Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
nicoleta raducu spune:
DANA_ENE......SARU'MINA..Le trimit in contul nostru pozele...
Ce faci..cum mai esti??Oana..cum se mai simte?Mai e racita?

Nicole
34 fix
marchplayer spune:
Multumesc mult fetelor de urari!
Diana ai vazut ca dupa ce ma miram de tine ca te-a programat dr asa de tarziu, ma duc si eu azi si intampin aceasi situatie! Ma cheama la urmatorul control peste trei saptamani, adica cu numai o saptamana inainte de DPN, bineinteles cu precizarea ca daca apare ceva imprevizibil intre timp sa sun si sa merg la spital, dar el parea destul de increzator, nu stiu de unde atata incredere ca eu sunt sigura ca o sa fie Ioana imprevizibila si o sa dea semne ca vrea afara mai inainte de 1 feb! Vom vedea "che pasa".
Chiar mai Denisa de unde ai atata energie? Eu dupa vizita la doctor, am fost si am luat si salteluta, am mai dat si pe la banca (in total vreo 3 ore) si sunt suuuper obosita! Am dormit acum vreo ora dar zici ca-s batuta-n cap asa ca deabia dupa o noapte buna de somn o sa-mi revin, dapai sa robotesc zi de zi ca tine?
Monica imi pare rau ca nu-ti merge netul, nu te mai enerva, stai cu Dienuta si cand merge mai bine vino si pela noi sa ne mai spui ce mai faceti!
Fetelor care asteptati sa nasteti, Alina, Ella, Anasebe, Pisoi, sa vedeti ce mi-a spus mie dr. azi! L-am intrebat daca trebuie sa stau acasa pana mi se "rupe apa" iar el mi-a raspuns ca in mod normal in apropierea termenului apar contractiile dureroase la intervale regulate, perioada in care noi trebuie sa ajungem de urgenta la spital,ca numai accidental membranele se rup singure si incepe sa curga lichidul amniotic, de preferat si corect ar fi ca dr. sa rupa aceste membrane in timpul nasterii dupa ce a inceput dilatarea. Eu una m-am cam mirat ca stiu ca majoritatea femeilor ajung la spital atunci cand deja au "apa rupta".
daniela 36 Fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
marchplayer spune:
Acum am citit si eu ce ati mai scris fetelor!
Nicole, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor si ca esti in verva! Asa si trebuie! parca te vad ca nasti pe la 40 de saptamani! Ovulele sunt pentru o rana ce o am pe col, pentru ca la analiza secretiei chiar daca mi-a iesit negativ la candida, tricomonas, mi-a iesit o flora bacteriana cu nu stiu ce fel de bacili pentru care mi-a dat acele ovule!
Cata, bravo! Frumoasa poveste! Ai fost o curajoasa si Bia a fost o draguta ca a ajutat-o pe mami! Ma bucur pentru voi! Fericitelor!
Rali, sa-ti traiasca Anastasia si poate o convingi sa fie mai papacioasa!
Anasebe bafta maine! Sa ai o nastere usoara! te asteptam acasa cat mai curand!
Paula am vazut pozele cu paul! Este un baietel minunat si fruuuuumos! Pupici muuulti pentru el si pentru Alexandra!
Dana, imi pare rau ca suferi fara Oana acasa, iti urez sa ai un sfarsit de saptamana placut alaturi de familie! Multumim pentru reactualizarea site-ului nostru!
daniela 36 FIX
Denisam spune:
DanaEne-cum te mai simtzi, esti suparata pe mine, dc avem poze in album trebuei sa ti el trimitem sa le pui pe site?
Monica-lasa c aintri main esa ne spui vesti despe voi, cu telefonul cum e?
Irina- voi ce facezti, azi nu v-am vazut deloc,
la fel si Cuscra
Paula-frumoase poze, sa va bucuratzi si de Paul si sa ai laptic mult, mai da-ne si noua vesti, te rugam!
