Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (148)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

uite si ceva poze, ar mai fi ele dar n-am avut timp de facut selectii. normal, pupi e protagonistul:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/antandreea/album?.dir=/4894

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
maaaiii fetelor ce de probleme!
Gabitz imi pare tare rau de accidentul sotului tau, sper sa fie totul ok!!! sanatate si pupici lui Stefan!
Andreea wow ce inteleapta ai fooooost! jos palaria. acu daca vrei eu zic ce parere am: daca ai gasit gradi care iti place du-l pe Pupi macar de proba acolo. indiferent daca soacra-ta mai ramane sau nu. asta as face eu. vazut pozele!
Tizo cum e Serbanu'?
dar Radu, Irina? sper ca sunteti toti ok!
Laura ce mistoooooca si Lucas are veleitati de patinator! super, felicitari!
gata, sper ca de azi sa fie numai vesti buneeeee, cele rele sa fuga!
Laura daca poti mai spune-ne cate ceva de Felicia.
Ema (eu tot asa iti zic, te superi?) nu se gaseste gradi pentru Ric in orasel? stiu ca stati departe, in zona industriala. dar poate dupa ce renovati casuta si va mutati gasiti ceva. e adevarat ca e muuult mai bine la munca, vii cu drag acasa!
pupici tuturor si o zi suuuper, fara probleme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Am apucat sa citesc pe diagonala ce ati scris si incerc cu Micu' in brate sa scriu cate ceva.
FELICIA, sanatate multa si putere sa treci peste necaz, vestea buna e ca poti incerca din nou!

Eu am fost aseara la stomatolog (un medic din Rep.Moldova), care a refuzat sa-mi faca extractie si a inceput lucrarea pentru reconstructia dintelui pe radacina veche. Mi-a placut mult cum a pus problema si ma costa si relativ putin. La dermato nu stiu cand ajung, vreau sa merg in alta parte si nu se poate decat dimineata iar eu nu am nici o posibilitate pentru ca nu sta nimeni cu Diktatoru'.A propos, acum toarna ceai in telecomanda.......si danseaza.... Na ca i-am luat-o si urla!

Vreau sa va intreb, pentru ca eu am lipsit mult de pe aici si nu stiu daca s-a mai discutat: copiii vostri mai mananca noaptea, ca noi am ajuns la 3 bibe cu lapte+cereale, adica 750 ml....si sa nu credeti ca il las ziua flamand!

Gata fericirea, a facut kk, pe el, normal, si fug sa-l schimb ca se irita! O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
Multa sanatate puiutilor bolnaviori
Eu am reusit sa o enervez rau pe Eva aseara, dupa dus am observat ca are pielea iritata si rosie pe picioare si am dat-o cu crema cu uree pe care o folosim de obicei (asistenta ne-a dat-o pt ca Eva are piele f uscata si eczema) Moooamm si s-a pus saracuta pe un urlat, imi dau seama ce a usturat-o, ca mai patesc si eu asa. Sunt din ce in ce mai inspaimantata sa nu mosteneasca psoriazisul meu...
Laura, uau deja e patinator?!! Am vrut si eu sa o duc pe Eva la pati (pe gheata deocamdata) impreuna cu Mara, dar am amanat pana la toamna. Atunci oricum va trebui sa invete, am vazut la Mara si ce bine s-a descurcat pe schiuri dupa un an de patinaj. Poate in vara luam si noi role si testam
pupici si o zi buna, fara probleme pt toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Tot cu gandul la Pako sunt
Leeloo - Stefan face la fel ca Giulia, vrea numai papica facuta de mamica Las` ca veniti voi home si rezolvati problema. Sanatate multa sotului !
Ina - sanatate muulta lui Raducu, la fel si voua Roxa74 pentru Serban
IoanaG - ati fost la oftalmolog cu ochisorul ?
PhilipAndreea - mi-a placut faza teatrala bagata de soacra`ta cu plecatu` acasa , sincer io cred ca izbucneam in ras, bine ca te-ai abtinut. Ce bine ar fi sa intrati la gradinita aia ! Pozele ... faine, imi place de Pupi ca este as la facut dezordine, catarari, e un frumos si un dulce si e de pupacit tototot
AncaMaria si Km - succes si voua in cautari de gradi !
Vrabiuta - nici nu stiu cum e mai bine, sa vada ca plecati, sau sa nu vada. Eu as prefera sa fie ocupata si sa nu ma vada ca o las acolo.
Carmenp - ce face Ilinca, dar Ionut ?
Pupam gasca, va dorim sanatate si multe bucurii pe ziua de azi !

