Prize neprotejate

Prize neprotejate | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

La gradinitele unde merg copiii vostri prizele au sau nu capace? La Robert am observat ca nu au. Ar trebui sa aiba? Copilasii au toti peste 3 ani, se presupune ca nu-i mai tenteaza sau oricum sunt educatoarele cu ochii pe ei, asta sa fie?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

nu sunt protejate prizele nici la cresa si nici la camin!
(ma rog, noi mergem la unele 'ieftine' - la stat, asa ca ce pretentii sa ai??? - poate la cele particulare...)
dar n-am auzit nici de vreun accident de genul asta! educatoarele sunt atente si oricum prizele sunt montate sus, dar totusi un copil de 4-5 ani poate ajunge acolo. la varsata asta ei stiu totusi ce si cum, al meu stie cum sa bage un cablu/ stecher in priza fara sa fie in pericol...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

va doresc un 2006 MINUNAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nici al meu nu umbla la prize, dar acasa inca le mai tin acoperite. La gradi mi-a sarit in ochi pentru ca erau chiar jos pe perete intr-un colt numai cu jucarii - totusi nu-mi fac griji, eram curioasa doar cum e prin alte parti.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14 decembrie 2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

si noi mai avem inca capace la priza,desi am implinit 3 ani....mi se pare perioada ceea mai plina de curiozitate.sunt satui de jucat cu jucarele ar proba si altele de´´oameni mari´´!
normal ar trebui sa aiba capace mai ales daca sunt la inaltimea cupilului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

La toate gradinitele de stat pe care le stiu eu in Bucuresti (si stiu cateva...) prizele sunt puse la o inaltime mare , destul de greu accesibile chiar si pentru un adult (aprox. 2 m) Nu au capace, dar sincer nici nu prea vad rostul acestor capace, capacele nu vor opri un copil sa aiba acces la ele. Mi se pare mai corecta abordarea cu plasarea prizelor la inaltime mai mare.

Mergi la inceput