Mamici de ianuarie-februarie 2006 (123)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bombo, dar stiu ca v-ati speriat cu fetitza! Bine ca s-a terminat cu bine. Nici noi n-o lasam nesupravegheata! ANa mea nu mi-a vomitat niciodata, sa bat in lemn! Nici nu prea regurgiteaza. O culc mereu pe o parte si pare bine, dar eu oricum dorm iepureste cu o ureche la ea (de obicei doarme in patutul ei, in aceeasi camera cu noi, dar uneori se intampla s-o ia mama langa noi in pat, daca e tare agitata si nu vrea sa doarma!).
Maraki sper sa prinda Angelo puteri, pana ai tu laptic. Vezi ca pentru lapte sunt regulile de baza: mancare, somn, lichide multe! SI ca ultima resursa : GAlactogil (ceva supliment nutritiv). EU am apelat si la Galactogil, dar in doze " afrodisiace" (adica fffffff mici) si da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Denisa,Alinuta,Maraki,Bee.......
Saru'mina pentru incurajari....
Asa sa fie..Sa stea ea acolo si sa nu vrea sa iasa..ca mami nu se supara...
Desi mi s-a acrit....
Ma tot suna family...ca i-am stresat si pe ei saracii....
Si acum le-am mai dat doua saptamini...
Ca sa nu va mai zic cei de la serviciu....Care au inceput prin a ma incuraja cu
bebei nascuti cu greutati de citeva sute de grame..care au supravietuit...iar acum,
cind am sarit de doua kile...
Deja ma intreaba cind mai nasc...???Asta sa fie baiul...
PLacintica noastra e o luptatoare...si mai sta sa faca si ea macar 2500 grame...
Asa vorbeste mai si tati cu ea...
Parsivuta..cind vorbesc eu cu ea..rugind-o sa miste..o doare-n sfecla...
Cum o pupa tati..si o mingiie..baga niste sutulete...
Deja e o relatie speciala intre ea si tati...
Acum chiar ca ma duc in pat...
Nicole
34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor care urmati sa nasteti, sper ca povestea mea sa va umple de optimism...asa a fost si sunt sigura ca va fi si la multe din voi...Alina Mattei dupa ce baga cateterul mi-a zis sa ma intorc cu grija cu burta in sus ca sa nu iasa cateterul..eu habar nu am despre ce e vorba ca doar v-am zis ca nu stiu cum arata trusa se peridurala...oricum Maraki are dreptate...sub nici o forma nu trebuie sa te misti...eu v-am zis ca la a2-a injectie am suportat cu stoicism...Nici eu nu stiu cum isi dau seama mamicile care alapteaza cit bea bb..pe cintar? Fac proba suptului...eu ce sa zic, le invidiez pe cele care reusesc sa-si hraneasca bb de la tita...Bia este fetita rea si se oftica repede daca e vorba sa se chinuie sa papa, asa ca o ajut acum mulgindu-ma...totusi tare as vrea sa inceapa sa traga si ea, ca de exemplu acum, iar trebuie sa ma mulg! Apropo, ma racaie pe git si tusesc de cind am venit din spital...mamici aveti idee daca pot lua ceva de raceala, fara sa afectez lapticul Biei? Nico felicitari pentru vestile bine! Alina, poate tot schepsisul este sa urci si sa cobori si scarile de la blocul vecin!Bombo fi atenta, desi cred ca stii iti zic ce stiu si eu...bb sa culca numai pe parti, dreapta sau stinga, pe spate niciodata, decit in prezenta ta, pentru ca daca regurgiteaza se ineaca ...daca se ineaca se ia si se pune in palma pe burta cu spatele in sus si se bate pe spate...asa m-a invatat mama....sunt sigura ca te-ai speriat...sa stii ca si eu am vazut-o pe Bia regurgitand cam mult citeodata, si noroc ca dormea pe parti ca altfel cred ca si ea se ineca...Doamne fereste!

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bee si Nico-asa sa fie,sa vina Emma maine, sa vedem, dc ia-ti trimis voi gandurile astea bune!
Cuscra- pai baga niste Galactogil, ca sa maresti productzia de lapte, momentan, sau poate iti dau aia ceva similar ca sa fie ok, eu sper ca Angelo cand va fi aprox de 3 kg sa inceapa singur sa suga, tin pumnii sa fie bine! A si am un ginere de NOTA !0, super, sper sa ne ridicam si noi la nivelul asta!
Giova- ce-o mai face?
Astery si tu, sper ca bine?

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BEE, eu ii tot zic lui Gabi sa facem , dar nu vrea, n-am cum sa-l conving, zice ca e jos capul lui Ayan si ca il loveste! Tu cum mai esti cu taietura? S-a vindecat?
CATA, as urca scarile si de la blocul vecin daca as sti ca are efect! Va pregatiti de baita?
ELLA, tu cum mai esti?
FLORININI, tu ce mai zici?
Tocmai m-a sunat Gabi si mi-a zis ca mai sta la servici mai mult astazi. Si eu abia astept sa vina, ca m-am plictisit!
40+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

Alina si eu ma cam plictisesc. nu imi vine sa ma apuc de ceva serios ca nu imi sta capul. am trecut niste cd-uri cu muzica pe mp3 player ca sa am la mine ceva muzica. m-am uitat pe pozele cu bebei si sunt niste scumpi. nu pot sa-mi iau ochii de la ei.
mai beau ceai d efrunze de zmeura. de maine cred ca incep si eu sa fac sport, desi la cat m-am facut nu stiu daca o sa mai am suflu.

