Deh, ne batem noi gura de pomana ca pe astia ii doare in cot de plansetele noastre.Pai, spuneti si voi ati vazut vreun functionar amabil prin primarii, ca draguti sunt toti.Maine merge si sotu' cu dosarul.Cum il stiu eu cred ca-i ia pe astia la bani marunti sa se miste mai repede.De abia astept sa ma sune sa imi spuna ca i-au luat dosarul mai repede, numai sa scape de gura lui.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
Si eu m-am infipt in alea, si le-am zis ca legea imi permite sa intru cind vrea muschiu' meu in CIC. Numai ca la ele alta era problema, erau de acord ca legea imi permite, dar sa duca firma dosarul in Amzei, sa nu se streseze ele cu dosarul meu problematic[:-))].
Schimb capitolul.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Vio, merci mult de explicatii, voiam numai sa stiu si eu sa nu o iau pe aratura .
Fetelor, va roooog cu o intrebare. Ce temperatura au bbeii vostri de regula? Ati masurat, stiti cam care este temperatura lor de vreme buna ca sa zic asa ? Ca bebelaca mea sta cam intre 37.4 (dim) si 37.6 (seara). A avut in vreo 2 rinduri si sub 37 dar de regula cam astea sunt (mai ales in ultima luna de la vaccin). Eu i-o iau cam la 2 zile (mai mult de gura sotzului panicat) cind plinge tare sau cind i se pare lui ca ar fi calda ...
Si mi se pare un picutz cam mare. Imi amintesc EXACT ca fiica-mea mare statea la citeva luni pe 37.4 termometru cu mercur. Asta de acum e digital simplu. dar ma gindesc ca n-o fi nici o diferentza.
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
Capitolul nou ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66345" target="_blank">aici.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)