ZALAUUUUUUU ' ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna seara, buna seara ,
Am venit cu sanioara ,
Si cu daruri proaspete ,
Bucurosi de oaspete ????

Din pacate nu am facut vaccinul azi pentru ca avem un piculet de rosu in gat ... ramane sa vedem daca il facem joi sau vineri . Avem pana atunci tratament , joi mergem la control si daca totul e OK ... ne inteapa joi ...

Vai fetelor da ce rau este fara nici un ajutor !!!!!! Esti legat de casa si nu mai poti iesi nicaieri ... nasol rau de tot ....

Hai sa va mai vand un pont ... stiti magazinul TAJ MAHAL de langa Publiserv , ala cu sutiene , etc. ???? vedeti ca este lichidare de stoc si e reducere 50 % . Pot sa va spun ca sunt lucruri de calitate si cu reducere nu sunt scumpe deloc...daca aveti drum prin zona merita sa intrati ...

Va pupi ca asta seara nu mai am sanse de intrat ... imediat ne pregatim de nani asa ca ... va doresc noapte buna tuturor !!!!!!

Pe maine !!!!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Adriana ce-i dai pt gatulet?Sper ca nu antibiotic.Pupici la fete.Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si merci de pont.Maine is prezenta.deja am tratat cu Flaviu si vine acasa la 10 ca sa pot fugi la shhopingareala.
Elutza sa aveti o noapte linistita.Pupici la Mihaita.
Elvira am fost pe la maga azi , la ora 19,45.Super marfa si super fete .
Mihaela ce faci?Unde esti?
Carmen ce-i cu tine?Pe unde esti?Hai mai tarziu pe mess.Te astept.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Buna seara fetelor!
Bianca!!!! ai fost pe la magazin si n-ai intrat si la mine???? Cum se poate? Suntem suparate, certate si eu nu stiu? Apropo de marfa, sa vii maine s-o vezi aranjata, si sa vezi ce preturi!!! Ha, de vineri vom avea si noi batista bebelusului, doar ca la noi va fi 42 lei.
Bianca, nu stiu de ce ma intrebi de jucarii, eu sunt cea care te invidiaza, tie iti trimite mama ta jucarii pe care eu daca le vreau umblu cu limba scoasa sa le gasesc. Vroiam sa spun ca si la pret dublu, dar si pe site-urile straineze sunt la fel.Alergatura e mai putina probabil. Iti ziceam saptamana trecuta de jucariile de la v-tech, jignitor de scumpe, vino sa vezi racheta de la ei.Si am gasit si jucaria ce-o cautam, mi-a venit sa rad cand am gasit-o, v-am zis ca nu mai tineam minte unde am vazut-o si am gasit-o unde nici nu ma asteptam. Vedeti ce preocupari are o mama bolnava? (je) in ultima saptamana cred ca o ora in fiecare zi n-am facut altceva decat sa caut jucarii. Si nimeni nu ma apreciaza pentru asta ba din contra, tati de Alexia ma ceaaartaaa
Adrianaaa, n-am vb de mult, cand vii pe la mine?
Elutza, tu esti mai aproape, poti sa vii mai des...o cafea?
Noapte buna va doresc, sa fiti cuminti!

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

eu sunt pe baricade ca de obicei . la cat de putin timp imi ramane pentru mine...acu' ma pregatesc de nani, am trecut doar sa va salut, sa stiti ca n-am disparut in gerul de afara .

astept primavara, m-am saturat de iarna! si de frig!

hai va tzuc, poate maine am ceva mai mult timp pentru scris.

ps. adriana, felicitari pentru paula! acuma sa te tii!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!!
Ce faceti astazi ??? Nu va plictisiti de atata stat in casa ???

Mai vin ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

buna dimineata,

am gasit si eu un ragaz sa mai scriu printre adunatul jucariilor de pe jos (uneori am impresia ca le arunca intentionat ca sa le ridic) ...

bianca am avut o noapte linistita din punctul de vedere al dintilor, dar nu stiu ce a fost cu el s-a trezit de 3 ori sa manance, cred ca stie ca sunt suparata ca nu a luat prea bine in greutate in ultima vreme, doar 500g in 2 luni si un pic ...inca o data multumim ... pupici tie si feciorilor tai si daca-i musa-i poate peste vreo doi ani ti-oi face si o nora

elvira chiar mi-ar placea sa vin pe la tine la o cafea, si mi-ar placea sa vin sa studiez in detaliu toate frumusetile pe care le ai pe acolo prin magazin ... insa de fiecare data vin pe fuga, ma uit exact dupa ce am nevoie (exceptie facand faptul ca nu ma pot abtine sa nu-i iau cate o jucarie de fiecare data),si sunt cu gandul la puiutul meu acasa (de obicei il las cu socru') ... dar o veni ea si primavara si atunci o sa pot sa-l scot pe miha in fiecare zi si promit ca o sa vin

mihaela eu sunt satula sa tot chem primavara , ca vad ca in schimb vine gerul

adriana va doresc sa va treaca rosu din gatut sa puteti face cu bine vaccinul, maine mergem si noi la vaccin - sper ca suntem sanatosi pentru ca la inceputul lunii am fost tare raciti

pe toata lumea si ne mai auzim

Mihaiela si Mihaita

Mergi la inceput

Va invit la partea 4 -a ... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67289" target="_blank">aici

albumele noastre

Mergi la inceput