dimineta am avut contractii dureroase si regulate dupa cate am vazut eu. acum nu mai am deloc. si erau dureroase cu toate ca luasem no-spa si scopantil. din dop nu am mai pierdut, nu stiu ce sa mai zic....
ma pacaleste rau

Ella si Daniel Alexandru 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Alina- gaseste ceva sa vezi la TV si sa citesti, dc nu ai niste prietene sa mai vorbesti, iar cu sexul eu sper sa il convingi pe Gabi, si noi facem, dc putem zilnic, daca nu la 2 zile,dar si eu as vrea mai des, doar ca ei sunt mai obositzi si mai stresatzi, de.
trebuie si eu sa ma duc sa mai urc scari si sa termin curatenia la etaj si vreau sa mai fac si alte maruntisuri!
Anda- tinem maien pumnii pt cand mergi almedic, paote se 'sperie bebe si iese maine"
V-am pupat si asteptam vesti bune de la fetele cu simptome!

Denisa
37+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna gravidutze si mamici fara burtici.

Tare greu mi s-au incarcat paginile, abia am reusit sa va citesc. De vreo ora ma chinui. Noi suntem bine, aseara am avut ceva arsuri, dar azi vad ca sunt ok.
March si eu zic ca e cam tarziu 3 februarie, dar aici nu iti fac mai devreme de 7 zile cezariana, cel putin in spitalul unde nasc eu. Iar eu am avut de ales intre 31 ianuarie si 3 februarie. Si cum sotul nu e in localitate intre 1 si 3 februarie, am ales 3 feb. dupa amiaza ca sa fie si el langa mine. De fapt vorba vine langa mine, ca nu am reusit sa il conving sa stea cu mine in sala de nasteri, dar poate atunci luat de val o intra cu mine. I-am dat sa citeasca povestea Bombonicai, doar sa-l conving ca nu e totul asa de horror in sala de nasteri.
Si referitor la intrebarea ta daca mi se rupe apa ce fac. Probabil voi fugi la spital. Si e adevarat ca de multe ori visez sa ajung la spital fara dureri si dilatatie maxima.Dar astea sunt vise...Oricum mi-a zis ca daca simt ceva sa ii sun imediat ca cel mai bine e sa imi faca cezariana fara sa am vreo contractie sau vreun semn de nastere.
Imi pare rau de greturile tale. Banuiesc ce nasol trebuie sa fie. Bafta la doctor si te asteptam cu vesti bune.
Bee, nu iti face griji pentru cezariana. Ai sa vezi ca in timp se va face frumoasa. Gandeste-te ca ai o taietura si nu ai cum sa o faci sa dispara in doua saptamani. Intai vor disparea durerile si dupa aia o sa vezi ca si taiatura va arata mai bine. Rabdare.
Cata, frumoasa povestea. Tare frumos ar fi daca toata lumea ar avea o asemenea nastere.
Bombo, imi inchipui ce v-ati speriat. Mare grija, asa cum a zis si Cata, niciodata bebele pus pe spate sau pe burta nesupravegheat. Se poate inneca sau axfisia.
Denisa, de unde ai atata energie? Pe mine ma apuca obosela numai cand citesc cate faci.
Nicole, felicitari pentru vestile bune. Si tinem pumnii sa stea placintica acolo atat cat trebuie.
Ella, hai ca mai ai putin pana la marea intalnire.
Pisoi, lasa toate leguminoasele si toate animale si pune mana si odihneste-te. E foarte important sa intri odihnita in travaliu.
Alina, tinem pumnii si la tine sa se inmoaie colul si sa nasti cat mai repede si cat mai usor. Si faceti si voi niste "prostioare", poate, poate...
Ursulina, bine ai venit acasa. Asteptam povestea nasterii, dar in primul rand incearca sa te odihnesti si sa ai grija de Raisa.
Florini, tu ce mai zici? Vreun semn, ceva?
Nu mai stiu cine intreba de lichid amniotic in cantitate mica. Eu am avut asa ceva la prima sarcina si totul a fost ok. Singura chestie a fost ca am luat kile mai putine, dar mandra s-a nascut mare si sanatoasa.
Chiar nu mai stiu cui vroiam sa scriu.
Pup restul fetelor la care nu le-am scris in parte.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Denisa, in fiecare zi sau la 2 zile?!? M-ai umplut de invidie!! Si eu l-am amenintat pe al meu ca peste 2 saptamani cand o sa fiu in 39 de saptamani, incepem campania!! El nu vrea, evident... e atat de speriat de venirea copilei incat daca ar fi dupa el ar mai sta fiica-sa in burta inca vreo 2-3 ani cel putin!

Nico ma bucur ca ai vesti bune cu IR-urile... sigur mai sta acolo cel putin 2 saptamani.

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Hihihi, se pare ca sotiorii nostri sunt cei mai speriati de "prostioare". Noi cand am "comis-o" saptamana trecuta s-a miscat bebele in continuu cat ne-am facut de cap, iar sotul nu va spun ce stresat era. Dupa ce am terminat, a adormit bebe bustean.Acum mi-a zis ca nu se mai atinge de mine. E drept ca nici eu nu mai am nici un chef, mai ales ca trebuie sa stea bebe cuminte pana pe 3 februarie. Dar fetele care vor sa nasca natural, o pot face fara probleme. Sotii sa fie disponibili.
Denisa, la ce vreme aveti pe acolo, banuiesc ca e ca si la noi, e normal sa aveti chef de prostiare asa de des.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput