bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (68)
Raspunsuri - Pagina 10

Shobo spune:
crinuta, noi il scoatem cam cu 3 ore inainte.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

bubu05 spune:
Crinuta, eu il scot(iaurtul) dupa ce papa la pranz si il las pe masa. In 4 ore ajunge la temperatura camerei. Dar, de cele mai multe uit si il scot cu vreo jumatate de ora inainte si il pun pe un prosopel pe calorifer. Daca uit si asa il bag la microunde cateva secunde si gata.
Shobo, mersi pt. sfaturi, deci sa nu umblu acolo cateva zile, dar sa spal si sa dau cu rivanol asa la suprafata, nu?
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

lbelciug spune:
Aoleu! Pai din ce spuneti voi fetele, Bubu05 si Shobo, deduc la nici la Matei decolatarea nu e completa.
Daca trag de pielicica, in varf se vede o gaurica mica (ca gamalie de la ac), nici vorba sa iasa capul afara. Ce sa fac? Daca e sa-mi ascult instinctul nu as permite doctorului sa-l traga de putica, dar oare e bine asa? Of, ce i-o fi venit lui maica-mea sa ma bata la cap cu subiectul asta? Eram asa linistita inainte.... Bona mea care a crescut 2 baieti imi zicea ca daca face pipi in continuu si i se intareste glandul, sigur nu are fimoza...
Clar, cu prima ocazie o s-o intreb pe dr mea pediatra, dar ma mai gandesc daca o las sa intervina acolo....
Adita, tu ai 2 baieti, cum ai procedat?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Professional pics

kita spune:
Deci sa inteleg ca daca face pipi compus din 2 jeturi, adica face o pauza de o secunda intre ele nu e bine? PAi mie una mi se parea normal sa mai faca asa caci si eu una tot asa procedez ca femeie si nici n-am spus la nimeni de asta;
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

bubu05 spune:
of, cata bataie de cap cu putzicile astea mici! Eu nu aveam de gand sa-i fac nimic acolo, dar daca s-a intamplat asa...asta e, poate e mai bine, nici nu mai stiu ce sa zic!
Kita, eu cred ca e ok, chiar daca face in 2 jeturi, dar e jet, stropeste asa, la distanta, cu bolta? Daca da, e ok.
Shobo, acum am vazut ca si tu ai nascut cu Tutunaru! Eu am dus-o si pe sora mea la el, e insarcinata in 5 luni!
Poze cu Vladutz

kita spune:
Da, Bubu face pipi cu bolta; stiu a uneori il mai apuca pe vremuri pe masa de infasat si in functie de directie imi uda ba patutul , ba hainele de pe el, uneori pe mine sau chiar covorul; Stiu ca uneori strigam (aoleu, aoleu) mai mult pentru mine ca nu stiam ce sa protej mai intai, iar socara-mea a fost de fata de vreo doua ori, si cand a avut opritea aia mi-a zis ca sa nu mai zic nimic ca se sperie copilu (si probabil ca avea dreptate - doar e soacra nu:)), insa in ultimul timp imi face in cadita lui la baie, cand e lasat pe spate (relaxat baiatu' )si tot in doua jeturi face
album

kita spune:
Multumesc Monique; stropii ii are numai la final :))
Ieri am fost cu Andrei la dr. si mi-a zis ca e bine acum; are la 11 luni 9,680kg si 74 cm; Adita daca ai tu timp te rog sa modifici si la noi, caci vad ca esti sefa de trupa :))
Mi-a prescris niste medicamente de raceala, a zis ca sa le am in casa pentru orice eventualitate si ca au inceput sa se mai dea gratuit la farmacii;
Si pentru ca mi-a zis Crinuta de Calpol am rugat-o pe dr sa imi de-a si asa ceva; ajung la farmacie si farmacista imi dadea panadol si i-am zis sa imi dea calpol; a ridicat din umeri, mi-a zis ca trebuie sa dau diferenta de vreo 15000 lei si mi-a schimbat produsul, adica mi-a dat Calpol;
Azi ma uit pe medicamente sa le pun la locul loc, si vad ca pe cutie scrie CALPOL 6, pentru copii de peste 6 ani, dupa care in josul cutiei scrie ca si pentru cei mai mari de 1 an se da 2.5 ml, insa pe prospectul din interior scrie ca la cei sub 6 ani se da numai CAlPOL 3, deci se contrazice;
Acuma va intreb pe voi (caci de schimbat n-au mai vrut in ruptul capului):
1.pot sa il folosesc pe asta? sau ma duc si cumpar inca unul si ma las pagubasa (desi desteapta de farmacista a scris pe cutie ca se da 5 ml de trei ori pe zi)
2.daca imi era cu adevarat copilul bolnav, si cu temperatura si veneam grabita de pe drumuri sa ii dau antitermice si ii dadeam doza mare puteam sa strang de gat farmacista dupa aia cu brio?, daca mai apucam...
album

bubu05 spune:
Kita, noua ne-a dat Calpol 3, asta e recomandat pt. pitici asa de mici. Si mai am Nurofen, si le alternez, odata Calpol, o data Nurofen (siropele), in caz de febra.
Poze cu Vladutz

Shobo spune:
kita, si Codrin face zilnic pipi cind il bag in baie :). si uneori parca mai face si din 2 jeturi, nu e nici o pb, atita timp cit sint cu bolta, exact cum s-a zis mai sus.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"