Endometru,ovulatie,temperaturi-99

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Adriana, eu nu sunt un fan al testelor de ovulatie, dar daca tot te-ai apucat de ele, imi permit sa-mi dau cu parerea (in timp util, sper). In primul rand repeta testul la fiecare 24 ore, daca a iesit vag pozitiv, mai mult ca sigur urmatorul va fi mai pronuntat... eu zic ca imediat ce ti-a iesit pozitiv sa incepeti prestarea, ovulatia va urma dupa pozitivarea testului intre 12 si 36 ore (pt ca testul devine pozitiv la concentratia maxima de lh in sange, care precede ovulatia cu acel interval pe care l-am mentionat). O mentiune: e bine sa nu aveti mai mult de 5 zile pauza inainte de prestarea cu pricina... dar nici mai putin de 2 zile... Mucusul ar trebui sa apara sub forma 'albusului de ou' si nu branzos, iar apoi din ce in ce mai apos, transparent, datorita estrogenului... el se coloreaza spre alb si devine cremos dupa ovulatie sub influenta progesteronului... Asa ca daca maine testul se pozitiveaza, nu ar trebui sa astepti pana duminica, pt ca va fi cam tarziu... Apoi, dupa prima prestare ar fi bine sa repetati 'operatiunea' din 2 in 2 zile (sau chiar zilnic, daca sotul tau nu are probleme cu spermograma), pt a acoperi perioada fertila.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Am deschis capitolul urmator:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66452

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Buna Seara la toata lumea mai veche si mai noua pe aici! Ca de cand nu am mai intrat ( de vreo 3 saptamani) multe mai am de citit aproape un roman. Eu am stat, nu m-am codit ca unele dintre voi care aud ca amana laparo pentru martie...Un sfat pentru ele: nu pierdeti timpul ca nu va amagiti decat pe voi. In fine, ceea ce am facut eu pe scurt este: dupa laparo din noiembrie (de sarbatori nu s-a intamplat nimic pe cale naturala, si eu care speram sa vin cu o nemtoaica in burta din Germania.....!), deci dupa ce au venit rushii si pe anul acesta am luat 5 zile de Ovamit, iar azi ziua a 10 la eco mi-a dat urmatoarele valori: Ovar drept: folicul de 16.5 mm
Ovar stang: folicul de 20 mm
Endometru: 9.7 mm
Asadar, maine ma intep cu Pregnil si Duminica ls inseminare.
Va intreb si eu pe cele care au mai trecut prin inseminari (caci la mine e prima oara!), ce ziceti de valorile mele si al doilea ce pregatiri anume trebuie sa facem amandoi.
Mentionez ca aseara am prestat, iar azi mi-a zis dr. sa ne abtinem pana duminica dimineata.
Astept cu nerabdare sfatul vostru. Apropos ma duc la Giulesti, inseminarea o face Dr. Dracea caci a mea nu prea are treaba importanta si nu a vrut sa vina numai pentru o ISA.
Va pup mult si si eu ca si alte fete am o speranta mare pentru anul asta. Deja parca ma simt altfel, adica nu mai sunt asa de disperata, desi sunt la inceput de drum in comparatie cu altele.
Si sa va impartasesc si vous un gand optimist: azi la eco m-am intalnit cu o fosta colega de salon de la laparo care a mai fost la eco inainte de sarbatori si cica erau o gramada de proaspat mamici inainte de Craciun cu reusite dupa laparo si ISA. Asa ca sa nu ne dezarmam, doar e de-abioa inceput de an!
Eu o sa va tin la curent cu evolutia mea.
Kitta

Mergi la inceput