Endometru,ovulatie,temperaturi-99

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cristinnici, capsorul sus ca nu-i nici o dereglare, urmeaza o noua luna, de data asta, cu noroc!

Ingeras, te inteleg atat de bine... Cumnata-mea are deja un bebe de 1 an jumate si toata lumea asteapta de la noi urmatorul "mostenitor". Si, bineinteles, se intreaba toti (mai ales ai lui) de ce n-o ramane domne, asta (adica eu) gravida, ca doar nu-i mare lucru, doar sa stea "cu cracii-n sus" (scuze ca am fost vulgara). Acum cumnata-mea a anuntat oficial toata familia ca trec la al doilea bebe...si-au propus sa fie baiat, ca primul e fata. Iti dai seama cum ma simt cand toata lumea se uita cu un fel de "compatimire" la mine, dar incerc sa fiu tare, sa ma bucur pentru ea si sa nu plang de frustrare... ma descarc si eu acasa cand mai vad la TV cate o emisiune cu copii... Datorita voua insa reusesc as-mi revin de fiecare data si sa merg mai departe. Si va veni si vremea sa te felicitam si pe tine pt. , o sa vezi!

-ici la toate!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Amely, cred ca este greu...

Pupi, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Draga Catty felicitari ptr. firma;si sotul meu a deschis o firma,la inceput a fost mai greu dar merge...sintem multumiti!!
Tabitha eu zic sa nu te mai agiti ptr ca iti faci rau tie,si cine stie poate... tau!Cred ca secretia ta e o reactie a organismului...
ADELa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara, viitoare gravidutze

Felicit si eu noile burtici: sa aveti parte de o sarcina fara probleme, asa incat sa va puteti bucura pe deplin de momentele magice prin care treceti. Si ... sa speram ca este molipsitor.

Fetelor, si eu trec adesea prin momente de tristete, mai ales ca in jurul meu o multime de colege si prietene sunt gravidutze. Si partea cea mai grea este desigur constientizarea faptului ca, daca totul ar fi fost ok, acum m-as fi apropiat la doar cateva saptamani de momentul nasterii. Dar ce a fost a fost; si eu ma bucur sincer pentru reusita celor de langa mine, sperand ca va veni odata si vremea noastra.

In plus, raportez: ziua 12 a CM(din 28-32 de zile, nu stiu exact), am incercat un test de ovulatie (Dr.Sigur) care a iesit negativ. Nu pun mare baza pe el, doar am antecedente in a ramane insarcinata cand testele de ovulatie sunt negative. Deci, cu Dumnezeu inainte, sperand intr-o minune.

Salutari,

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

La multi ani pentru 2006 si va doresc la toate ca bebe sa vina repede anul acesta!

Ionica, felicitari! Sa stii ca am mai auzit de fete care dupa tratamente de stimulare au ramas natural. Sa ai grija de tine si de bebe ca totul sa fie bine pina la capat!

Eu mi-am reluat viata "normala" de luni, ar abia da azi inep sa imi intru in ritm. Incerc sa nu ma gindesc la ce a fost, oricum nu am ce sa fac acuma si nu sunt in stare sa ma gindesc la ce o sa fie pe viitor si ce sa facem. Poate ca Dumnezeu o sa faca o minune si pentru mine...

si : Oana, Carmen.cita, Andicu, Ingeras, Lachi, Motzunica,
Catty si la toate fetele de la endometru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

danutza: bine ai revenit ! Iti dorim sa iti intri in rimt repede, astfel incat sa fii cu psihicul la cote maxime atunci cand va veni vremea copilului tau. Nu-i asa ca razboiul nu s-a terminat? Poate ca am pierdut o batalie, dar victoria finala va fi de partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Si eu te pup danutza si bine ai revenit.
Hai capu sus si mergem inainte. Da?
Suntem aici o mana de fete care luptam lunar cu acelasi monstru ... dar vom iesi odata si odata invingatoare, nu?

P.S. Amely am descoperit azi inca un punct comun intre noi - faptul ca suntem impreuna cu sotii nostri din liceu. Asa de aproape te-am simtit astazi cand am vazut ca si voi ...

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Danutza, un maaare si o si de la mine, cu urarea de "bine-ai revenit!!!" . Ma bucur ca esti bine si optimista in continuare. Sper sa reiei incercarile cat mai curand.

Catty, ce sot milos ai! asa e, cu oameni ca el nu prea faci bani, dar macar dorm linistiti noaptea!asa e maica-mea!daca s-ar fi uitat mai mult la bani ar fi foat milionara in valuta pana acum, dar ea e MILA intruchipata cu toata lumea; insa, sa stii, ca din ce da, Dumnezeu ii da mai mult! eu sper totusi, ca tu impreuna cu el sa reusiti!

Cristinna,, dar eu sper ca daca reusesc un FIV sa-l mai fac si pe-al 2lea, ca vreau 2 , ca de gemeni mi-e teama. stii vorba aia: " Vrabia malai viseaza si nebunul- balamuc" ?!si lasa pesimismul si ingrijorarea, ca nu-i loc de ele anul asta!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Tabitha,Andicu,Mirona!

Incerc sa fiu optimista dar de fapt mai mult incerc sa nu ma gindesc, sa nu mai imi pese. Macar pentru o perioada...

In orice caz ma bucur ca v-am regasit si ca putem sta din nou "de vorba".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Lachi, ti-am raspuns la Pm.
Nu pot sa i-au fiolele pt ca pana in luna mai laboratorul nu este gata, si este pacat sa le i-au de la tine fara sa le folosesc. Poate are alta fata nevoie de ele, eu iti multumesc oricum pt gestul tau frumos!
Danutza, bine ai revenit, sper cu forte proaspete!
Amely

Mergi la inceput