Miresele anului 2006 (37)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by ooana

Krelia...ai prins curaj ...bine ai facut..doar cine trebuia sa faca trecerea la un nou capitol daca astia nu fac nimik!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

"Astia" nu sunt obligati sa deschida un nou subiect de fiecare data cand vrea unul sau altul! Sunt curios sa stiu cu ce va impiedica o discutie pe 10 pagini sau una pe 30, ca oricum discutia se reia de la ultimul mesaj postat!

Daca vrei sa fii respectat, respecta!!!

Catalin

Nu stiu de ce te-ai suparat? Pentru ca am spus "astia"...e oare interzis? Nu e interzis dar eu nu l-as fi folosit in raport cu cineva de pe acest forum, din respect! Pot intreba? De unde sa stiu cine face trecerea de la un subiect la altul...odata asta o facea Freia! Intreb si eu: de ce crezi ca TREBUIE sa faca cineva trecerea la un nou subiect? Orice moderator de la SuperMirese poate face aceasta trecere, indiferent daca era Freia, eram eu sau altcineva.
Imi cer scuze daca te-am jignit cu un simplu cuvant "astia"...si nu uita eu nu am mentionat niciodata ca sunteti "obligati" asa cum spui tu! In loc de scuze, gandeste-te ca cineva de pe forum s-ar fi adresat fata de miresele 2006 cu "alea"!

...si daca ai fi citit toate mesajele postate ai fi observat ca nu sunt singura care a intrebat de schimbarea capitolului...asa ca te intreb eu pe tine, de ce m-ai ales tocmai pe mine??? Simplu: pentru ca nimeni nu a folosit tonul ales de tine! (Catalin)

...si ai dreptate daca vrei sa fi respectat, respecta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Catalin, nu te supara pe Oana. Uite un , sa-ti treaca.

Vin si eu la noul capitol si ce-mi vad ochii ? Off... Catalin sa treaca... dar fara a ma intelege gresit, nu s-ar putea sa stergi mesajul ala ? ca arata asa... parca nu e potrivit pt mirese... nu stiu, nu ca vreau eu ... dar intristeaza... si din nou, sa nu mi-o iau si eu...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

quote:

Plici Plici, am glumit, sper ca nu te-ai suparat. Si ne face placere sa stai in continuare de vorba cu noi.
Catalin, hai nu te supara pe Oana, ne mai ia si pe noi valul cateodata, sunt sigura ca intelegeti. Uite o si un , sa-ti treaca.

tigrutzule, stai linistita ca nu m-am suparat, dimpotriva, ma amuzam si eu, n-ai vazut ca "certam" cu zapacita de Krelia?

n-am eu suparari d-astea....si la o adica puteati sa ma si expulzati ca eu tot aici stateam...hihihih
imi fac si eu ucenicia, iti dai seama ca o sa fiu maestru la 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by plici plici

quote:

Plici Plici, am glumit, sper ca nu te-ai suparat. Si ne face placere sa stai in continuare de vorba cu noi.
Catalin, hai nu te supara pe Oana, ne mai ia si pe noi valul cateodata, sunt sigura ca intelegeti. Uite o si un , sa-ti treaca.

tigrutzule, stai linistita ca nu m-am suparat, dimpotriva, ma amuzam si eu, n-ai vazut ca "certam" cu zapacita de Krelia?

n-am eu suparari d-astea....si la o adica puteati sa ma si expulzati ca eu tot aici stateam...hihihih
imi fac si eu ucenicia, iti dai seama ca o sa fiu maestru la 2007

Ai putea sa fii chiar sefa, cea mai cea, smechera mireselor de 2007 la cate cunostinte o sa ai...numai ca sa stii ca vom vrea drepturi de autor pt ideile noastre, sa te vad atunci cu ce "plocon" te prezinti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

cea mai rea , cea mai smechera....
imi aminteste de cineva de la 2006...
oare cine?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

quote:

Ai putea sa fii chiar sefa, cea mai cea, smechera mireselor de 2007 la cate cunostinte o sa ai...numai ca sa stii ca vom vrea drepturi de autor pt ideile noastre, sa te vad atunci cu ce "plocon" te prezinti
[/quote]

hihiih...eh, nu vreau sa fiu eu sef, io mai timid asa....da plocoane aduc aduc...mmm...de exemplu duminica la intalnire vin cu o revista pe care am carat-o cu mine din state crezand ca voi fi mireasa de 2006 ...mh....s-o vada si alti ochi ca eu am invata-o pe de rost....si la sf lui ianuarie o sa mai am ca mai fac o excursie de cateva zile in state si voi aduna ultimele noutati !!!
e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Fetelor...da' ce spor aveti la scris...
am si eu de lucru intr-o zi, si nu mai pot tine pasul cu voi. Acum inteleg fetele care raman in urma cu cititul.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Plici, e bine si asa....da' promiti sa dai sa vada si ochisorii nostri insetati de frumusete? (Doamne, da' tare filosoafa sunt azi, mai bine as pune burtica pe carte...fie vorba intre noi, am si ce )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Animagus spune:

Saluti!

Azi am fost la Casa Iancului 2 si am vorbit cu directorul, Bogdan Dumitrescu, un tip foarte de treaba. Iar conditiile sunt chiar faine. Cred ca o sa batem palma cu ei. Va mai povestec!

Si am dat si comanda la verighete... Scumpe rau (dincolo era mai ieftin), dar cred ca vor fi lucrate frumos. Daca la inceput vroiam numai complicarii, am sfarsit sa alegem unele simple, simple fara model.

Mi-a placut teribil chestia cu "nunta facuta retroactiv"

Spor la treaba!

La vache qui rit

Mergi la inceput

hihihi
aduc aduc promit!!!

Mergi la inceput