Aspirante optimiste (174)
Raspunsuri - Pagina 2

iepumic spune:
Salutare! Ce mai faceti, cum stati cu optimismul?
Noi suntem in pauza de incercari din cauza tratamentelor, asa ca nu sunt sanse de vesti bune dar..nici de dezamagiri! Cand vor trece toate astea vom lasa lucrurile sa mearga de la sine. Daca nu merg asa....mai vedem. Doamne Ajuta.
Va pup.
Iepumic

anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Felicitari gravidutelor, sa aveti o sarcina usoara si copii sanatosi!!
Nu stie nimeni nimic de Martha? Poate are cineva un numar de telefon sa o sune sa vedem cum ii este.Imi fac griji pentru ea.
Dana
Poze
Si eu imi fac griji, n-a mai scris de cateva zile si m-am tot gandit la ea!
I wish I were an angel...
Poze diverse

kriss79 spune:
salut!vreau si eu pe listuta voastra!Felicitari noilor gravidute, sarcini usoare si copii sanatosi!!
Cristina S.

Tabitha spune:
Fetelor, acum va trec la aspirante, dar stiti conditia, da? Nu trebuie sa faceti vechime aici... Pe Ionica o sterg si o trec la
. Iata un exemplu ce trebuie urmat.

Anca Wish spune:
Buna, gagici.
Nu maaaaai pot cu candida asta. Astazi am sangerat si m-am speriat rau. Nu stiu ce naiba.
Lauricipani, tricomicon nu se mai fabrica. La naiba! Am luat tot felul de balarii.
Vale, poate, poate ma convingi. Pup obrajorii tai!
Revin si zic. Ce stiti de Martha? Are cineva vreun nr de telefon de-al ei? stiti ceva de ea?
Arditutza noastra ce face?
anca...SIGUR intr-o zi

RO ANA spune:
Buna fetelor,
Taiati-ma si pe mine de pe listuta.M-am hotarat in sfarsit sa va parasesc(dar tot o sa mai arunc un ochi din cand in cand;deh obisnuinta)
Ma mut cu catel si purcel la mamici de sept-oct si va tin loc - promit.

Anamadalina spune:
Buna, fetelor!
Felicitari celor taiate, sa fiti cuminti, sa aveti sarcina si nasterea usoara, sa fiti sanatoase! Si sa puneti si pentru noi, aspirantele, o lumanarica... sa......
Celorlalte aspirante, BINE V-AM GASIT! si sa fie cu noroc incercarile noastre si poate ne plimbam impreuna cu carucioarele prin parc:)
Este cineva din brasov? Mi-ar facea placere sa imi fac o prietena aspiranta aproape...
Va pup, pentru mine este prima luna de "incercari sustinute" asezonate cu tratament naturist. Tineti-mi pumnii, va rog!!
Va pup,
Maduta

Anamadalina spune:
Am uitat sa pun ghilimelele de rigoare cuvantului "taiate"!
A, si va rog frumos sa ma puneti pe listuta de aspirante si promit sa fac totul sa fiu "taiata" (ma rog, la mine e valabila si partea fara gilimele pentru ca pe mine ma asteapta cezariene cand voi naste)!!
Va pup, bafta multa!
Maduta