Aspirante optimiste (174)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Georox,sa speram ca bebe e deja in burtica ta!!!!Iti tinem pumnii!!!

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

alexia28stiu cum e cu vecinii!si eu mai aveam de astia care incepeau sa gaureasca peretii pe la 7 dimineata si ma enervam la maxim cand vedeam ca ma mai si chinui sa adorm cand imi era de-a dreptul IMPOSIBIL!!!
In ce zi esti??nu ne dai o veste buna???

Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ziua 27. Mai am un pic de asteptat. Burtica nu ma mai doare. Om vedea...Miercuri ar trebui sa vina dar eu nu-i astept.

Mergi la inceput

Bafta alexia28,si mie tot miercuri ar trebui sa imi vina ca la mine e de 31 zile
Poate le dam amandoua cate o veste buna fetelor!
P.S Avem multe in comun :si dormitul,si URATII(care,mai spun odata poate ma aud si baga bine la cap, SPER SA NU VINA!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata aspirante!

Oare MARTHA ce face?Chiar nu stie nimeni?
Sper sa fie bine si ea si bebe.

Va doresc la toate o saptamana minunata.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna fetelor,
sa aveti o saptamana minunata!
asi si eu tot pe martha o cautam acum. of, o fi suparata?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele si la multi Ani!, ca anul asta nu ne-am auzit deloc!
Mi-a fost tare dor de voi, dar pur si simplu nu am avut timp sa intru. De la inceputul anului e la noi ca la nebuni. Acum am un pic de timp, si vreau sa ma apuc sa citesc din urma.

Va pupic dulce pe toate si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fete dragi si frumoase si o saptamana cat mai buna va doresc la toate cu muuulte surprize!

Georgic mic si frumos mi-a fost dor de tine!

Nici la mine nimik nou, intarziere de 4 zile si teste negative drept pentru care tind sa cred ca m-am dereglat definitiv si ma apropii cu pasi mari de menopauza timpurie?!?!?!?!?!

pup frumoasele!!!!

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Laurici, si mi-e fost dor de tine, sa stii.
Dandanutza, Romaniau, felicitari fetelor si pentru toate celelalte gravidutze!
Inca nu am apucat sa citesc din urma, promit ca o voi face.
Despre mine, nimic nou sub soare. Am fost si la doftori la Bucuresti si mi-ai confirmat exact ceea ce mi-a zis doctorita mea, in care eu am avut si am incredere.
Mai am niste probleme de rezolvat, foarte urgente si pe urma vom vedea pe ce drum apucam.

Pup toate fetele.

Mergi la inceput

GeorgianaIbine ai revenit!!!

Mergi la inceput