Stagnare in greutate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

ei Vilma draga ...chiar m-ai facut sa cred ca exagerez cu evolutia in greutate a Ilincai, asa-s eu mai stresi cand e vorba de ea, ca orice mami , cred. Pupicei lui Anca cea dragutza care se indreapta spre 2 ani..domnisoara in toata regula!

A, Izu, si noua ne-a recomandat un dr. Peritol dar am refuzat sa-i dau...decat Peritol mai bine asa nemancacioasa.

Raluca si Ilinca (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nu esti stresi, esti o mama buna. E normal sa iti pui intrebarile acestea. Stai linistita, si eu mi le-am pus.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Raluca nu te speria !
Diana cand i-au iesit maselutele si apoi caninii nu a mancat decat din biberon si numai lapte sau cereale. in rest nu vroia nimic.
A scazut in greutate atunci a recuperat pe urma.
Diana are acum 1 an si 5 luni si aproape 10 kg si 77 cm.
Nu e mult dar nici nu e rau eu cred ca foarte bine.

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Cristinuca, la 1 an si 2 luni are 8300gr si 79cm, iar la nastere avea 3000gr si 48cm.
Eu m-am resemnat !

Nina&Cristinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by Raluca

Cristina, mama lui Mihnea, da' i-am dat lingurita ei in mana si pictam peretii cu ea, dar in guritza nici vorba sa o introduca.
In poza pare grasunica dar are 8.600, nascuta cu 2.400. Ei ce zici acum?

Hi!Hi!!Da'ce nu-ti trebuiau si niste modelase pe pereti???
Si Mihnea cind insfaca lingurita cu iaurt,zboara si pe canapea,si in cap la mine,si pe jos...

Si acum "teoria chibritului"
Se zice ca greutatea de la nastere se tripleaza la 1 an.DEci 2,4 x 3 = 7,2 kg plus vreo 300 de grame in cele doua luni=7,5 kg.In concluzie
e foarte bine!!!!
Si te rog sa nu te superi pe mine(stiu ce inseamna ca ajungi la disperare cind bb nu maninca - eu daca nu maninca o zi,ma apuca jalea)dar am vrut sa te fac sa mai zimbesti putin!!!Ralucai de la Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

TOT EU...
Doar e domnisoara si tine la silueta,ce vrei....?
??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Hai ca m-ati binedispus dragelor, multam!
Se pare ca am sa cresc o balerina!

Mergi la inceput