Medici pediatri - recomandari

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Eu am fost acum cateva saptamani la domnul Iordachescu la Medlife. Am ajuns intamplator la dansul si am avut mare noroc. Am fost foarte multumiti de cum s-a purtat cu fetita noastra si de tot ce ne-a spus. Fata mea a facut o viroza atipica, cu febra foarte mare brusc, fara nici un alt simptom de raceala. Mi-a spus: febra o sa dureze 3 zile- atat a durat. Dupa 3 zile ne-am trezit cu o eruptie foarte asemanatoare rujeolei, desi febra disparuse. L-am sunat, mi-a spus ca e o simpla eruptie virala care va disparea cum a aparut. Asa a fost.
Cu siguranta voi mai apela la dansul in caz de probleme.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apisica spune:

Bee,

La care dr.Iordachescu ai fost ca sunt doi: unul e Mihai si unul e Florin. Noi am fost trimise la Mihai.
Oare mai activeaza si prin alte parti? Preturile la consultatie is cam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Apisica, noi am fost la Mihai Iordachescu. Stiu de preturi, de fapt am aflat la fata locului, ca noi venisem val vartej de urgenta si nici nu ma prea interesa la ce doctor nimeresc.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

As vrea si eu sa aflu pareri despre Ulmeanu, Zamfirescu si Constantinescu, toti de la Grigore Alexandrescu.A fost cineva la ei?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by anda74

quote:
Originally posted by Siminaf

quote:
Originally posted by anda74

Eu o recomanda cu cea mai mare caldura pe dr pediatru specialist DANIELA TAROPA ,de la policlinica Vitan.Noi suntem la dansa din prima zi de cum am sosit acasa.Alex are acum 1 an si 2 luni,timp in care dumneaiei a venit acasa lunar,ne-a vaccinat,ne-a recomandat cele mai bune tratamente,iar despre sfaturile de a ne face mari numai spun...alimentatie,jucarii...etcNoi ii multumim ca exista,ptr ca numai o mama la primul copil si fara ajutorul celor mai varstinici ,stie ce inseamna sa intri in panica,iar cineva sa te incurajeze si sa-ti spuna ca toate mamele trec prin asa ceva




Este intr-adevar o foarte buna profesionista si un om de exceptie!
Eu am lucrat cu ea, am fost colege cam 2 ani de zile. Dar ma feresc sa mai fac recomandari pe forum, pt. de obicei sint considerate subiective, fiindca si eu sint tot in bransa. Gresit! Pe cine nu merita, nu recomand!

Sanatate multa piticutilor!




Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica




imi pare tare rau de recomndarea facuta,dar niciodata nu voi mai face recomandari pe nici un forum...am avut mare dezamagire din partea dnei dr...pe langa lipsa deontologiei profesionale,multa superficialitate si rautate...ceea ce nu caracterizeaza aceasta meserie,dedicata omului...sunt multe de povestit cu privire la competenta si profesionalismul dumneaei...





SUBSCRIU!!!!
si noua la inceput ni s-a parut super...pe parcurs insa, nu venea cand o cheman, intarzia foarte mult, nu raspundea la telefon...iar noi nu suntem parinti isterici, care sa o cheme pentru nimic mai mult decat atat, locuim in blocuri alaturate, deci nu era prea mare deranjul..
ultima data mi-a vazut Bia la 6 luni, am refuzat antirujeolicul la 7 luni si am chemat-o saptamana trecuta...in ziua cand trebuia sa vina, dupa ce trece ora programata, o sunam noi; cica avea o urgenta si chiar vroia sa ne sune. Bine, amanam. In ziua urmatoare nici macar nu a mai raspuns la telefon

Imi pare rau ca scriu astea despre ea, pentru ca initial mi-a facut o impresie buna..Acum nu ne ramane decat sa o schimbam, pentru ca nu o chemam la noi la cafea, ci sa vada un copil de cateva luni..care mai e si racit

fetele, numai bine!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)


Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana2000 spune:

buna ziua dragele mele,din constanta va scriu .
sunt mama unui baietel de 4 anisori si as vrea sa -i fac niste investigatii mai amanuntite in bucuresti ,el avand foarte multe probleme,unde ma sfatuiti sa ma duc ?
totusi sa vi le expun pe unele dintre ele:
-astm bronsic
-probleme neurologice
-avem probleme cu putulica -nu creste si outele sunt mici
-are picioarele in x si cred ca putin rasucite
-ne-ar interesa si chineto
etc. etc
va multumesc mult

anastase loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana2000 spune:

noi aceste investigatii le-am mai facut dar in constanta si as fii vrut totusi sa mai fac o incercare si in bucuresti,poate ca acolo este mai diferit ca la noi ,ma refeream la medici ,poate pun mai mult suflet in ceea ce fac ,ma poate ajuta cineva?

anastase loredana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Am citit postarile din urma, si nu am gasit ceva concret, care m-ar interesa, asa ca va rog, daca puteti sa imi recomandati un medic pediatru de familie care sa fie si bun profesionist, sa poata fi gasit la telefon, sa poata veni si acasa in situatii de urgenta, si mai ales sa poata fi usor de gasit la telefon, pentru sector 5, zona Sebastian, Rahova, 13 septembrie. Alt medic in afara de doctorul Stanciu. Va multumesc.


fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura
quote:
Originally posted by RalucaCostiurin
O recomand si eu cu caldura pe Dr. Mirela Ciurea , neonatolog la Cantacuzino. Foarte meticuloasa la consult, acorda atata timp cat este necesar, poti sa-i pui orice intrebare, cat de tampita, si-ti raspunde cu o rabdare ingereasca. Scrie totul in caiet, foarte organizat si clar. Mereu de gasit - ii lasi mesaj si te suna imediat ce poate (eu obisnuiesc sa specific daca e urgent sau nu, cu toate astea n-a trecut ziua fara sa ma sune). Genul de om deschis, care mi-a zis ceva gen: nu ma deranjeaza sa nu faci ca mine sau sa consulti si pe altcineva si sa ai alt tratament, dar te rog sa-mi spui si mie, sa nu facem ceva ce sa se bata cap in cap. Pana acum a avut fler mereu in ceea ce il priveste pe Radu, care s-a nascut cu o lipsa de Ca f. mare, fontanela de 10/15cm si a recuperat excelent. Nu este pentru medicatie excesiva. E deosebit de corecta cu onorariul (ne-am dus noi la ea si a nu a vrut nicicum sa retina partea care considera ca este pentru deplasarea acasa). Dupa parerea noastra, este un bun profesionist si un om cu caracter (si chiar e moarta dupa copii).Raluca, mama Radului - 29.09.2005Poze
Sunt cu totul de acord. Pe Eduard il are in grija inca de la nastere si nu stiu ce ne-am face fara ea. Acum mai am putin si nasc si recunosc ca sunt mai relaxata la gandul ca o voi avea alaturi zi si noapte. O recomand cu toata inima.Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 34+ Eric EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
As vrea sa stiu daca doamna doctor este si medic de familie si unde mai poate fi gasita in afara de Cantacuzino?
fara drept de semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Contribui si eu la crearea bazei de date despre pediatrii:

d-na Mariana Stefan, sef pediatrie spit Budimex (Marie Curie)
Nota 10: este foarte dedicata meseriei, nicioadata nu exagereaza cu antibiotice, avand atentia si experienta necesara pentru a diagnostica o viroza, acorda atentia deosebita alimentatiei corecte, reuseste sa stabileasca un contact eficient cu copii. De asemenea, are ore la Centru medical Unirea.

Mergi la inceput