Miresele anului 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 33
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Mai stiti alte magazine prin Bucuresti unde gasim ceva interesant si nu la preturi foarte mari?
Salon Gabriela, pe str. Ion Campineanu, au rochite frumoase, cele pe care le vezi in Mireasa... preturi ? nu prea stiu.. dar e una pe care am probat-o la targ si dak ma razgandesc si nu mai fac pe comanda ( ce decisa sunt, nu ? ), e prima pe lista... costa 5.800.000......
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
tigrutz spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Mai stiti alte magazine prin Bucuresti unde gasim ceva interesant si nu la preturi foarte mari?
Salon Gabriela, pe str. Ion Campineanu, au rochite frumoase, cele pe care le vezi in Mireasa... preturi ? nu prea stiu.. dar e una pe care am probat-o la targ si dak ma razgandesc si nu mai fac pe comanda ( ce decisa sunt, nu ? ), e prima pe lista... costa 5.800.000......
Raza de soare
Razuco, esti sigura ca doar 5.800.000??? Mi se pare foarte ciudat, eu am fost acolo in vara si-am probat, superba rochia, nimic de zis, materiale la fel, dar era 1000 de euro. Si cam pe aici se invarteau toate preturile. Chiar si in revista Mireasa spun preturile si toate sunt la 800-900 de euro si sunt sigura ca si mai mult.
Raza de soare spune:
quote:
Razuco, esti sigura ca doar 5.800.000???
Aia, da ! restul... a "mea" era f simpla, din tull... si model mai vechi. s-o fi scumpit intre timp ? k de restul stiu k nu te prea poti atinge...cele Eddy K, de ex...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ciciep
Of Doamne, saraca miresica, i-a stricat nunta...
Eu nu cred... mireasa a ramas fara nasa oficiala, dar nunta a continuat. Si a aparut si bb !...
Raza de soare
suede spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by emilyjeulyquote:
Originally posted by suede
Si eu am inchiriat restaurantul...Restaurantul Lac...5 mil avans
:)
Zambeste..maine poate fi mai rau!
felicitari pentru restaurant SUEDE! sa fie intr-un ceas bun si sa ai o nunta de vis!
Si de la mine !
Raza de soare
Merci fetele!
suede spune:
Iubita mea,
Am vazut ca a aparut modificarea cu locul nuntii.Mercic mult,este restaurantul Lac,localitatea Moreni.
Eu sunt din Bals!Lucrez in Buc!
Ce incurcatura!
:))
krelia spune:
PRECIZARE:
Va rog, pentru mesaje de genul: asta-i restaurantul, asta-i data, asta-i modificarea - sa-mi trimiteti PM, ok??
Pup si mersic!
PS..pisoias & suede - date modificate
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Andita spune:
Vai, fetelor, iar ati scris, si ati scris.......
Io una va inteleg pe cele care vreti rochie scumpe... Nici mie nu mi se pare mult nici o mie de euro pentru o rochie de miresica (adica e mult, dar nu prea mult, daca e vorba de rochia MEA). Din pacate, rochitele de care se tot vorbeste pe aici nu m-au impresionat in mod deosebit (unele stiti de vizita mea la Mariaj Lux), adica nu m-au impresionat in sensul ca nu se vedea pe ele ca sunt rochii de zeci de milioane. Si pentru eticheta, no way, ca pe-aia doar al meu o vede, in dimineata nuntii, asa ca, ce rost are? De un 10-15 milioane insa nu cred ca o sa scap, pentru ca cu cat ma uit mai mult prin oras, cu atat ma apuca disperarea, ca tare nu-mi place nimic, si cu increderea in croitorese stau cam prost. Iubitel mi-a zis sa incerc sa ma incadrez cu cheltuielile pentru "impodobit mireasa" la vreo 50 de milioane, asta cu bijuuri si tinuta de cununia civila cu tot. De coafura, manichiura si alte detalii mai discutam. Ce ziceti, ma incadrez?
a.cicel, ai mila de noi (ca eu sper ca esti bine) si da-ne o veste!
Nunta noastra
Poze
balkina spune:
Buna miresicile mele! Am revenit si eu dupa o lunga perioada de timp (dar in care v-am citit asiduu)
Eu cu pregatirile sunt un sfert gata pentru ca astept targurile de nunti unde gasesc toate firmele la un loc, de ce sa alerg in tot Bucurestiul?
Vreau si eu sa ajung la intalnirea cu voi, dar nu stiu daca o sa am cum sa ajung (deh famelia). Va dati seama cred ca o sa vorbim cat am fi vorbit 25 pagini pe forum. Cred ca ar trebui sa se faca intalnirile astea mai des.
A.cicel da-ne un semn de viata!!! please! fetelor voi mai tineti minte ca ultima data a durut-o burta cu prelungirea durerii pe picior...D-na fereste sa nu fie vreo apendicita!!!
Pliciplici incearca pt pielea uscata (o sa razi dar e foarte eficienta) cu Johnson's Baby Oil (uleiurile de baie). Asa proceda o prietena de-a mea si nu avea probleme. E si ieftina si eficienta.
Ne mai auzim...
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
alishaa spune:
Raza eu am vrut initial DJ ( nu mi se parea asa de buna ideea cu lautari, nu stiu de ce). Iubi a insistat sa ascultam totusi o formatie doua sa ne facem o parerea (ca cu DJ ne formasem deja o parere). Si am zis ca nu pierd nimic daca incerc !! Am vazut inregistrari de la vreo 2 nunti si i-am si ascultat si m-am hotarat pe loc!!! Parca e alta atmosfera!! Cel putin asa mi se pare mie!!! A nu se intelege ca sunt impotriva DJ-lor