Endometru,ovulatie,temperaturi-99

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

MamiFlori, super tare aceasta viziune asupra cursului vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

pentru frumoasele enometriste!
Eu am avut dificultati cu netu' dar s-au rezolvat.Ce frumos ca va povestiti iubirile.

Cristinna au venit de-a binelea sau au ramas doar pete?

Lachi iti doresc ca anul asta sa fie cel mai bun din viata ta si sa reuseti tot ce ti-ai propus.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Hello endometristele!
Am intrat sa va urez un weekend cat mai placut
Catty, pentru PM. Cum te mai simti?
Povestile voastre de dragoste parca ar fi desprinse din carti, sunt nemaipomenite!
Cristinna, ce vesti mai ai?

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Multumesc din suflet, asi! Sa dea Dumnezeu sa fie asa...si la tine la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ziua buna fetelor

Io nu prea am timp sa citesc povestile voastre dar promit ca o sa-mi fac!
Am incercat totusi printre picaturi sa ma pun la curent cat de cat cu noutatile!

Moana bine ai revenit si numai vesti bune sa avem de la tine!
Catty si Cristina indraznesc sa tin pumnii pt voi mai fetelor, ca se pare ca as avea motive sa sper!!! Bafta multa!!!

Lachione!!!, ce se intampla cu tine??? Credeam ca ai disparut de pe fata pamantului dar vad ca esti pe-aici! Esti suparata pe mine? Am facut ceva ce nu trebuia? Nu ai primit telefoanele mele????????????????????? Te rog sa-mi raspunzi!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Andicutz ,oi fi tu D-na profesoara (ca si mine dealtfel,desi nici eu nu-mi doresc sa ajung la catedra,vezi ce semanam ?)dar cred ca trebuia sa te faci...salvamar! Pai e a nu-stiu-cata-oara cand ma scoti din butoi,sau imi arunci "colacul de salvare" sau o vorba buna,sau imi intinzi o mana ....Asa ca ia macar o de la mine si de la Doamne-Doamne o la primavara....
Trimis PM!
Si multumim pentru "contributia" la Clanul Scorpionilor DC,primim bucurosi,cum sa nu?

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Buna, fetelor,
am dat o raita pe la clubul naturistelor. Mishulina, te-am vazut acolo, faceai tratament naturist in 2005, il faci in continuare, nu a dat rezultate?

Intrebare de 10 puncte: temperatura se ia pe cale rectala? Medicii nu mi-au spus si eu m-am sfiit sa intreb, dar am citit aici, pe forum. Eu credeam ca vaginal. Imi cer scuze pentru nestiinta mea.

Daca testele de ovulatie sunt negative, dar temperatura este peste 37, inseamna ca am ovulatie in acea perioada?

Si nu in ultimul rand, cunoaste cineva un endocrinolog f. bun? Eu sunt programanta la profesorul Coculescu la Medsana abia pe 2 martie (este voie sa pomenim numele doctorilor?) si nu mai am rabdare. Stie cineva unde il mai pot gasi, a fost cineva la el?
Analizele mele hormonale din februarie 2005 sunt:
Estradiol 117,1
FSH 11,6
Prolactina 7,8
TSH 0,7
Problema este cu FSH-ul. Doctorita endocrinolog de atunci mi-a spus ca nu e bine, ceilalti medici, ginecologi, e adevarat, renumiti, mi-au spus ca analizele sunt bune, m-au incurajat. Am citit aici ca FSH ideal e 6, maxim 10. Ce se poate face? Medicul de familie a zis ca nu mai sunt necesare alte analize. Nu mi-a dat sa iau nimic, am fost ieri la el, era cam stresat de sistemul de sanatate de la noi.
Mersi mult, va sarut,

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Draga mea Simonette! Sa nu razi, ca nu e de ras... eu aseara pe la ora 19,30 am constatat ca nu imi gasesc mobilul... buuun am zis ca l-oi fi uitat la birou; nr. de mobil "acela" era salvat in mobilul meu. Azi dimineata constat ca nu-i nici la birou... Nu-ti spun ce circ mi-a facut R azi de dimineata...ca am avut fixul inchis fara sa stiu, l-am uitat inchis de cu o zi inainte si nu a reusit sa dea de mine decat la birou. L-am cautat prin toate masinile, la firma, etc si nu e nicaieri. Sun pe el si suna... o sa anunt sa-mi blocheze cartela. Si o sa-mi iau alta cartela. Asta este situatiunea. Problema e ca nu prea m-a crezut R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Fetele dragi are cineva tel lui Picaflor? Daca da dati-mi-l si pe pe PM. M-a sunat ea ieri sa nu eram casa si a sunat pe fix si i-a zis mamei mele ca sa o sun eu pe nr care a ramas in memorie, da pe fix nu tine treaba cu memoria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Spre rusinea mea nu am reusit astazi decat sa va dau la toate PM. Am avut o minunata zi de 13, plina de probleme la munca si nu mai pot de cap si de oboseala. Sunt ziua 24 si astept. Maseaua nu ma mai este umflata dar inca ma doare atunci cand incerc sa mestec ceva. Am lasat planul cu firma pt ca ne trebuie multe diplone pe care le vom avea de abia peste 2 ani, si cred ca ma duc in Metro azi sa imi iau biblioteca la care visez de 4 ani si nu am avut niciodata bani sa ne cumparam una.
MISHULE, cum adica depresii? Pai meriti o bataita pt asta sa stii.
CRISTINNA imi pare rau ca ai pete maronii, dar poate nu sunt rushii. Asteapta si apoi vezi de este de facut.
Va urez week-end placut si ne vedem luni.
la toata lumea

catalina

Mergi la inceput