Bebelusi de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 15

loreen spune:
Andreea.a mi-e mila de mor vreau sa-ti spun...ma uit pe geam din cinci in cinci minute,mai fac si pis-pis din cand in cand sa nu ma auda vecinii...dar Delia mi-e mai draga de o mie de ori...
Am vrut-o pe matza asta in disperare...am trecut cu vederea ca a zgariat-o pe Bianca si muscat-o in ultimul hal...am suferit alaturi de ea,insa de vreo doi ani incoace e dezastru...pe langa ca face prin casa pe unde-i vine,fura,distruge...ce-ii casuna la momentul ala,zgarie,musca...Pai nici asa sa-mi fie frica in casa la mine de-o pisica...plus ca a facut de nenumarate ori in fata usii lui Delia si clar m-am gandit ca va avea si cu ea ceva...si-atunci chiar o omor...
Cand a zgariat-o pe Bianca prima oara a trebuit sa ma duc la dr cu copilu' in halul ala era de perforata...asa ca ...sa vedem pana maine ce se intampla...poate noaptea este un sfesnic bun si pentru ea si-si remediaza atitudinea si comportamentul...cred ca Bridgit Bardot m-ar manca cu blana cu tot daca ar auzi ce-am facut...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

ioanailincam spune:
Mai, fetelor, tot punand eu poze pe site am dat peste cele de cand eram insarcinata. Si m-au napadit o gramada de amintiri, placute toate. Of, abia astept sa mai fac unul, desi uneori ma intreb daca voi mai avea puterea sa o iau de la capat. SI ca sa vedeti si voi, ia uitati ce graviduta sexy am fost (si modesta mai ales). SI mai aveam mai putin de o luna pana nasteam.
Dar nici cu produsul final nu mi-e rusine.
Mi-a luat ceva vreme, dar am reusit sa fac un pic de ordine prin albume. Sunt multumita.
Mikka - am ras sa mor la faza cu biscuitul. Sa o vezi pe a mea cand ii este foamne, cand apropii lingurita de botic tremura din toate incheieturile de fericire.
V-am zis ca azi-noapte s-a trezit iar la 6.30 sa pape? Drept pentru care evident ca la 9 nu a vrut sa suga si de aici tot programul de masa a fost compromis. Sunt f. curioasa ce va fi la noapte. Cat despre ziua de maine, vreau sa dorm si eu cu ea macar la un somn. Ma simt cam obosita dupa prima saptamana de munca. Asta e bilantul, Loreen, e destul de greu sa vii seara si plodul sa te ia de noua, dar eu am mare noroc ca ea se culca cel mai tarziu la ora 21 si apoi mai am ceva timp si pentru mine (de voi adica). Oricum, statul meu e sa nu mai amani inevitabilul, ca mai mult iti faci sange rau ca va fi greu. Asa, daca apuci sa te intorci, nu mai ai timp de regrete.
Andreeatan - parca si la Sensiblu au ghetute de copii cu talonet. Sau poate au numai de vara... Incearca oricum!
Gata, va pup de noapte buna ca ma duc sa intind niste haine si apoi la culcus. Pe maine!
ANdreeatan -
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Cornelia spune:
Buna!
Loreen, pun pariu ca daca o gasesti o iei imediat inapoi in casa! Totusi nu te baza pe faptul ca o sa isi schimbe caracterul .
Elisor, eu am si mai multi pitici pe creier . Stefan e tare mormoloc, nu se ridica de nici un fel, nu paseste si nu imi place cum tine piciorusele cand sta in picioare. Cred ca e vorba mai mult de ritmul lui, dar sigur putina gimnastica nu strica nimanui.
Stefan e in continuare bolnav. Azi dimineata a fost mai bine si nu l-am dus la dr. Dar acum e tare blegut. Abia a adormit. Ii dau din patru in patru ore alternativ nurofen si panadol si abia ii scade temperatura la 38,5.
Cu Maria nu am avut probleme pana la 2 ani si habar nu am ce inseamna bebelus bolnav. Scanceste, se zvarcoleste, mi se rupe sufletul cand il vad. Are o privire... Stefanul bolnavior .
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

andreea.a spune:
Loreen - te inteleg perfect! Si eu as fi facut la fel!
Ioanailincam - super sexy graviduta!!

loreen spune:
Da' Ioana ti-e nu-ti era asa putin sa arati in halul ala de bine gravida...?!Samva fi vazut pe mine nu-ti mai doreai sa faci copii forever...da' pune mana si mai fa unul ca merita si vei gasi puterea sa o iei de la capat foarte usor,mai ales ca facisi copii frumosi...am reusit eu dupa 9 ani de pauza...
Nu stiu cu serviciu...este problema spinoasa si nu atat din cauza Deliei cat a atmosferei de-acolo...tensiunea este mare,volumul de lucru la fel eu sunt hotarata sa nu renunt la drepturile mele si asta inseamna scandal cu seful...oricum daca se ajunge pana acolo revin in concediu si pana in aprilie pe 27,2007 nu ma mai vede nimeni prin curtea unitatii...
Noapte buna...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Cornelia spune:
Ioana, nu ma mai satur sa o admir pe Ana (nu o mai vazusem de mult )! Iar tu ai fost o super graviduta! Sa nu va deochi!
Va pup,
poze

patriciaRO spune:
Cornelia, am vrut sa te intreb de mult timp, ce mai stii de MamaNati? Ce mai face? ati mai vorbit? sotul, fratele ce mai fac? s-au insanatosit?
Beatrice, mami de Alex pifos

Cornelia spune:
Beatriced, nu-mi vine sa cred. Am redeschis calculatorul pt. ca ma gandeam la mamanati. Am verificat mail-ul sa vad daca nu mi-a scris. Nu mai am vesti de la ea de ceva timp. Fizic se refacusera. Doar fratele ei era inca imobilizat la pat. Sper ca e mai bine acum.
Ma gandesc la ea in clipele cand imi este f. greu si imi dau seama ca greutatile mele cu copiii nu inseamna absolut nimic si ca trebuie sa ma bucur de orice clipa impreuna cu ei si sa ma rog sa fie sanatosi.
Va pup,
poze

patriciaRO spune:
Off, asa este sunt grele momentele astea!!!
Eu ma duc la culcare ca imi adormi si copilul si cred ca abia maine o sa faca Gabitza capitolas nou! Hai o seara excelenta!
Beatrice, mami de Alex pifos

Cloreta spune:
Hello,
am citit pe sarite ca nu am avut timp deloc azi.#Loreen, poti pune fisiere - filmulete daca vrei - pe filehost.ro
Si doar ne dai adresa dupa aia.
Pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66467" target="_blank">...49!