Cluj rulz! (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Crede-ma k kaut cu ardoare! Auzi tu Lamuriri.
Oare ce o fi facand Roxana cu Pustiu'?

Mariana, imi faci pozele? Pe bani. Jupoaie-ma cinstit, ca stii tu ca branza-i pe bani...si la urma urmei nu-ti iau io pita de la gura... Ce face frumosu'?

mami de dani (26 iulie 2005)

albumul nostru

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

No, sper ca nu dormitati, gagici!!!!!

...hai ca maine pica-n fund Simona, ca iar nu ne gaseste...Simo....

io stau aci pan' se trezeste fata...ca-i cu narav...a adormit acum fro' ora jumate, si imediat e in program prima trezire...deci, pana atunci ne dam linistite pe net!!!

si io-s la curent cu zazania, sa stiti...da' io din umbra, ca pan' acum n-am avut ghinionul sa-mi intretai calea cu acea a carui nume nu-l rostim....sau il rostim?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Nu-l rostim Baby-B.!!! Ca in Harry P.era ala-al-carui-nume-nu se rostea-niciodata Voldemort. Eu ii zic Roasca Broasca, altii matase verde, si fanii matasea broastei.
Bine te-ai trezit Flo. uitai sa-ti zic

albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Hihihihi, Florina, ce surpriza! dar unde te-ai ascuns pana acum?
Sa stii ca si eu tot la Simona m-am gandit cand am vazut ca kk curg postarile aci la noi!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Din ce sa ma trezesc???

...auziti, fetelor, haidem pe chat, ca-i mai simplu asa.....fug acusica, si va astept si pe voi!!!!

....io nu prea-s cu HP de cand am vazut Chronicles of Narnia....imi plac la nebunie scrierile lui c.S. Lewis....da' asta nu inseamna ca nu vazui toate ecranizarile...astept urmatoarele, ca cica promite madam Rowland ca o da cu si la greu....sa-i decimam, mama lor, ca si asa is prea multi!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Mai am un singur dor: de ce nu mi se raspunde la Bazar pt.Alex?

albumul nostru

Mergi la inceput

Hai la Chat!

Verde, da musai verde, ca verde-mi place.....

poze cu noi

Mergi la inceput

svety, iti fac pozele! Dar mai asteapta un pic, ca de ieri s-a defectat laboratorul; vreau sa le fac de pe film, nu de pe scanare. ok?

Ma, eu nu am mai fost pe chat aci pe DC. Oare imi merge???
Incerc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

svety, mama, insista...asa am patit si eu...intreaba de ce esti ignorata...de fapt nu cred ca ele dau ignore...nu stiu care-i faza....ideea e sa scrii si tu cu caractere mai mari, sa le atragi atentia vizualului!!!!
...daca pui un mesaj in care licitezi pt. ceva oricum trebuie sa te gasesti la produsul respectiv, alaturi de suma propusa de tine....hai mai inccearca, nu te da batuta, ca-i pt. o cauza nobila!!!

poi veniti la chat odata?

poze cu noi

Mergi la inceput

Eu nu pot sa intru pe chat! Nu ma lasa programul!
Asa ca ........nu ma parasiti! Stati aci!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput