Daniela- bravo pt saltelutza, asa trebuie.
Noapte buna fetelor care merg la culcarica, sa dormitzi si pt mine, eu ma duc sa ma ocup de perdele.
Denisa
38+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Nicole, mersic de intrebare. Tocmai am papat o ciocolata intreaga, am sa vin cu batul dupa Monica
ca numai ea mi-a facut pofta si mi-am facut un obicei, si acum mi-e cam rau. Cred ca mi s-a aplecat ca in momentul de fata numai cuvantul imi produce greata.
Noapte buna!
March, sa stapaneasca sanatoasa bebelina salteaua si sa doarma bine pe ea.
Referitor la bani, hai sa iti zic cum am facut eu la mandra mea. Iti zic de cezariana. Am dat bani la doctorul meu si la mana a doua, a mai fost un doctor de rezerva, la asistenta si la anestezist.
La anestezist, asistenta si mana a doua a doctorului le-am dat inainte de nastere. La doctorul meu i-am dat plicul a doua zi. Asa s-a nimerit si oricum fusesem la el toata sarcina nu avea de ce sa isi faca griji.
Cel mai mult am dat la doctorul meu, nu mai stiu cat, a urmat anestezistul, o suma relativ apropiata de a doctorului meu, iar la ceilalti doi stiu ca le-am dat ceva simbolic mai mult, dar erau bani destui.![]()
Ma apuc sa descid un subiect nou, dupa aia sa imi curat o portocala poate mai trece din greata.
36+ si
04/25/2000
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66237" target="_blank">capitolul124
36+ si
04/25/2000