Cu ce ati spalat rufele nou nascutului?
Raspunsuri - Pagina 2
Danza spune:
Si eu am pregatit toate hainutele pt. bebe inainte de a naste. Le-am spalat cu detergent pt. nou-nascuti BIMAX Baby automat si apoi la clatire le-am pus un picutz de Coccolino ca sa fie mai moi, pt. ca apa e destul de dura, le-am calcat si le-am pus pe raft in asteptarea micutzului. Danutz nu a avut probleme cu iritatiile de piele.
Dar avantajul meu e ca la noi pe piata (in MD) sunt multi detergenti produsi in Rusia, Ucraina special pt. nou-nascuti cu bioformula, care sunt indicati pt. folosire din prima zi de viata. O marca din asta produce si sare de baie pt. bebelusi (tot din prima zi de viata) cu adaos de musetel, rostopasca si diferite alte ierburi, plus sapun, sampon, spuma de baie, crema pt. bebe.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Danza spune:
quote:
Originally posted by diana904
Am vazut ca a aparut un detergent special pentru bebelusi..parca Teo se numeste, are un ambalaj albestru si un capsor de bebe pe cutie. NU stiu daca e bun, doar l-am vazut in rafturile cu produse destinate bebelusilor (la Mega Image).
Detergentul pt. bebe Teo e bunisor, dar sapunul pt. bebe TEO e foarte aiurea, plus la asta are si un miros ca la sapunul de rufe REX sau DURU. Prefer Florena baby.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Marianar spune:
Si eu tot la masina automata spal hainutele lui bb, separat de ale noastre bineinteles, dar cu persil lichid iar ca balsam folosesc cocolino vernil sau silan alb pt. bb si totul e OK.
NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!
angi_gemeni spune:
La inceput le-am spalat cu mana, cu sapun NIVEA. Apoi, le-am pus la masina cu detergent PERSIL, OMO sau ARIEL. Le clateam de 3 ori, asa ca de plictiseala, am trecut la PERSIL lichid si le clatesc doar odata. Insa, nu amestec hainele lor cu ale noastre!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by adina1
LE CHAT!!!!E super!
Intr-adevar, Le CHAT este special pentru bebei si pentru persoane cu pielea sensibila, dar nu stiu daca se gaseste in Romānia... Noi folosim numai Le Chat lichid sau paietat (sapun ras) Iar pentru clatit, numai apa...
@+...
Otilia & La Adelita
Ralusan spune:
Eu le-am spalat de la inceput (separat de lucrurile noastre) cu Ariel si pe la 5 luni am inceput sa-i pun Lenor/Cocolino...dar la o luna (a 6-a) i-au aparut niste bubite pe piele. Pediatra mi-a recomandat un detergent mai "moale" (gen Tide) si fara balsam. Apoi am aflat de SA8-ul de la Amway care-i scump dar nu lasa reziduuri pe hainute si te tine o cutie 3-4 luni (daca speli numai ptr bb).
Nastere usoara!
Raluca si Ana-Maria
dodo spune:
Secretul iritatiei la bb nu sta neaparat in tipul de detergent folosit, ci in faptul ca hainutele trebuie f. bine clatite-ciclu lung sau chiar clatire de 2 ori, pt. a elimina cit mai bine detergentul din ele si asa pielea bb nu se mai irita. Se poate folosi si balsam, in varianta soft(recomandat si pt. bb) dar nu neaparat. Iar chestia cu fiertul rufelor, tine acum de trecut. Acum sint pe piata detergenti speciali pt. inia o pauzarea rufelor bb, dupa care le bagi frumos la masina si gata!
Sabina spune:
Eu le spal la masina cu ariel sau tide, cateodata amestec cu rufe albe, la 40 de grade, si clatesc de 2 trei ori! Totul e perfect!
Sabina & Sofia Galagia
maryam spune:
Eu le-am spalat vreo 4 luni cu mana si le clateam de le zapaceam , dar pe urma mi-a trecut nebunia , le bag la masina cu OMO si Coccolino si asta este...la inceput m-am agitat pentru toate, am exagerat cu spalari , fierberi si sterilizari, acum le fac in continuare dar m-am mai linistit si nu mai exagerez , toti imi spun ca o sa ajung sa o bag intr-un glob de cristal...cam asa e, oricum microbi si bacterii , virusi si acarieni sunt peste tot asa ca...
Maryam