Daniela-
am o lista lunga cu treburi de rezolvat, ca apoi o sa fiu ocupata cu bebe si cu poze si altele, si nu o sa am timp de exemplu de spalat perdele, terminat una, alta, si asa e firea mea, oricum nu mai cred nici in asta ca dc te dai peste cap sa te agitzi iese copilul, nici in ceai si nici in alte trucuri![]()
Denisa
37+
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
diana12 spune:
Alina, incearca sa ai rabdare si sa te bucuri de ultimile zile de gravidutza. De nascut tot vei naste pana la urma. Si sper sa reusesti sa nasti natural, asa cum iti doresti.
Paula, sa fie sanatos Paul. E un scump.
March, pe mine m-a programat pe 3, dar pana atunci merg saptamanal la control. Mie mi se pare totusi ciudat ca pe tine tocmai pe 1 februarie te-a mai chemat la un control. Dar probabil asa procedeaza doctorul tau.
Iar chetia cu ruptul apei, eu vad ca la noi aici e o regula cu toate ca in cartile pe care le-am citit eu scrie ca doar la 10% dintre femei li se rupe apa inainte de nastere. Deci doctorul tau probabil are dreptate. Dar poate fetele de la subiectul nostru fac toate parte din procentajul asta.![]()
Monica, nu te amagi ca nu merge netul, noi suntem aici si maine. Ai grija de frumusetea aia mica si odihneste-te si tu cat poti.
Irina, azi nu ai dat nici un semn. Sper ca esti ok.
Denisa tu dupa trei ore de munca iei o pauza?
Pai eu dupa jumate de ora sau o ora sunt franta si trebuie sa ma asez.![]()
Dana, banuiesc si eu ca ti-e dor de frumusetea mica. Cred ca si ea iti simte lipsa. Dar e bine ca ai la cine sa o lasi cand e nevoie. Sa ne spui cum a fost la doctor.
36+ si
04/25/2000
nicoleta raducu spune:
Diana..tu ce mai zici,puiuta??Cum mai esti??
Eu cred ca ma duc in patuc..
Imi pica ochii de somn..Nu stiu ce-oi fi asa somnorici de la o vreme...
toate fetele..
Noptik buna...
Pe miine...Sa fiti cumintele..si sa dormiti bine...
Fara pp...sau nesomn..Ok???
Nicole
34 fix
marchplayer spune:
Diana, chiar acum am citit, pe site-ul nostru, cel facut de Dana, ca luna a IX este saraca in evenimente majore si daca nu sunt probleme te cheama cat mai aproape de DPN! Sa ma bucur atunci ca n-am probleme, nu stiu nici eu! Ma bucur ca ma indrept cu pasi mici dar siguri spre finalul acestei perioade ce-i drept unice dar care pe mine m-a obosit fara masura.
Denisa, esti o fericita ca reusesti! Eu vorba Dianei si la 30 min dupa o anumita activitate simt nevoia de a ma odihni! Norocul meu este ca are cine sa puna lucrurile la punct pe aici! eu nu am de facut nimic sau numai ce-mi place!
Fetele care au nascut, va rog sa ma luminati si pe mine intr-o problema delicata as spune eu! Banii dati prin spitale! As dori si parerea celor cu cezariana si pe acelor cu nasteri naturale cu epidurala sau fara! cand se dau banii doctorului? Inainte sau dupa? Cui mai dau bani in afara de doctor? La anestezist? Cam cati? La moasa? cati? Etc...etc...
daniela 36 Fix
marchplayer spune:
Noapte buna Nicole!!!
Tanti, dupa mii de cautari am ajuns pana la urma sa iau saltea de la DOMUS FLEX, o salteluta normala as spune eu (am patut din lemn), este tare si asta mi-a placut cel mai mult in detrimentul celor din cocos, iarba de mare, etc etc, am dat pe ea 1 100 000 lei.
daniela 36 FIX