Cluj rulz! (31)
Raspunsuri - Pagina 12
svety spune:
Na ca ma facui cu camera foto digi! De aia Kodak cu imprimanta. Mi-au iesit pozele super. Asa ca MARIANA, tre' sa ma inteleg cu tine, poate ne vinzi niste hartie kodak. Mihai e lesinat dupa ce a vazut pozele (2). A zis ca ia o rola de hartie.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
svety spune:
MIHAI voteaza cu STANCA. zice ca localu-i super.
albumul nostru
olim spune:
Salutare clujencelor.
Am aterizat din nou pe net....era si cazul.Sper sa am timp maine sa va citesc tot ce ati scris saptamana asta.
mariana tache spune:
Cattalina, la casa de cultura a studentilor se faceau intr-o vreme, iar pe prof il chema Marius; acum nu mai stiu; eu zic sa incerci.
Heny ; esti o figura!
Codruta, bine ai revenit. Noi am inceput diversificarea. Avem la activ: mar, banana si supica. Succesc si voua.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
svety, felicitari pt aparat si imprimanta; era si cazul!
Zii, ce-i cu hartia?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Aparatul se ataseaza la o imprimanta. Vezi pe net daca nu stii (da tu sa nu stii?) E Kodak Easy Share cx7300. Si imprimantei ii trebuie hartie de fotografii.In ea sunt doar 5 bucati ( auzi ...5...) si ne trebuie mai multe.
Daca reusesc sa vin maine, iti arat poza. M-am pp pe mine cand am vazut cum scoate poza de pe o parte pe alta: portocalie-rosie-neagra. EuMihai ne strica pozaaaa...Super mishto
albumul nostru
mariana tache spune:
Hihihihi, svety, normal ca stiu despre ce este vorba! Eu te intrebam altceva; ce vrei de la mine? hartie? fara adaos comercial sau cu adaos mic? (asa ca sa fim directi)
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Eu vreau sa stiu cat costa si cum iti convine sa mi-o vinzi. Daciti convine. Nici nu stiu cum se vinde; e rola?
Mihai se agita sa te intreb cum e aparatul?
albumul nostru
mariana tache spune:
svety, sunt coli de hartie, fie ele 20/30 (astea is mai ieftine), fie 10/15.
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Na ca m-am trezit, dar e o greseala si ma duc s-o remediez in pat...
Mariana, hartia o tai eu sa intre in impri.? Cat costa? Ambele tipuri. Unde gasesc? Te stresez,nu? Nu-i bai.
albumul nostru