Editez: Roberta - si eu ii dau Giuliei laptele de dimineata , in somn, fara ca ea sa se trezeasca, ci i-l duc eu ... oare o fi ok ? Noi asa papam de 3 x 200 lapte / zi.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza fetele!
Sanatate multa si pupici multi Feliciei!!!!Si copiilor bolnaviori sau suparati ca raman la gradinita sau cu bone!
Eu sunt un pic cam trista si ingrijorata, din cauza ochisorului si in plus am fost cu ea la controlul de un an si 6 luni si mi-a zis ca are o lipsa de calciu si fosfor(pentru ca i-au iesit maselute inaintea incisivilor si pentru ca nu i s-a osificat bine fontanela)
Apropo, la toti copii li s-a inchis si osificat fontanela si dintisorii le-au iesit in ordinea din carti?
Ca sa mai schimb atmosfera sa va spun ce mai zice mandra mea:de revelion nashul ei o striga "mai Gorodea(numele de familie),mai" maimutzica a inregistrat repede si daca o intrebi cum o cheama zice"Maiia Goiodea".Sambata am fost in vizita unde cineva a strigat-o tot timpul"mai burtica,mai"!
Asa ca o intreb ieri cum o cheama si-mi raspunde"Maiia Goiodea si butica"!!!
pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Ioana nici Evei nu i-au iesit dintii 'ca la carte'. Cred ca avea doar cate 2 incisivi sus si jos (poate nici pe astia toti)cand au aparut maselele. Si am avut control la stomatolog cu ea, dar nu s-au pus astfel de probleme... Fontanela in schimb nu se mai simte. Nu stiu ce sa zic, poate mai sunt si legende. Poti sa ceri analize sa vezi cum sta si incearca sa-i dai sa manance alimente bogate in fosfor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria, am fost acum vreo 2 saptamani la oftalmo, ne-a dat un tratament cu tobradex si sa-i fac masj(ca se inflameaza nu stiu ce si ii astupa canalul lacrimal)i-am facut dar se pare ca nu-i trece.Aseara alt pediatru ne-a zis ca el crede ca are canalul partial infundat si trebuie dezobstructionat!Problema este ca oftalmologul a zis ca daca ar avea canalul infundat ar trebui sa-i curga ochisorul tot timpul, lucru care la ea nu se intampla.O sa mergem si la al 3 lea sa vedem ce parere are!Ca noi asa patim, cati doctori atatea pareri(si de cele mai multe ori se contrazic unul pe celalat)!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Buna ziua! Intru repede si plec la fel de repede, ca am treabaaaaa. Sunt in acelasi stadiu ca duamna Pasarike, numa ca la mine se adunara mai multe o data...
Felicia (pako) - multa sanatate. Imi pare rau de intamplare, stiu cat iti doreai sarcina asta Ma bucur sa aud ca nu vor fi afectate sarcinile viitoare! Asa ca refacere rapida si spor la treaba!
Marcela - nu ma invidia pentru somnul meu (fara vise si ca de plumb). Daca vrei, te iau o zi la mine la birou, dupa care te las seara cu Vicu sa il adormi. Daca nu dormi neintoarsa, sa-mi spui mie "cutu" Referitor la Lia si gradi - eu cred ca, incet, incet ii trece. Si Vicu mai face crize de plans (rar, dar face) cand plecam de acasa. Are momente cand plange cand o vede pe bona (pentru ca stie ca plecam), dar mai stau 5 minute cu el, chiar daca intarzii la job.
Roxane - fata verde - si Ina - Multa sanatate copiilor!
Caro - cum mai e degetul Feliciei?
Gabitzu - sanatate sotzului. Sper ca nu e nik grav. Cu Stef se va rezolva cand va intoarceti acasa. La fel a facut si Vicu in vacanta de asta vara, cand in afara de lapte nu vrioa sa papa nika.
Lauriciu - uelcom bec! Si pupe patinatorului! Asta imi aduce aminte de o faza vazuta pe Floreasca acu' niste ani: 2 gemeni de 2 ani care patinau lejer, tinandu-se de mana. Cand au iesit de pe gheatza aveau oaresce probleme de mers, dar pe gheatza erau stapani!
Fetele cu examenele: multa bafta!!

