteti tineri si va iubiti nespus si asta conteaza cel mai mult acum. O sa se gaseasca la toate o rezolvare atata vreme cat voi sunteti un suflet in tot ceea ce faceti.
Ionela, iti doresc sa fii tare pt puiutul tau si sa poti lua o decizie inteleapta pt amandoi.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Danyce iti multumesc din suflet pentru gandurile tale bune!
Adevarul e ca sarcina asta(daca e.....sunt Toma necredinciosul pana vad cu ochii mei la eco!) ne-a cam dat peste cap....
Oricum sper sa fie bine, indiferent de directia in care merg lucrurile.Si asa cum zici, Ovi si cu mine ne iubim(muuuuuuuult!) si suntem alaturi indiferent de situatie, iar asta conteaza enorm....restul, cum or fi, trecem noi peste ele.....

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Pufy porumb n-am de unde iti da, dar mi-ai facut si mie pofta (eu oricum sunt pofticioasa de fel). Dar noi il mancam cu sare nu cu zahar .

Mergi la inceput

'Neata fetelor!

Cris(Aissa) si noi il mancam cu sare (pe cel crud, adica nu copt, si fiert pe cocean)dar iarna , cel copt, boabe doar, e bun fiert si cu zahar pe el.....miammmmm!

Noa am dormit azi-noapte binisor(la bazuc i-am pus un supozitor cu Novocalmin ca-l dor maselutele care n-au iesit de tot-2 la nr), dar acum am asa un nod in stomac.....!

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput