Gradi/ cresa nr. 255- vitan

Gradi/ cresa nr. 255- vitan | Autor: CRISCOSTY

Link direct la acest mesaj

Fetele, sunt ingrozita Dany v-a trebui sa mearga la cresa din martie, iar singura cresa din zona este nr. 255 din zona vitan, piata Bobocica. Ce sa va mai zic, ca am ajuns de nu dorm noaptea la gandul ca v-a raci, ca nu v-a dormi, nu v-a manca......dar mai am si ganduri bune din cand in cand, ca v-a fi bine.........etc...

Ce stiti de cresa nr. 255? Cum sunt educatoarele? Cum se poarta cu copii? Ajutati-ma cu niste informatii

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

In primul rand 255 NU este cresa. Este o gradinita cu program prelungit si saptamanal. Asta inseamna, mai pe romaneste, ca daca copilul nu are 3 ani nu va merge acolo. In plus, nu prea inteleg cum reusesti tu sa-l duci din martie, pentru ca eu stiu ca nu ti-l primeste din lipsa de locuri, iar inscrierile pentru un nou an incep de abea prin aprilie mai. In al doilea rand cu siguranta indiferent unde va merge puiul tau, va raci, nu va mnca si va plange, asta cel putin in primele zile, dupa care lucrurile vor inra intr-un rimt mai normal. In zona mai ai cel putin doua gradinite (24 si 64) foarte aproape si ambele eu zic ca sunt o alegere mai buna decat 255. Oricum, acum doi ani erau o alegere mai buna. Poate s-a mai schimbat ceva intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Imi pare rau, dar nu esti bine informat. Este si cresa, scrie mare cat roata carului ca este si cresa, altfel nu asi postat subiectul. Am si fost acolo in septembrie si am vb cu directoarea. Mi-a zis ca pot sa-l inscriu la cresa cu o luna, doua inainte. Alta cresa in zona nu mai este, m-am interesat si stiu si eu ca de la 3 ani primesc la gradi.

Multumesc ptr. raspuns.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

255 nu este cresa, este gradinita cu program saptamanal. Nu exista 255 de crese in Bucuresti... O sa merg acolo sa vad, dar asta maine dimineata. Posibil ca in aceeasi cladire sa functioneze doua institutii (cresa si gradinita) dar categoric 255 nu este cresa. Am incercat sa sun acolo azi dar nu a raspuns nimeni, probabil ca am sunat prea tarziu. Diferenta principala dintre crese si gradinite era ca la cresa accepta copii mai mici, dar acolo se ingrijeste de ei o asistenta medicala si nu o educatoare. De anul trecut s-a demarat un proiect de trecere a gradinitelor de sub tutela Ministerului Sanatatii sub cea a Ministerului Invatamantului, si s-a pus problema ca aceste crese sa fie preluate de gradinite. Nu stiu inca sa se fi intamplat minunea pe undeva, dar, recunosc ca nu am mai trecut pe acolo de anul trecut. Daca te ajuta un telefon de la Gradinita 255 de pe Energeticienilor este 346.29.94, asa cum figureaza el in baza de date a Inspectoratului Scolar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

nu vreau sa supar pe nimeni, dar indiferent ce scrie la intrare sau ce statut oficial are 255, primeste si copii in regim de cresa sub 3 ani, cu pampers, etc.

si din pacate, alta cresa (pentru ca tu, criscosty, asta cauti) foarte aproape s-ar putea sa nu mai fie

pe de alta parte, daca Dany este nascut in 30 ianuarie 2004, va implini in curand 2 ani (si la multi ani de pe acum), deci nu prea are sanse sa fie primit la una din gradinitele 24 si 64 (unde se accepta copii de 3 ani care nu mai au pampers)

fetita mea (4 ani in aprilie) merge la gradinita 24, de care sunt in general multumita, iar radu are dreptate - e mai bine la 24 (ca de 64 nu am informatii) decat la 255, deci vei putea tine cont de informatia asta cand veti merge la gradi

eventual, poti incerca sa intrebi daca il primeste pe dany la una dintre aceste gradinite... cine stie?

si intr-adevar, oriunde ar merge, prima perioada (depinde si cat e de bolnavicios) va sta cam jumatate acasa si va cam plange

Mergi la inceput