De dosar nu vreau sa mai vb. A fost sotul ieri in Amzei si era o inghesuiala ca la noi. N-a depus nik, pentru ca: trebuie opis la acte, trebuie o declaratie scrisa de mana ca nu realizez alte venituri si ca nu iau CIC (asta mi se pare exagerare si bataie de joc, dar o fac si pe asta!). Intr-un holisor de 1.20 m pe 1 m erau aprox 100 persoana (asa zice sotul...) Nervi, priviri urate si alte alea... Va spun maine cum a mers...

Acu va las, ca n-am terminat. O sa incerc sa mai arunc un oki...

Vicu micu' si mami lipsa la domitzil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata

aseara cand am fost sa o luam de la gradi am gasit-o pe lia pui plansa... am crezut ca mor in usa... abia dupa cateva minute am inteles ce s-a intamplat. una din fetele de acolo, chiar cea care are grija de ea, a plecat ieri acasa si a ramas o singura educatoare cu vreo 6 copii. peste zi a fost ok, dar seara copilasii erau deja obositi si ea incerca sa ii impace pe toti... (cand ma gandesc la puii care stau la cresa de stat, cate 20 in grija unei singure persoane, nici nu imi pot imagina ce-o fi in sufletelul lor).
in dimineata asta, dupa ce ne-am luat la revedere, am iesit si am auzit-o maraind la cateva momente dupa ce am iesit pe usa (coboram deja pe scari). m-am oprit sa vad ce se intampla si am auzit inauntru cum educatoarea ii spunea cu o voce super: “wow, look at this green big cube! isn’t that nice?” si a continuat sa ii povesteasca ceva ce nu am inteles, dupa care se aude puiul meu chiuind de mama focului si razand... asa ca am plecat si eu razand la birou

gabi – multa sanatate sotului tau. imi pare rau ca vacanta la schi nu a fost asa cum ti-ai dorit, dar sigur la viena va fi super!
andreea – bravo pentru ideea cu trandafirii! in privinta gradinitei, si eu te-as sfatui sa il duci pe pupi sa vezi cum se acomodeaza. pentru inceput poate merge la program scurt, dimineata, iar dupa amiaza sa stea cu soacra.
anca – si eu ma bucur ca am reusit sa o tinem langa noi, este minunat cand vine la noi si ne ia de gat si ne pupa dimineata, din proprie initiativa... ne topim... iar drumul in masina, care e destul de lung, e o bucurie pentru ca ne jucam si ascultam muzica, ne hlizim la tati in oglinda retrovizoare si povestim ce o sa urmeze in ziua respectiva sau ce s-a intamplat peste zi.
roberta – noi mai papam laptic peste noapte. se trezeste cam de doua ori, cateodata doar o data... depinde de cat de obosita e. eu cred ca incet incet o sa pape mai putin noaptea si problema o sa se rezolve de la sine.
laura – uau! felicitari pentru micul patinator. si felicitari pentru ca sunteti atat de activi cu totii!
dana – nici nu stiu cum e mai bine, sa dormi fara vise, sau sa visezi frumos si sa te trezeasca un sforait si la sect 3 este nebunie cu depunerea dosarelor, a fost ieri o prietena si nu se putea sta... si acolo depunerile incep pe 16!!! nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie...

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput